DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo u zadnjih par minuta…
Ovaj što je čekao na asku lupio po bidu nekih 200 komada a ovaj što je čekao na bidu lupio po asku
100 komada. Pesimista i optimista…[smiley]

I jedan što je držao 350 komada na 619 kn maknuo se!

ne razumijem, misliš navlačenje na prodaju ili kupnju…?
a poslovanje…!? pa ako je cijena kubika plina diokiju deset lipa veća ili manja, misliš da to ne utječe na poslovanje i jedne i druge tvrtke…?
ja sam se trudio bit kostruktivan, makar ti to nazivao navlačenjem.
eto…
a moderator slobodno neka obriše moje postove s ove teme, apsolutno nemam ništa protiv…
i tako mi je puno važnije čitati nego pisati ovdje na forumu, ili metati smajliće ili u futeru se hvaliti kak sam menedžer koji zna kak se to na engleskom piše…
živjo…

utjecaj plina postoji na ulaznoj strani, a ostatak ipak ovisi više o cijeni plastike na tržištu… i o konkurencijii čiji link je sava jučer stavio, a koji plina i ostalih sirovina imaju u izobilju i jedini trošak im je transport.

i to je to...

A mi imamo sve osim plina. I transportni troškovi su nula!
Mala šala….Zato se sve više i govori o strateškom spajanju HIP Petrohemije i Diokija. Tržište je golemo, uvoz plastike u dvije zemlje mjeri se u milijardama eura. Srbi nemaju ništa protiv, oni su za. Treba samo osmisliti način na koji će se sve to izvesti.
Jedino tako se mogu oduprijeti SABIC-u i sl.

Do 23.1.2008. Škojo nije prodavao niti jednu dionicu.

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 309.330 7,65 Osnovni račun
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 264.418 6,54 Osnovni račun
4. HPB D.D. 75.642 1,87 Skrb. račun
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.522 0,26 Skrb. račun
6. VABA D.D. BANKA 7.941 0,20 Skrb. račun
7. ŠKOJO FRANJO 6.645 0,16 Osnovni račun -55 kom.
8. PBZ D.D. 5.516 0,14 Skrb. račun
9. PODRAVSKA BANKA D.D. 5.026 0,12 Skrb. račun
10. CENTAR BANKA D.D. 3.403 0,08 Skrb. račun
Ukupno: 92,95

Ipak je Škojo prodao 55 komada!

falilo mu za ćevape[thumbsup]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Skojo je prvu prodaju svojih dionica Diokija napravio 24. 1., a prodavao je i 25.1.

La vita e bella!

Da li mislite da bi rusi mogli zatražiti ulazak u Adria LNG (u zamjenu da ih u potpunosti ne progutaju)?
Što mislite o plavom potoku?
Što mislite o novoj energetskoj mapi Europe?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

ja mislim da je u dioki ušlo previše mladih neiskusnih ulagača koji žele preko noći postati bogati a to mi se ne sviđa.

...povijest se ponavlja...

danas sam ispijao kavice po ini u šubićevoj…
plin diokiju: 1.40 kn
i ni lipe niže.

Daj ti meni reci jednu drugu, jos vazniju stvar. Kako stvari stoje sa isporukom i kvalitetom plina (etanom) Jel ima i tu kakvih novosti, tj hoce li INA povecati isporuku?

Da li mislite da bi rusi mogli zatražiti ulazak u Adria LNG (u zamjenu da ih u potpunosti ne progutaju)?
Što mislite o plavom potoku?
Što mislite o novoj energetskoj mapi Europe?

Nema potrebe da ulaze u Adria LNG. S OMV-om s “ko nokat i meso” pa ako bude plina iz npr Libije ne bi trebalo biti problema za transport do Omišlja. Blue Stream teško da će ugledati svjetlo dana jer troškovi South Streama su cca 10 milijardi eura! Pojavila se nova karta South Streama. Od Varne do Pančeva, a od Pančeva dvije grane, jedna na Zagreb a druga na Mađarsku.
Rusi su kupili 50% NIS-a, a on ima rafineriju u Pančevu, a ta rafinerija je vezana na JANAF pa je interes Gazproma da se tim pravcem osigura nesmetana dobava nafte za rusko-srpske rafinerije.

kamenac: ” danas sam ispijao kavice po ini u šubićevoj… plin diokiju: 1.40 kn i ni lipe niže. ” Daj ti meni reci jednu drugu, jos vazniju stvar. Kako stvari stoje sa isporukom i kvalitetom plina (etanom) Jel ima i tu kakvih novosti, tj hoce li INA povecati isporuku?

kakvo kleto povećanje?
jesi pratio rasprave o pogrešno planiranim količinama iz uvoza za ovu godinu?
lumeni zaduženi za planiranje jednostavno su previdjeli nove potrošače i povećanje potrošnje za 30-ak posto pa sad moraju interventno uvoziti iz Italije, pa onda iz Rusije, po cijenama boli glava. Etana, naravno, u tom plinu nema koliko Diokiju treba, pa nisu Rusi idioti..

hate red

New Report

Close