HR RADIO 1, 15,20 VIJESTI, DIOKI je na dobrom putu da ne ode u stečaj, al još je rano za optimizam..L.D.
Ovaj što je uletio na 31 još će dugo nositi štafetu. Kako je sindikat na nepouzdanim poluinformacijama nabildao na 31, isto tako mogu srušiti na 22.
Što je nepouzdano i sumnjivo – hajde riječ po riječ!
Vaš link …
Tek očekujemo slijedeće: treba objaviti odluku Savjetodavnog vijeća o produljenju postupka nagodbe, Fina mora objaviti najnoviji Dolezilov plan za koji još ne znamo da li je gotov i najranije 8 dana nakon toga može biti ključno ročište. Članak S. Varošanec je djelomično proturječi sam sebi, a Dolezil medijima ne želi potvrditi navode o postignutim dogovorima. Vjerojatno zato što najvažniji dogovor – onaj s Hypom, još nije postignut.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/d3CAeScdoF0ZY3aQw7k8RA==.pdf
Ovaj što je uletio na 31 još će dugo nositi štafetu. Kako je sindikat na nepouzdanim poluinformacijama nabildao na 31, isto tako mogu srušiti na 22.
Što je nepouzdano i sumnjivo – hajde riječ po riječ!
Vaš link …
[/quote]
Ma daj pusti to, pokušava ponovno kupiti na 25 ili 26 i nije jedini,do 14:00 sus vi bili dobri, samo je pitanje hoće li ovo napokon pobjeći preko 30 ili će ga još držati na lancu
Netko je rekao da u ovoj dionici ne ostaje preko vikenda, slažem se sa njim.
Oprez je majka mudrosti [emo_palacg]
Ako je postignuti dogovor u zadnji tren, sigurno će novi uvjeti dogovora biti lošiji nego stari.
Naravno, zato se stalno i odgađa jer se traže dodatne izmjene u korist vjerovnika!
Ovdje nije ništa sigurno. Biti će rasprodaje u ponedjeljak na otvaranju 🙁
Vrlo vjerojatno…
Pa upravo su prodali, ako krene kupnja to nisu oni
Tek očekujemo slijedeće: treba objaviti odluku Savjetodavnog vijeća o produljenju postupka nagodbe, Fina mora objaviti najnoviji Dolezilov plan za koji još ne znamo da li je gotov i najranije 8 dana nakon toga može biti ključno ročište. Članak S. Varošanec je djelomično proturječi sam sebi, a Dolezil medijima ne želi potvrditi navode o postignutim dogovorima. Vjerojatno zato što najvažniji dogovor – onaj s Hypom, još nije postignut.
Evo kolega dijeli moje mišljenje, a koliko me sjećanje služi, dosad je iznosio korektne informacije.
[/quote]
hehe u kešu si je li? 😉
Nemoj se s time više opterećivati – nagađala umjesto da nagađaju mogu pročitati što je i temeljem čega Janiška odlučio!
Neka se trguje – šijemo AdriaplastikU za cca 4 milijuna kuna glede indexa CROBEX10?
Ask se prorijedio!
Ajde neka netko poskida sve do 30 kn [emo_namigusa]