DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Počelo je kipanje, hoće li nazad na 23 kn? [emo_zacudjen]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Kakvo kipanje. Zakon spojenih posuda. Iz DIOKIja van u ingru ulaze, ne slute kakav je to z.ajeb. Na DIOKIju slijedi odbijanac a na ingri tko zna.

Daj Bože!

Daj Bože!
[/quote]

Znači i ti si se iskipao na 29-30 kn… [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

@nina1
Kakvo kipanje. Zakon spojenih posuda. Iz DIOKIja van u ingru ulaze, ne slute kakav je to z.ajeb. Na DIOKIju slijedi odbijanac a na ingri tko zna.
————————————————————

Prije bih rekao da netko zna da će nešto biti objavljeno vezano za DINA- pa je išao u dodatni dokup,ispratimo trgovanje i posebnu pažnju vjestima koje se objavljuju do kraja trgovanja.
Mogla bi biti zanimljivo zadnjih 2 i pol sata trgovanja.

Ovaj sa 12xxx bi mogao ubrzo na uzmak i bježanje.

Daj Bože!
[/quote]

Znači i ti si se iskipao na 29-30 kn… [emo_smijeh]
[/quote]

Odakle ti ta ideja?
Samo ako se dogodi prilika tu sam za još malčice.
Niti rušim niti dižem cijenu.

Koliko vidi kada se pojavio u top 10 cijena je tada bila 16kn. Tako da sada ima oko 80% zarade. Nije ni čudo da prodaje.

A tko prodaje ,daj nam pojasni??
-zašto je potrebno nekome računati cjene,zaradu ili neznam što ,brinite se o sebi.

J.Knezevic hoce van posto-poto…..

Stavio svojih 12563 u izlog. [emo_smijeh]

Od kuda znaš??

što si bu ti ,bratić ,sestrić ili što??

lacoste 10
Čovjek je stavio na prodaju sve svoje dionice. Šta ti tu nije jasno? Kupovao je po 16kn i onda je ušao u top 10 što znači da bi mu zarada bila 80%.

i ja sam prodao jedan mali dio a ulazio sam na 9kn i 13kn

dok se ne sklopi nagodba za DIOKI neće više ova dionica preko 30 kn.
uostalom, ekipa se iz svih tih stečajuša polako prebacuje u Ingru jer tamo računaju s rastom od 100% % ili više, a ovdje je to utopija

@vori
Kažete ekipa očekuje na ingri rast od 100%, na čemu ekipa temelji takva očekivanja. Koliko pratim građevinari tonu zato što realno u HR nema posla, a vani nisu sposobni dobiti niti jedan ozbiljniji posao. Kod DIOKI-ja je situacija sasvim drugačija. Uz pretpostavku da će PSN proći, imamo sposobnog novog večinskog vlasnika, najavljeno pokretanje proizvodnje, pa i nove investicije. Sa pokretanjem projekta lng terminala, a o istom se svakodnevno razglaba u svim društvenim slojevima, otključava se prava vrijednost dionice DIOKI, da li je to 50,70 ili 150% rasta, ne znam, ali po meni puno veći nego na INGRi. Po trgovanju od petka vidim da je ovo mišljenje manjine. Pričekajmo rasplet na DINI/DIOKI pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu. Ovo nije nagovor ni na što, uz napomenu da većina najćešće dobro prosuđuje.

New Report

Close