Skočila je sa 11 do 31 može li ovo još 200 posto, s obzirom na rezultate preduzeća.
Nije nagovor na kupovinu ili prodaju.
@zez
Ma znaš ono dok ima bida, ništa to ne valja, ni LNG dok se masovno prelazi na plin jer je ugljen skoro pa zabranjen, niti izvozna proizvodnja,a mi 70% ispod nominale, van, van ide potop[emo_smijeh]
😀
ajde neko opet neko krivo protumači vijest ko jučer.. da vidimo eli more opet pasti…. jer sto posto e ono jučer slučajno neko (znam koji nick) posta krivo tumačenje vijesti 😀
Pa nismo mi POMUZLI državu banke i mirovince!
Neki su htjeli nas na koljena pa namiriti pušione koje imaju na onima koji su KRALI i nogom otvarali vrata banaka i mirovinskih fondova![emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Ako danas slučajno navuku preko 32 sve ide u prodaju.
Mislim da se uskoro rješavaš muke, jedina brana koja još može biti je na asku od strane dobročinitelja
@Mcinha
Pa nismo mi POMUZLI državu banke i mirovince!
Neki su htjeli nas na koljena pa namiriti pušione koje imaju na onima koji su KRALI i nogom otvarali vrata banaka i mirovinskih fondova![emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Mirovinci su u PTKM,a PTKM baš i ne radi nešto posebno u biti se ne sjećam pozitivnog kvartala, sačekajmo prvi plus kvartal na Diokiju, kad ekipa poželi ući,a mislim i ne samo oni
Ima jedna tema vrlo interesantna danas na meniju u Grazu!
Zove se ZATVARANJE KRŠKOG!
Nazočni Faymann – Milanović – Bratušek.
Kako namiriti debalans – s LNGom s Krka!
BZÖ-Grosz: Faymann soll von Milanovic die Schließung von Krsko einfordern!
Heutiges Arbeitsgespräch zwischen Österreich, Slowenien und Kroatien in Graz für Krsko-Debatte nutzen
kolega sava pa mrtvačka glava je pored vašeg imena…znate šta to točno znači….mislim da još jedan kolega to ima…[emo_smijeh][emo_smijeh]
Da li će biti dividende ovdje.