DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hahahahahah preko 20 000 komada do 20 kuna i onda rupa.

Super.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

iznad 20 kn na kupnji je oko 25.000 komada, izgleda da je sindikat naumio danas probiti 30 kn [emo_namigusa]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ako danas slučajno navuku preko 32 sve ide u prodaju.

Super.

ok sad se lijepo vrati na temu adpl i tamo prosipaj pamet..hvala lijepo..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Zaba, Hypo i HEP dogovorili se oko Diokija

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

domach
hahaha nemaš dionice. Rupa ti je negdje drugdje.preko 15000 kom i to bez skirivenih do 25kn.

Da jako mi je žao što nemam ovog gubitnika.

Skoro pa kao kad Zmajki nazove ovo burekarenje “investiranjem” na Diokiju.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Super.

[/quote]

Ne ne zabavnije je tebe gledati kako ovdje prosipaš novac iz džepova.

e da, sada će biti veselo…. zanimljivo je kako se kupovina odmah dozvoli kada je cijena u padu 30% a sada već 13 minuta nema ni jedne transakcije na potencijalnih +35%

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

out ,,hvala lijepo 26-30

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Super.

[/quote]

Ne ne zabavnije je tebe gledati kako ovdje prosipaš novac iz džepova.
[/quote]

Domaći prpa.[emo_smijeh]

Čujem da je Ivana / već rezervirala štalu s tušem for you.[emo_namigusa]

inače danas 40 a pon 5o posto veća vlažnost u zraku?

[b]black HuRTs[/b]

@sportri

Šta se sekiraš – Rijka je pobjedila!
A ovo je dionica kojoj pripada BUDUĆNOST!!!!

Neka vrijeme pokaže pravu snagu Diokija a vrijeme je od sada na našoj strani!

New Report

Close