DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako je Linić to slikovito objasnio glede Uredbe – ima ih koji su se u međuvremenu DOGOVORILI a Zakon ne dopušta izmjenu!
E sada nije više tako a znamo i TKO se DOGOVORIO -Dioki HEP ZABA…

@sava

Za koji plan će se izjašnjavati vjerovnici, onaj koji kaže da se 100% potraživanja HEP-a i ZAB-e pretvaraju u vlasničke udjele ili ovo što je u međuvremenu ispregovarano? Drugo kolokvijalno se govorilo da lng terminal ide na lokaciji DINE, po novome lng se gradi na lokaciji na Krku, ali je lokacija u vlasništvu DIOKI-ja. Bilo kako bilo najvažnije je da se saga privede kraju i da budilice počnu buditi radnike za posao.

@savo
Znači ipak ide novi plan, što je logično, da i ostali vjerovnici vide što je ispregovarano u odnosu na prethodni plan. Vatromet je oćito drugi tjedan.

@Nikolson

Što drugo da napišem ,neda mi se voditi rasprave.
Ispratimo trgovanje .

Kako je Linić to slikovito objasnio glede Uredbe – ima ih koji su se u međuvremenu DOGOVORILI a Zakon ne dopušta izmjenu!
E sada nije više tako a znamo i TKO se DOGOVORIO -Dioki HEP ZABA…

Vaš link …

S obzirom na ministrov angažman oko Diokija i s obzirom na ono što je naveo i s obzirom na ovaj tekst gore i s obzirom na jak utjecaj Diokija na izvoz RH i BDP, ova uredba kao da je pisana za Dioki.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

NINA

To će biti isti plan uz umanjnje sudjelovanja u dokapitalizaciji HEP-a i ZABA-e!
A razlog je možda u činjenici da bi HBOR TREBAO isfinancirati VCM/PVC projekt za koji smo dobili novce od EIB-a!
Tako da to ne bi išlo u dug koji ulazi u PSN!

Kako je Linić to slikovito objasnio glede Uredbe

Može on muljati koliko hoće, ali istina je nešto sasvim drugo [emo_palacd]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-linic-usvojio-dio-primjedbi-suca-kolakusica-mijenja-se-zakon-o-predstecajnoj-nagodbi-/698680.aspx

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-linic-usvojio-dio-primjedbi-suca-kolakusica-mijenja-se-zakon-o-predstecajnoj-nagodbi-/698680.aspx
[/quote]
Kolega to je njegov zakon, zašto bi on trebao muljati u svom zakonu?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

[/quote]

Vaš link …

ŠTA MISLIŠ DA SMO MI NEPISMENI I DA SE TREBAMO INFORMIRATI POSREDNO A NE NEPOSREDNO?

Sve je liepo pojašnjeno i dodatno na Vladi!

Mulja jer ne želi priznati da je sudac u pravu i da zato mijenja Zakon!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

To znamo odavna a sada imamo i Uredbu koja to ozakonjuje!
I imamo nagodbu za Kijac i Piros koja bi mogla isfinancirati završetak VCM/PVC projekta!

Za koga, ili zbog koga se mijenja zakon nije bitno, u ovoj fazi on savršeno ide na ruku DIOKI-ju. Nevjerne Tome nek sačekaju, ali to košta što će se vidjeti na zse.

@Mcinha
Vaš link … [poslovni.hr]

S obzirom na ministrov angažman oko Diokija i s obzirom na ono što je naveo i s obzirom na ovaj tekst gore i s obzirom na jak utjecaj Diokija na izvoz RH i BDP, ova uredba kao da je pisana za Dioki.
——————————————————————
Navedeni tekst koji navodiš ,je po mojoj procjeni bio nagovještaj budućih događanja ,koji su danas izašli na vidjelo.

PSN prolazi ,dogovor postignut,osobno sam u trenutku objave navedenog teksta , dokupio nešto sitno,dali sam pogriješio ili ne vidjeti ćemo u idućim danima, bez nagovora na kunju ili prodaju.

Ispratimo trgovanje do 3x.

New Report

Close