DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na asku od 29,38 do 29,48 su nalozi od skupljača.

cca 5.000.000,00 kn prometa u zadnja 4 dana uz porast cijene!!!
šta vam to govori?
ovi trejderi koji su se zadnjih sat vremena iskrcavali uopće me ne zabrinjavaju…
bit će im žao…kriva procjena…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Evo inserta s Hrvatskog radija:

http://www.energetika-net.com/vijesti/energetsko-gospodarstvo/dogovorili-se-diokijevi-vjerovnici-17347

p2.sem

[emo_smijesak][emo_namigusa]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

cca 5.000.000,00 kn prometa u zadnja 4 dana uz porast cijene!!!
šta vam to govori?

meni govori da je to 200 000 komada cca proslo ja tebi ti meni..dok ide [emo_namigusa]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Zaba, Hypo i HEP dogovorili se oko Diokija

Može li; Letta, Faymann i Milanović dogovorili se oko Diokija

Postovani “ulagaci”, u idealnom slucaju dioki postaje profitabilna kompanija tek 2017. godine, taj detalj se iz Croduxovog/Cermakovog plana uopce ne spominje od strane magicnog dvojca, svaki put “ide to do xx.xx” gluposti i tako u nedogled, u ovoj dionici nema (jos) ozbiljnih investitora, ni domacih ni stranih, samo spekulanti i gubitnici iz proslih vremena koji nastoje ublaziti gubitak, pazite po kojoj cijeni kupujete!
Imao sam dionice DIOK,ovim postom ne nagovaram na kupnju niti prodaju istih.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

22. KOLOVOZA 2013. 18:03h
Bratušek u Grazu očekuje i razgovor o plinskom terminalu
Vaš link …

Ovi su odlično informirani nema šta!

… nema (jos) ozbiljnih investitora, ni domacih ni stranih, samo spekulanti i gubitnici iz proslih vremena koji nastoje ublaziti gubitak, pazite po kojoj cijeni kupujete!

Korektan savjet [emo_palacg]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Postovani "ulagaci", u idealnom slucaju dioki postaje profitabilna kompanija tek 2017. godine, taj detalj se iz Croduxovog/Cermakovog plana uopce ne spominje od strane magicnog dvojca, svaki put "ide to do xx.xx" gluposti i tako u nedogled, u ovoj dionici nema (jos) ozbiljnih investitora, ni domacih ni stranih, samo spekulanti i gubitnici iz proslih vremena koji nastoje ublaziti gubitak, pazite po kojoj cijeni kupujete!
Imao sam dionice DIOK,ovim postom ne nagovaram na kupnju niti prodaju istih.

prodali ste dionice prerano i sad pametujete[emo_smijesak]
želite jeftin dokup i ukrcaj po nižim cijenama [emo_namigusa]

@joka14
Nije istina, dioki je za mene svoje odradio i sad je na “stand-by”-u 🙂 Sta se spekulativnog trgovanja tice, fokus mi je drugdje.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

New Report

Close