DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije li prije dva dana trebala biti objavljeno rješenje za DINU? Bojim se da bi se stvari opet mogle zakomplicirati, nova odgoda i nastavak ove trakavice u nedogled…. Izgleda da slijedi otriježnjenje i tobogan u nazad…

Polako puca ova obrana na 29.51, a onda je otvoreni pad [emo_palacd]

Ravenus imas neki info?

ma to je više između mene i save , jer on je pisao o “spasiocu” koji je stajao tik uz Antu, a koji po mom mišljenju nije interesent za petrokemijsku ind. ( što je po nekim inf. i sam izjavio) njega zanima samo njegov biznis , ( on je svoj dio odradio ).prodaja zemljišta navodno nije upitna , za što bi uskoro moglo uslijediti i priopćenje ( tko će se namiriti od te prodaje , za neke banke je sigurno da hoće ). upitno je ostalo ? zašto još nema objave prihvaćanja PSN za dinu , mislim da je rok prošao. možda sam ja pre pesimističan , ali nakon ove trakavice od DVIJE godine i nakon što je naj vrjednije izvućeno … OVO NIJE NAGOVOR NA KUPNJU NI TI NA PRODAJU. pozz i neka nam je sa srećom.

Dobro, šta ovi koji tuku po bidu ne vide da je 29,51 HJAKO VELIKI NALOG?

@tomotox
Polako puca ova obrana na 29.51, a onda je otvoreni pad
——————————————————-

Pazi samo da nepukne brana na 32,82 kn..

nista od toga ,dupli vrh 30 i to je to..tko je jamio jamio je

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Pa na Dini Petrokemiji u Sudskom registru nema zabilježbe o otvaranju predstečajne nagodbe! Dakle za pretpostaviti je da neće biti zabilježbe ni o provedbi na Trgovačkom sudu.
A iz izmjenjene PSN Diokija vidi se i zašto je nema zabilježene.
Iz toga se mogu izvući par intereantnih zaključaka.

@nina1
Kako nam izgledaju objave na FINA?

TS-DINA.

Pa naveo sam ti – na Dini – meni se čini – neće biti NIKAKVIH ZABILJEŽBI!
Slijedom toga izvuci zaključke.

Dina Petrokemija nastavlja poslovati bez zabilježbi a PSN je na Diokiju i kompanijama iz neoperativne imovine koje će vjerojatno u prodaju.

Zakon o FPPN kaže: Ročište za sklapanje PSN mora se ODRŽATI u roku 15 dana od dana podnošenja prijedloga. Oglas za ročište se objavljuje NAJKASNIJE 8 dana prije održavanja ročišta. Današnjim danom prolaze svi ovi rokovi, kako na web- stranici Fine nema objave ostaje za zaključiti da je sud utvrdio da nisu ispunjenje predpostavke za sklapanje PSN. Naravno da se šalim.

Sve je prebačeno na Dioki kao maticu!
Dina je čista od zabilježbi.

nista od toga ,dupli vrh 30 i to je to..tko je jamio jamio je

Sad natrag na start sve po 17 kuna.[emo_palacd]

New Report

Close