nisam nikada bio u naftaplinu(npr, pogon u Ivanić gradu) ali mislim da i njima treba para za pokretanje kompresora(turbine) a plina imaju koliko hoće, a vjerojatno i oni troše puno struje.
da nebi bilo zabune, nisam ja protiv toga, dapače jedva čekam da se to izgradi ali nije mi jasno zašto to drugi ne rade[undecid]
e sad još samo da netko otkrije dali je i kakva je to delegacija jučer bila u Diokiu[undecid]
…e sad još samo da netko otkrije dali je i kakva je to delegacija jučer bila u Diokiu[undecid]
Jučer su me kolege formaši obavijestili da je Televizija Srbije jučer emitirala emisiju (politički talk-sow) u kojoj je najavljeno strateško povezivanje HIP Petrohemije iz Pančeva i hrvatskog DIOKI-ja.
Nisam to gledao, ali znam da je o toj mogućnosti pisao i Poslovni dnevnik.
Možda je jučerašnja delegacija s time povezana?
[huh]
prijatelji…
ne bih sada želio nekakve “pouzdane” informacije plasirati ali jučer je, koliko znam, u INI bio predsjednik republike s nekakakvom ruskom delegacijom, a DIOKI je tzv ININA tvrtka kćer. Ne da mi se sada vrtiti sve moguće teme na forumu i provjeravati je li već bilo spomena toga.
doduše, ovdje je ljudima isto ukrajinski ili ruski, to nije za zanemariti. možda su bili ovi žicari iz uefe…
hehe…
prijatelji… ne bih sada želio nekakve “pouzdane” informacije plasirati ali jučer je, koliko znam, u INI bio predsjednik republike s nekakakvom ruskom delegacijom, a DIOKI je tzv ININA tvrtka kćer. Ne da mi se sada vrtiti sve moguće teme na forumu i provjeravati je li već bilo spomena toga. doduše, ovdje je ljudima isto ukrajinski ili ruski, to nije za zanemariti. možda su bili ovi žicari iz uefe… hehe…
Vrlo konspirativan događaj, nezabilježen u svakodnevnici Predsjednika i Ine!
ovo sam ja: ” prijatelji… ne bih sada želio nekakve “pouzdane” informacije plasirati ali jučer je, koliko znam, u INI bio predsjednik republike s nekakakvom ruskom delegacijom, a DIOKI je tzv ININA tvrtka kćer. Ne da mi se sada vrtiti sve moguće teme na forumu i provjeravati je li već bilo spomena toga. doduše, ovdje je ljudima isto ukrajinski ili ruski, to nije za zanemariti. možda su bili ovi žicari iz uefe… hehe…
” Vrlo konspirativan događaj, nezabilježen u svakodnevnici Predsjednika i Ine!
Ma ne, prijatelju…
to se ja referiram na kolegu koji veli da je u dioki svratila nekakva delegacija (možda). nisam mislio nikakvu ekskluzivu napisati nego špekuliram da je, ako je, to možda ista delegacija, tako da ti ironija nije na mjestu…
……………. ” Ma ne, prijatelju… to se ja referiram na kolegu koji veli da je u dioki svratila nekakva delegacija (možda). nisam mislio nikakvu ekskluzivu napisati nego špekuliram da je, ako je, to možda ista delegacija, tako da ti ironija nije na mjestu…
Na se ovoj temi je mala ali odabrana ekipa, razmjenjujemo informacije, a ne dezinformacije.
Nadam se da se više nećeš šaliti.
ovo sam ja: ” ……………. ” Ma ne, prijatelju… to se ja referiram na kolegu koji veli da je u dioki svratila nekakva delegacija (možda). nisam mislio nikakvu ekskluzivu napisati nego špekuliram da je, ako je, to možda ista delegacija, tako da ti ironija nije na mjestu… ” Na se ovoj temi je mala ali odabrana ekipa, razmjenjujemo informacije, a ne dezinformacije. Nadam se da se više nećeš šaliti.
pomirljivim tonom…
osim iskrice o uefi ja se uopće nisam šalio…
niti sam napisao ijednu dezinformaciju, vjerojatno nisi pažljivo čitao što sam napisao…
kao član jedne male ali odabrane ekipe, trebao bi biti temeljitiji.
to je zadnje od mene da ne ubijem temu, a i moderatoru vjerojatno idem na živce…
pozdrav…
sava: ” ovo sam ja: ” prijatelji… ne bih sada želio nekakve “pouzdane” informacije plasirati ali jučer je, koliko znam, u INI bio predsjednik republike s nekakakvom ruskom delegacijom, a DIOKI je tzv ININA tvrtka kćer. Ne da mi se sada vrtiti sve moguće teme na forumu i provjeravati je li već bilo spomena toga. doduše, ovdje je ljudima isto ukrajinski ili ruski, to nije za zanemariti. možda su bili ovi žicari iz uefe… hehe… ” Vrlo konspirativan događaj, nezabilježen u svakodnevnici Predsjednika i Ine! ” Ma ne, prijatelju… to se ja referiram na kolegu koji veli da je u dioki svratila nekakva delegacija (možda). nisam mislio nikakvu ekskluzivu napisati nego špekuliram da je, ako je, to možda ista delegacija, tako da ti ironija nije na mjestu…
vrlo g…… komentar kolega!
da imalo proučite temu shvatili bi da DIOKI nije ININA kćer već više od 10tak godina…
a o delegaciji neka nagađaju oni koji ne znaju
[thumbsup][cool][thumbsup]
Da…
ok, mislio sam na to da je DIOKI nekada bio dio INE, a ne da je sada vezan uz nju…
možda griješim ali svejedno, mišljenja sam kako su INA, DIOKI, Petrokemija i JANAF vezani ne samo vlasničkom strukturom negi i da poslovanje jednih ovisi o poslovanju drugih. ne nužno na život i smrt ali ipak…
samo ne razumijem u čemu je problem ako nagađam, čemu služi forum i kad neko napiše “ide to na 1xxxx” zar nije i to nagađanje…?
ne to je navlačenje i ako dobro vidim moderatori to najčešće bace u smeće ili u bez cenzure.
poslovanje ovisi jedno o drugom????
a kako?