na asku od 29,38 do 29,48 su nalozi od skupljača.
cca 5.000.000,00 kn prometa u zadnja 4 dana uz porast cijene!!!
šta vam to govori?
ovi trejderi koji su se zadnjih sat vremena iskrcavali uopće me ne zabrinjavaju…
bit će im žao…kriva procjena…
[emo_smijesak][emo_namigusa]
cca 5.000.000,00 kn prometa u zadnja 4 dana uz porast cijene!!!
šta vam to govori?
Zaba, Hypo i HEP dogovorili se oko Diokija
Može li; Letta, Faymann i Milanović dogovorili se oko Diokija
Postovani “ulagaci”, u idealnom slucaju dioki postaje profitabilna kompanija tek 2017. godine, taj detalj se iz Croduxovog/Cermakovog plana uopce ne spominje od strane magicnog dvojca, svaki put “ide to do xx.xx” gluposti i tako u nedogled, u ovoj dionici nema (jos) ozbiljnih investitora, ni domacih ni stranih, samo spekulanti i gubitnici iz proslih vremena koji nastoje ublaziti gubitak, pazite po kojoj cijeni kupujete!
Imao sam dionice DIOK,ovim postom ne nagovaram na kupnju niti prodaju istih.
22. KOLOVOZA 2013. 18:03h
Bratušek u Grazu očekuje i razgovor o plinskom terminalu
Vaš link …
Ovi su odlično informirani nema šta!
… nema (jos) ozbiljnih investitora, ni domacih ni stranih, samo spekulanti i gubitnici iz proslih vremena koji nastoje ublaziti gubitak, pazite po kojoj cijeni kupujete!
Korektan savjet [emo_palacg]
Postovani "ulagaci", u idealnom slucaju dioki postaje profitabilna kompanija tek 2017. godine, taj detalj se iz Croduxovog/Cermakovog plana uopce ne spominje od strane magicnog dvojca, svaki put "ide to do xx.xx" gluposti i tako u nedogled, u ovoj dionici nema (jos) ozbiljnih investitora, ni domacih ni stranih, samo spekulanti i gubitnici iz proslih vremena koji nastoje ublaziti gubitak, pazite po kojoj cijeni kupujete!
Imao sam dionice DIOK,ovim postom ne nagovaram na kupnju niti prodaju istih.
prodali ste dionice prerano i sad pametujete[emo_smijesak]
želite jeftin dokup i ukrcaj po nižim cijenama [emo_namigusa]
@joka14
Nije istina, dioki je za mene svoje odradio i sad je na “stand-by”-u 🙂 Sta se spekulativnog trgovanja tice, fokus mi je drugdje.