Danas je 114. sjednica Vlade Republike Hrvatske
Dnevni red otvorenog dijela sjednice:
1. Prijedlog uredbe o izmjenama i dopunama Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi
Vaš link …
Dakle otvoren put za korekciju kako su se interno i dogovorili – smanjenje udjela HEP-a!
A na Fini su Hypo i HBOR prijavili potraživanja u PSN Kijac i Piros!
I to dio koji se odnosi na financiranje VCM/PVC projekta.
A to znači da bi HBOR trebao, kako je i vidljivo iz Ugovora o kreditu, izvršiti svoj dio obveze od cca 15 milijuna eura!!!
Dakle meni se čini da će i HBOR ispuniti svoje obveze kako je i najavljivano u razgovorima između Uprave i vjerovnika!
Danas su dvije godine od kada su zaustavljeni pogoni na Žitnjaku.Novi plan još nije poslan u Finu a siguran sam da skoro neće ni biti jer presjednik uprave Diokija nema razloga da se žuri jer ovakova situacija jedino odgovara njemu i njegovoj upravi.Uprava Diokija nastavlja devastaciju pogona skidajući opremu sa njih koju prodaju i isplaćuju plaće koje su daleko veće nego što ima Presjednik države i Ministar financija a oni se nato nebune dok su se za Rektore bunili.
Na dobre vijesti tebe mukahvata!!!!
1. Prijedlog uredbe o izmjenama i dopunama Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi
Vaš link …
Sutra u NN a već u ponedjeljak može korigirana PSN – kako su i dogovorili s HEP-om i ZABA-om! A to je preko 2/3 glasova za PSN!!!
A to znači da bi HBOR trebao, kako je i vidljivo iz Ugovora o kreditu, izvršiti svoj dio obveze od cca 15 milijuna eura!!!
Dakle meni se čini da će i HBOR ispuniti svoje obveze kako je i najavljivano u razgovorima između Uprave i vjerovnika!
@sava
prestani stalno spamati, isti post objavio si pred manje od sata na ovom topicu!!!
grga nemoj čitati ako misliš da je to materijal koji je NETOČAN!
Ili još bolje – DEMANTIRAJ!
Pa ti si pametna glava – lako je demantirati nešto što je netočno.
No kada se iznesu činjenice onda vi započnete retzati cijevi a sava spama!
Spamanje na forumu je preskakanje BITNOG i iznošenje NEBITNOG, a ne ponavljanje!
Pa stoga evo još jedanput a ti probaj DEMANTIRATI.
KORAK PO KORAK!
Na dobre vijesti tebe mukahvata!!!!
Vaš link …
Sutra u NN a već u ponedjeljak može korigirana PSN – kako su i dogovorili s HEP-om i ZABA-om! A to je preko 2/3 glasova za PSN!!!
Linić uživo o izmjenama Zakona – omogućava se onim dužnicima i vjerovnicima koji su postigli naknadni dogovor glede PSN-a da podnesu novi plan.
Dioki je jedan od njih i to definitivno znači prolazak PSN-a!
Linić uživo o izmjenama Zakona – omogućava se onim dužnicima i vjerovnicima koji su postigli naknadni dogovor glede PSN-a da podnesu novi plan.
Dioki je jedan od njih i to definitivno znači prolazak PSN-a!
Dobro to je jasno, sada je rješeno i uredbom koja stupa na snagu objavom u NN-u, za očekivati je da poslije objave Dioki odmah dostavi izmjenjeni plan PSN-a koji je vjerojatno već spreman, mislim da bi ova trakavica zaista mogla zavrtšiti slijedeći tjedan
Ma nije to rezanje cijevi i rasprodavanje opreme.
To je započela rekonstrukcija pogona Etilen, o kojoj je Sava davno pisao.
@Mcinha
Dobro to je jasno, sada je rješeno i uredbom koja stupa na snagu objavom u NN-u, za očekivati je da poslije objave Dioki odmah dostavi izmjenjeni plan PSN-a koji je vjerojatno već spreman, mislim da bi ova trakavica zaista mogla zavrtšiti slijedeći tjedan
———————————————–
Tako je,sada konačno rasplet i potvrda PSN- puno uspijeha svima,ispratimo trgovanje.
perce
Za Dioki je važnije da mu HBOR pusti kredit – a sada je izgledno obzirom na PSN Kijca i Pirosa – DA HOĆE!
A vi pitite i dalje i puno uspjeha u piljenju.
Dvije godine pilite i nisti se makli s početka.
Pa ispada da nas pilite?
lacoste10
Kako ti nije već dosadno zadnja dva mjeseca u svakom postu pisati da se isprati trgovanje. [emo_palacd][emo_beztona][emo_mrgud]
Neka proradi ono što je dogovoreno da proradi,sve drugo je ogroman bonus.