DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@LACOSTA

U pravu si!
Mislim da je to Ćermak odradio.
A i Milanović je bio u Austriji – pa nije se pričalo o lijepom vremenu nego o konkretnim stvarima, izmeđuostalog LNG terminal koji nam je svima potreban.

@sava
sve pet..

Dovoljno je pogledati ask do 34-35 kn.

budi se DIOKI[emo_smijeh]

@LACOSTA

U pravu si!
Mislim da je to Ćermak odradio.
A i Milanović je bio u Austriji – pa nije se pričalo o lijepom vremenu nego o konkretnim stvarima, izmeđuostalog LNG terminal koji nam je svima potreban.

A kaj fali lepom vremenu i hotelima na Sunčev pogon?

MunjoVod?[emo_smijesak]

[b]black HuRTs[/b]

Ako plan ide na FINU pocetkom slijedeceg tjedna, rociste bi moglo biti vec 8 dana nakon objave na finiim stranicama…

Znaci za cca 2 tjedna bi moglo biti rociste. Mozda se zato nekome zuri..

Čuvajte se sarina.To je jako opasan otrov.
A tako bih volio da to bude dezodorans.

U Diokiju teče med i mlijeko,dokle????

Čisti se ask,a šta drugo do 34-35 kn.

mislim da je i čika jantol odlučio malo pokratiti, ali bogumu i neki čika još bolje podebljati

pepe7

Hahaha, sindikat se iskipava iz DLKV i INGR-e i vraća s kapitalom nazad u DIOKI [emo_smijeh]
Dokle ide ovaj val momci, 35 kn? Više? [emo_smijeh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund
Hahaha, sindikat se iskipava iz DLKV i INGR-e i vraća s kapitalom nazad u DIOKI
Dokle ide ovaj val momci, 35 kn? Više?

———————————————————–

Konačno, a što će drugo, lijepo da si u valu.

Eto vam zoran primjer kako se na ovakvom šrotu od dionice iz “ničega” može napraviti “nešto”.

Ja krivo procijenio situaciju na BD62 i izgubio tamo pristojne novce danas na tradeu.
Onda mi dozlogrdilo i odlučio opalit 4000k do cca 29,5 na DIOK po asku …..računam, sindikat će odmah reagirat, što će mi dat šansu da se iskrcam do cca 30,5 i nadoknadim taj prethodni gubitak.

Srećom, imao sam pravo. [emo_smijesak]

A sad, vi koji mislite da tu postoji nešto više, udarajte dalje. [emo_smijeh]

@kvart99
lijepo od tebe za ove 4000 tisuće,daj još jednom majketi da zaradiš za burek.

Tko kupi druge.

New Report

Close