DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

proizvodnje je pokrenuta,samo je malo čudna.naime,počelo je rezanje cijevi iz pirolitičkih peći na žitnjaku..jedna plaća možda stigne i to bez navodnih ulagaća

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=DIOK-R-A

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Da prođe nagodba i predmet dobije sudac Kolakušić, živi peh.

Nagodba je prošla u Italiji i nema razloga da ne prođe i u HR, obzirom da su se glavni akteri u PSN-u složili oko ključnih detalja – po onome što je ušlo u zaisnik s odgođenog ročišta jasno je da Dioki ima većinu od 2/3 koliko je potrebno, a biti će i više.
Više aktera je potvrdilo namjeru otkupa zemljišta za LNG terminal što je jedan od ključnih elemenata, sve je preuzeo DUUDI tj Centar za restrukturiranje.

Obzirom da su Talijani dopustili likvidaciju Adriaoila i asignaciju potraživanja na Dioki a ne naplatu kroz imovinu Adriaoila – Ćuf – mišljenja sam da imaju jake garancije da će PSN proći i da će naplatiti svoja potraživanja.

Ne mislim da bi se od toga trebao izroditi međunarodni spor, nikome nije u interesu, a garancije koje imaju talijani za pozitivan ishod su očito na državnoj razini!

a garancije koje imaju talijani za pozitivan ishod su očito na državnoj razini!

hahaha, ovo je vic godine [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
“garancije na državnoj razini” ?!? a čije to, milanovića, grčića…? ne znam koji od njih ulijeva više povjerenja??? pa agonija DIOKIA traje već skoro dvije godine baš zato što se državi živo fućka! [emo_zloban]

Još novi plan, u Finu da stigne, da vidimo šta skriva i otkriva, ali izgleda neće brzo.

Danas je deseti dan,strpimo se do objave.
http://www.energetika-net.com/vijesti/energetsko-gospodarstvo/dogovorili-se-diokijevi-vjerovnici-17347

Ja te samo UPOZORAVAM na činjenice – a činjenica je da je Adriaoil LIKVIDIRAN i da je dug Adriaoila ASIGNIRAN, kako je i navedeno u PSN, na Dioki!
Vjerovnici Adriaoila su talijanske banke i ENI rj tvrtka – kćer Versalis!!!

Dakle moj zaključak je vrlo jednostavan i jasan – ako su talijani prihvatili PSN – ako je njihovo sudstvo brisalo Adriaoil iz registra i dopustilo asignaciju to je moglo jedino uz dopuštenje vjerovnika!

A vjerovnici i sudstvo imaju garancije da će se to riješiti kroz PSN Diokija u HR!

letta – Bratušek – Milanović 12-og u Veneciji a tema je…..

Jao Savo od tvojih kombinacija nas sve skupa boli glava.Što se tiče Milanovića ,njega mi zanimamo kao i lanjski snijeg.

Nisu to moje kombinacije – pročitaj PSN za Dioki.
I provjeri Registro imprese i potraži AdriaOil SpA – NEMA GA VIŠE!
Kako je i napisano u PSN-u za Dioki – dugovi su asignirani, naravno uz odobrenje talijanskih banaka i ENI-ja!

@Ivan111

Što se priča u firmi,dali je počela isplata plaća?

Vaš link …[/url]

Vidim li ja to INA-u (MOL) u LNG-u?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

HEP Vijesnik stranica 9, HEP najveći pojedinačni investitor LNG terminala u vrijednosti od 750 milijuna eura.
Vaš link …

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close