DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZSE: Zašto ćete danas pratiti Dioki

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

čekaju da se skupi na asku,pa ponovo kreću preko 31kn.jer će obranu postavit na bidu na 30kn.

He, he……Evo Konzum Vam daje 3 kune dividende po dionici!
Šta čekate……
A po Planu poslovanja Dina ima dobit od cca 20 kuna po dionici Diokija!
Skoro KOLIKO I CIJENA DIONICE NA zse!

hasen ..pusti ga,,sjedi tamo u adpl 2 godine bez profita pa prosipa pamet okolo..
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

kad se ovi drhtavi prstići ispucaju po bidu,mislim da ih nema još puno,tada ćemo krenut punom parom prema večim razinama.

@OPORTUNIST
Ako danas slučajno navuku preko 32 sve ide u prodaju.
——————————————————

Matematika ju čudna znanost, uvjek da 2-3 kn više od očekivanog u datom trenutku.

Isratimo danas trgovanje ,čemu briga.

@lacoste

Ima li smisla da smo na pragu CROBEX10?

out ,,hvala lijepo 26-30

Si zaradio za večeru danas?

A što ćeš sutra kad burza ne radi?

Kako ćeš preživjeti?

Ali ok razumijem, strah je zeznuta stvar pa je ipak teško biti unutra duže od 20 minuta.

Neznanje je izvor svakog straha.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

prodao bih po 28-29,ali ne mogu doći do njih.
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

rekao sam vam da će brana slijedećih dana biti preko 30.

ne bit nervozna ,227 bureka je danas palo pa racunaj ,neznam koliko kod tebe kosta burek ..lijepo odi u politiku ,tu ces se bolje snaci..jer trgovat ocito neznas..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Nadam se da su se i ostali investitori poveli za tobom, to je lijep plus ajte van

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@ZMAJKI
Sad si glavni na temi![emo_smijeh][emo_smijeh]

New Report

Close