Postovani "ulagaci", u idealnom slucaju dioki postaje profitabilna kompanija tek 2017. godine, taj detalj se iz Croduxovog/Cermakovog plana uopce ne spominje od strane magicnog dvojca, svaki put "ide to do xx.xx" gluposti i tako u nedogled, u ovoj dionici nema (jos) ozbiljnih investitora, ni domacih ni stranih, samo spekulanti i gubitnici iz proslih vremena koji nastoje ublaziti gubitak, pazite po kojoj cijeni kupujete!
Imao sam dionice DIOK,ovim postom ne nagovaram na kupnju niti prodaju istih.
nema ozbiljnih investitora?Ovo je zbilja dobra šala.G.Čermak nije po vama ozbiljan investitor?Hm…
Dioki postaje profitabilan 2017. godine. Istina tako kaže plan FR. Osnovno je pitanje koja će cijena dionice biti 2017.? Po meni 10x veća od trenutne, no to je daljna perspektiva. Ono što je zanimljivo su događaji koji slijede a značajno će utjecati na cijeni dionice:
1-Sklapanje predstečajne nagodbe za DINA petrokemiju na Trgovačkom sudu u Rijeci,
2-Predstavljanje izmjenjenog plana FR za DIOKI,
3-Zakazivanje ročišta za glasanje o istom,
4-Otkup zemljišta za LNG terminal,
5-Prihvaćanje plana PSN za DIOKI,
6-Isplata zaostalih plaća radnicima,
7-Pokretanje proizvodnje u DINA petrokemiji….. i nakon svega pobrojanog netko tvrdi da je DIOKI odradio svoje, sretno ti bilo sa ostalim potentnim pikovima na ZSE.
sad bi moglo doći do smanjenja nominale sa 100 na 10 kn!
možda je to uvjet vjerovnika da oni prihvate nagodbu, ipak je nekorektno tjerati vjerovnike da prihvate obračun dionica po 100 kn dok je cijena na burzi 20 kn! ako nominala bide 10 kn, to vjerovnicima odmah daje solidnu premiju na rizik koji preuzimaju [emo_palacg]
eo i mene ljudi
rekoh da je 30 kuna cjena kada će se nazirati dali će ovo proradit
bogumi ovo će biti zgledi fina kompanijica
tako se bar nazire……..
Dioki postaje profitabilan 2017. godine. Istina tako kaže plan FR. Osnovno je pitanje koja će cijena dionice biti 2017.? Po meni 10x veća od trenutne, no to je daljna perspektiva. Ono što je zanimljivo su događaji koji slijede a značajno će utjecati na cijeni dionice:
1-Sklapanje predstečajne nagodbe za DINA petrokemiju na Trgovačkom sudu u Rijeci,
3-Zakazivanje ročišta za glasanje o istom,
4-Otkup zemljišta za LNG terminal,
5-Prihvaćanje plana PSN za DIOKI,
6-Isplata zaostalih plaća radnicima,
7-Pokretanje proizvodnje u DINA petrokemiji….. i nakon svega pobrojanog netko tvrdi da je DIOKI odradio svoje, sretno ti bilo sa ostalim potentnim pikovima na ZSE.
Nema potrebe ovdje uopće što komentirati,neka se skeptičari ispucaju sa svojim negativnim komentarima,ispratimo trgovanje u miru.
a što se tiče prve stavke pod broj 1)
U utorak je rok.
strpimo se još jedan dan, da TS kaže svoje u svezi ročišta i termina potvrde dogovora vezano za PSN-DINE.
Postovani "ulagaci", u idealnom slucaju dioki postaje profitabilna kompanija tek 2017. godine, taj detalj se iz Croduxovog/Cermakovog plana uopce ne spominje od strane magicnog dvojca, svaki put "ide to do xx.xx" gluposti i tako u nedogled, u ovoj dionici nema (jos) ozbiljnih investitora, ni domacih ni stranih, samo spekulanti i gubitnici iz proslih vremena koji nastoje ublaziti gubitak, pazite po kojoj cijeni kupujete!
Bar je to jednostavno ,sačekaš 2017 godinu i kupuješ dionice DIOKI-a po 250-300 kn,čemu briga.samo 80% proizvodnje ide za izvoz.
A sada lijepo pročitaj današnji večernji list-prva stranica????-tekst o dolasku stranih investitora i njihove najave gdje će biti cjene dionica i na kojim nivoima u jugoistočnoj evropi.
@joka14
Nije istina, dioki je za mene svoje odradio i sad je na "stand-by"-u 🙂 Sta se spekulativnog trgovanja tice, fokus mi je drugdje.
nemoj zezat,tako pametan a par mjeseci na forumu, ove nove generacije ,koje su stasale u zadnjih par mjeseci mnogo nadobudne , što ti je sada glavni pick-građevinari, koji početkom idućeg mjeseca kompletno idu u PSN???
nema ozbiljnih investitora?Ovo je zbilja dobra šala.G.Čermak nije po vama ozbiljan investitor?Hm…
[/quote]
Svašta se može pročitati ,od 27 milijuna eura ulaganja gos:Čermaka ?????
Bože ,bože???
gospon lacoste10, što znači ta mrtvačka glava ispod vašeg nicka? vidim da je nitko drugi nema, jeste vi neki forumski gusar ili nešto slično? hvala na odgovoru
A jeste udarili po meni.. Nema veze, Rorovo je srce veliko a razum cist kao suncev sjaj pa vam oprastam i povlacim se. Izgleda da ste previse zaljubljeniu dionicu a to vam nije dobro. Btw jesam relativno nova generacija ulagaca, od 2011-te. Dobra godina.
Najbitnije je da Cermak zeli dioki,te ne odustaje.u zadnjem clanku u poslovnom se moze procitati izmedu redaka da je Cermak u biti popustio.pametnome dosta.