Interesantno kako se na poluglasinama i nepouzdanim vijestima može manipulirati. Tko je iskoristio dobro, baš me inreresira Suzanin informator. Još tu bude "pješačenja"[emo_namigusa]
Poluiformacije su ti javno objavljene na ZSE!
21.08.2013 13:49
Dioki d.d. – Zapisnik s ročišta održanog 20.08.2013. godine
http://zse.hr/default.aspx?id=47240
Ovo o nuklearci je moj poklon tebi da te malo ohrabrim i da ti pokažem u kojem smjeru se smjera.
A to će u tebi zasigurno potaknuti neke nove metodologije promišljanja, bar se ja nadam.
@grgas12
Naravno…..ali uvijek je fascinantno vidjeti koliko njih se navuče i spremno je kupovati 10+% skuplje nego dan ranije, a da se ništa zapravo nije promijenilo. [emo_zacudjen]
momci, morate bit korak ispred “sindikata” ulaz -izlaz..[emo_zloban]
Tek očekujemo slijedeće: treba objaviti odluku Savjetodavnog vijeća o produljenju postupka nagodbe, Fina mora objaviti najnoviji Dolezilov plan za koji još ne znamo da li je gotov i najranije 8 dana nakon toga može biti ključno ročište. Članak S. Varošanec je djelomično proturječi sam sebi, a Dolezil medijima ne želi potvrditi navode o postignutim dogovorima. Vjerojatno zato što najvažniji dogovor – onaj s Hypom, još nije postignut.
Dobro je, po postovima se da zaključiti da se ekipa iskrcala, pa bi čekala niže, ostaje da vidimo hoće li im uspjeti
Ovo danas je bilo totalni idiotizam kako je odmah na otvaranju dignuta cijena više od 10%.
Naravno da nakon toga nije bilo realno očekivati da će se na temelju ovakvog bezveznog članka punog pretpostavki i hipoteza, moći podić još 10-20% da se "podobni" iskrcaju naivcima.
Sindikalisti bi morali bit mudriji i na naznaku dobrih vijesti dizat polako, mic-po-mic, a ne ovako neumjereno i stupidno.
Pa kad već spominješ taj famozni sindikat ,reci im neka slušaju radio Rijeku i temu na DIOKI-DINA -strateški partner.
evo što sam rekao, sindikat se fino iskipao po 29 kn koliko se moglo, sad polako kipaju i ispod toga na 28,xx….ponestane li kupnje na toj razini, bit će iskrcaja i po 27,xx kn [emo_smijeh]
http://teletekst1.hrt.hr/images/203-01.gif
Tek očekujemo slijedeće: treba objaviti odluku Savjetodavnog vijeća o produljenju postupka nagodbe, Fina mora objaviti najnoviji Dolezilov plan za koji još ne znamo da li je gotov i najranije 8 dana nakon toga može biti ključno ročište. Članak S. Varošanec je djelomično proturječi sam sebi, a Dolezil medijima ne želi potvrditi navode o postignutim dogovorima. Vjerojatno zato što najvažniji dogovor – onaj s Hypom, još nije postignut.
——————————————————————-
Ovdje ti lijepo piše -HTV, piše ti na portalu poslovni, dajte pročitajte, ostavite se nagađanja, a i na radiju ti je lijepo bilo u vjestima u 13 sati .
Da strateški partner preuzima DIOKI-DINA, poslušaj vjesti ,točno ti navodi u kojem postotku-DIOKI,u kojem postotku DINA.
A šta će Dolezil i kome uopće dokazivati – pa valjda je Janiška uvidom u spis našao opravdan razlog za odgodu ročišta!
Razlog je decidiran i jasan jer imaš objavu na ZSE!
A i čini mi se da tih famoznih 40 dana nije ni isteklo budući da je Janiška 37 dan odobrio odgodu, vjerojatno uz suglasnost Savjetodavnog vijeća!
Radi se po Zakonu o općem upravnom postupku pa bi dobar pravnik mogao decidirano odgovoriti.
Uostalom puno važnije je ovo što se događa oko Diokija – dakle Dina – zemljište – LNG terminal!
Strateški investitor je prihvatio sugestije strateških dobavljača pa nema prepreka da se na Trgovačkom amenije Dina i da se krene s 1.9 u proces proizvodnje.
Ovaj što je uletio na 31 još će dugo nositi štafetu. Kako je sindikat na nepouzdanim poluinformacijama nabildao na 31, isto tako mogu srušiti na 22.
Evo kolega dijeli moje mišljenje, a koliko me sjećanje služi, dosad je iznosio korektne informacije.
Netko je rekao da u ovoj dionici ne ostaje preko vikenda, slažem se sa njim. Svakim danom nove vijesti, bilo negativne ili pozitivne. Nakon ovih dobrih mora doći i loša. Očekujem svašta preko vikenda, detalje dogovora koji neće biti baš po volji dioničara. Ako je postignuti dogovor u zadnji tren, sigurno će novi uvjeti dogovora biti lošiji nego stari. Vrijeme i nije baš na strani dioničara, jer je svakim danom sve manji rok za uspješan završetak PSN-a, a to ide na ruku onima koji žele stečaj Diokija. Ovdje nije ništa sigurno. Biti će rasprodaje u ponedjeljak na otvaranju 🙁