TT123 je očito veloki autoritet kada mu svi tako olako vjeruju.
Da podsjetim prije dvije godine R.Ježić je rekao sindikatima da će do Božića sve biti riješeno.
Lane u ovo vrijeme S.Linić je uvjeravao sindikate i javnost da je Dioki riješena stvar. ITD….ITD
Ašto se tiče izjeva Lea dolezila ….njih stvarno nebi komentirao jer mogao postati bezobrazan.
Mislim da je čovjek zadnji put iznio podatak koji je bio istinit prije bilo kakve objave, osim toga sve upućuje na uspješnu PSN nagodbu čak i bez njegove izjave, tako bar piše u članku poslovnog od prije par dana, nema razloga da zaista ne bude tako.
Objektivno, sam Dolezil nema sa sigurnošću spoznaju o završetku tako složene nagodbe poput diokijeve. Daleko je do idealnog raspleta, previše otvorenih pitanja i kalkulacija, od vlasničke strukture u novom planu, nominali, suglasnosti glavnih vjerovnika itd. U takvom ozračju i neizvjesnosti, predočiti nešto konkretno sindikatima, zvuči mi kao dobra šala ili spuštanje tenzija u planiranom prosvjedu ili novoj blokadi.
Objektivno, sam Dolezil nema sa sigurnošću spoznaju o završetku tako složene nagodbe poput diokijeve. Daleko je do idealnog raspleta, previše otvorenih pitanja i kalkulacija, od vlasničke strukture u novom planu, nominali, suglasnosti glavnih vjerovnika itd. U takvom ozračju i neizvjesnosti, predočiti nešto konkretno sindikatima, zvuči mi kao dobra šala ili spuštanje tenzija u planiranom prosvjedu ili novoj blokadi.
Kolega ovo je interna Diokijeva priča koju je kolega TT123 podjelio s nama i za koju nismo morali niti znati. Mislim znam da ste prodali po 29 ili 29,50, ali ne pokušavajte silom navući na 26 jer i 28,50 nije baš loš ponovni ulaz i zahtjeva manje drukerske energije
@Mcinha
Mislim da je čovjek zadnji put iznio podatak koji je bio istinit prije bilo kakve objave, osim toga sve upućuje na uspješnu PSN nagodbu čak i bez njegove izjave, tako bar piše u članku poslovnog od prije par dana, nema razloga da zaista ne bude tako.
——————————————————————–
Normalno da upućuje ,riješenje PSN je pozitivno.
Vidimo sutra razvoj kada dođe potvrda za PSN-Dine.
Misliš ili znaš,zašto nebi imao spoznaje ,ako je operativac ,koji je upoznat sa događanjima..
nego ostao si nam dužan pojašnjenje nekih činjenica iz zapisnika ???
Pa bih molio odgovore..
Iz zapisnika:
“U međuvremenu su dva ključna vjerovnika iskazala interes za pozitivno glasovanje o Planu, ali uz naknadni uvjet korekcije u dijelu grupe Tijela javne uprave i poduzeća u pretežitom državnom vlasništvu i jednog razlučnog vjerovnika, koji je spreman odreći se razlučnog prava uz izmjenu predviđenog plana namirenja njegovih tražbina. Strateški partner je prihvatio dodatne zahtjeve vjerovnika, a dužnik zato moli Nagodbeno vijeće za odgodu ročišta, kako bi dobili dovoljno
vremena da uz dodatne pregovore sa ključnim vjerovnicima mogu dogovoriti prihvaćanje Plana financijskog restrukturiranja i uspješan završetak ovog
postupka.”
1)
tko su ova dva ključna vjerovnika koji su iskazali interes za pozitivno glasanje o Planu???
2)
tko je razlučni vjerovnik koji se spreman odreći razlučnog prava?????
3)
Koje dodatne zahtjeve je strateški partner prihvatio???
Osim toga, Dolezil je na spomenutom sastanku priopćio sindikatima o isplati plaće za 07.2012. bivšim i sadašnjim zaposlenicima. Isplata se očekuje kroz nekoliko dana, izvor sredstava, akontacija za sekundarne sirovine od rušenja tvorice “Etilen” čime skoro cijela lokacija Zagreb gubi smisao. Toliko o etanu i okitenu u koje još uvijek vjeruje moj prijatelj sava.
Osim toga, Dolezil je na spomenutom sastanku priopćio sindikatima o isplati plaće za 07.2012. bivšim i sadašnjim zaposlenicima. Isplata se očekuje kroz nekoliko dana, izvor sredstava, akontacija za sekundarne sirovine od rušenja tvorice "Etilen" čime skoro cijela lokacija Zagreb gubi smisao. Toliko o etanu i okitenu u koje još uvijek vjeruje moj prijatelj sava.
Ovo sa plaćama i nije neka vjest,prije dva tjedna se znalo da plaće idu oko 2.09.2013,to sam i naveo u postu,neki su bili sumljičavi vezano za isplate i datum.
Odgovori:
1) HEP-ove tvrtke
2) ZABA
3) Gore navedeno
Odgovor nije tko su nego kolika su im potraživanja.
ZABA -120 milijuna i HEP -122 milijuna što s onima koji su već dali zeleno svjetlo daje komfornu 2/3 većinu za pozitivno glasovanje o PSN-u!
A biti će i više.
Nema sad vremena se baviti s Diokijem.
Do kraja druge godine preko 400 kn dionici.
pa nek me Domaći demantira.
Vidim da mu ADPL samo što nije došao na 100 kn (mislim da sam tak nekaj i predviđal.
Drago mi je da ipak nisu i ini u stečaju završili.[emo_palacg]
Odgovori:
1) HEP-ove tvrtke
2) ZABA
3) Gore navedeno
Znači ostade još borba s Hypom…
@Mister
Znači ostade još borba s Hypom…
———————————————-
Borba sa navedenim je u dogovoru sa strateškim partnerom koji je to preuzeo na sebe.