Nije li prije dva dana trebala biti objavljeno rješenje za DINU? Bojim se da bi se stvari opet mogle zakomplicirati, nova odgoda i nastavak ove trakavice u nedogled…. Izgleda da slijedi otriježnjenje i tobogan u nazad…
Ravenus imas neki info?
ma to je više između mene i save , jer on je pisao o “spasiocu” koji je stajao tik uz Antu, a koji po mom mišljenju nije interesent za petrokemijsku ind. ( što je po nekim inf. i sam izjavio) njega zanima samo njegov biznis , ( on je svoj dio odradio ).prodaja zemljišta navodno nije upitna , za što bi uskoro moglo uslijediti i priopćenje ( tko će se namiriti od te prodaje , za neke banke je sigurno da hoće ). upitno je ostalo ? zašto još nema objave prihvaćanja PSN za dinu , mislim da je rok prošao. možda sam ja pre pesimističan , ali nakon ove trakavice od DVIJE godine i nakon što je naj vrjednije izvućeno … OVO NIJE NAGOVOR NA KUPNJU NI TI NA PRODAJU. pozz i neka nam je sa srećom.
@tomotox
Polako puca ova obrana na 29.51, a onda je otvoreni pad
——————————————————-
Pazi samo da nepukne brana na 32,82 kn..
nista od toga ,dupli vrh 30 i to je to..tko je jamio jamio je
Pa na Dini Petrokemiji u Sudskom registru nema zabilježbe o otvaranju predstečajne nagodbe! Dakle za pretpostaviti je da neće biti zabilježbe ni o provedbi na Trgovačkom sudu.
A iz izmjenjene PSN Diokija vidi se i zašto je nema zabilježene.
Iz toga se mogu izvući par intereantnih zaključaka.
@nina1
Kako nam izgledaju objave na FINA?
TS-DINA.
Pa naveo sam ti – na Dini – meni se čini – neće biti NIKAKVIH ZABILJEŽBI!
Slijedom toga izvuci zaključke.
Dina Petrokemija nastavlja poslovati bez zabilježbi a PSN je na Diokiju i kompanijama iz neoperativne imovine koje će vjerojatno u prodaju.
Zakon o FPPN kaže: Ročište za sklapanje PSN mora se ODRŽATI u roku 15 dana od dana podnošenja prijedloga. Oglas za ročište se objavljuje NAJKASNIJE 8 dana prije održavanja ročišta. Današnjim danom prolaze svi ovi rokovi, kako na web- stranici Fine nema objave ostaje za zaključiti da je sud utvrdio da nisu ispunjenje predpostavke za sklapanje PSN. Naravno da se šalim.
nista od toga ,dupli vrh 30 i to je to..tko je jamio jamio je
Sad natrag na start sve po 17 kuna.[emo_palacd]