čemu rasprava o nepotrebnim temama.
ispratimo trgovanje.
Da vidimo što se događa ovih dana sa DINA-PSN-TS
@nina1
Što nam ima novo na FINA???
Objavljeno što vezano za PSN-DINA-TS.???
Zahvaljujem nina1.
Mislim da je danas 14 dana od predaje dokumentacije vezano za dogovor o PSN-Dina.
Nema još ništa, da ima već bi bio stampedo. Strpljen spašen, kaže narodna.
Stampedo iskrcavanja.
Ukoliko nominala, kako je prvobitno bilo predviđeno bude 10, svi vjerovnici predviđeni za debt to equity suglasni su, ukoliko ostane 100 siguran sam da Zaba ne prihvaća već traži drugo rješenje izvan participacije u vlasništvu. Za Hypo, treba se još prilično namučiti.
Ustavni sud jednoglasno je danas odlučio da se ukida rješenje o zastajanju s postupkom u slučaju Dalekovoda i nalaže se bezodložno nastavak tog sudskog postupka, doznaje Jutarnji list iz izvora u Ustavnom sudu!
To znači da je Ustavni sud prihvatio tužbu Dalekovoda koji je tražio da se poništi odluka suca Mislava Kolakušića i da se postupak predstečajne nagodbe za Dalekovod odmah može nastaviti
@OPORTUNIST
Ukoliko nominala, kako je prvobitno bilo predviđeno bude 10, svi vjerovnici predviđeni za debt to equity suglasni su, ukoliko ostane 100 siguran sam da Zaba ne prihvaća već traži drugo rješenje izvan participacije u vlasništvu. Za Hypo, treba se još prilično namučiti.
————————————————-
Kod tebe stalno neke teorije zavjere,nominala ti je 100 kn, i tako je napisano u PSN.
Ispratimo trgovanje u miru i očekujmo potvrdu za PŠN-DINA na TS.
@sava
[emo_palacg][emo_palacg]
dobro se diok i drži s obzirom da se trejderi iskrcavaju i trejdaju prvo jučer u ingri a sad u dalekovodu…
isti ti napravit će rusvaj kad i ovdje sjevne neka nova vijest…
@coyote.sk
dobro se diok i drži s obzirom da se trejderi iskrcavaju i trejdaju prvo jučer u ingri a sad u dalekovodu…
isti ti napravit će rusvaj kad i ovdje sjevne neka nova vijest…
——————————————————————
Neka se iskrcavaju ,mogu samo skuplje kupiti, tokom sutrašnjeg dana.