Štovana gospodo ,svima puno uspijeha tokom sutrašnjeg dana,svima profita i odvedite svoje obitelji na lijep ručak i čašu dobrog vina.
Ovdje je jednostavno pozitivno riješenje PSN , i tako treba i biti, svim radnicima želim isplate plaća početkom rujna mjeseca i pokretanje proizvodnje ,da i vama konačno sunce zasja u vašoj budućnosti, a osobama koje su spamale temu i negativno ocijenjivale svaki pozitivni post -zahvaljujem za pažnju- dođe vrijeme za prosvjetljenje i sabiranje zaključaka.
@koc
Sutra na otvaranju odmah pozitivna blokada i idemo na +30kn. Šta će sada reći lažni dušebrižnici? Danas su mogli kupiti čak i po 26kn. Umjesto da su pisali nebuloze bolje da su danas kupovali.
———————————————————
bili na bidu i skupljali na 26-27-28 ono što nisu željeli na 22-23-24 kn…
@joka14
35kn
———————————
Upravo tako -treba pogledati graf i TA.
To je cjena pozitivnog riješenja PSN i pokretanja proizvodnje.
OPORTUNIST
Suzana, kraj naslova teksta trebalo je staviti veliki upitnik, jer kad se detaljno pročita sadržaj ostaju mnogobrojna otvorena pitanja, od promjene plana, vremenskog roka, pa do usaglašavanja vjerovnika. Spominjanje GO i neimanje prava na pogrešku, to je za malu djecu.
Konačni rasplet, i to nakon dvogodišnje agonije Diokija navodno je podržao i investitor Crodux plin Ivana Čermaka koji će, pak, prođe li plan restrukturiranja postati većinski vlasnik i Diokija i Dine. Čermak bi u Diokiju tako držao između 55 i 60 posto dionica, a još veći paket između 60 i 70 posto stekao bi u omišaljskoj Dini.
Vidi vraga……………sad odjedno sve riješeno!
I to baš suprotno onome što si ti predviđao………….još veći udio u Dini a vjerojatno i veći udio malih dioničara u vlasništvu Diokija!
Ročište ba Trgovačkom za Dinu je pred vratima i nakon toga se može krenuti u proizvodnju!
Ročišta za Piros i Kijac su formalnosti, a nakon toga i podrške preko 80% za PSN Diokija i to je formalnost.
@sava
Radije stavi cijeli tekst, a ne segment tako da se može dobiti prava slika, promjena plana za desetak dana pa nakon toga usaglašavanje itd. Sinoć je na portalu bio cjelokupan tekst, a danas je skračena verzija dok je cijeli tekst dostupan preplatnicima.
lakost ,,daj graf da vidimo to cudo ?
Zmajki
Samo prati gledalicu pa da vidiš kad se počne zeleniti. Lupat će se po asku kao da nema sutra. Šteta što nisi uletio jučer, ali stigneš danas po +30. Pozdrav![emo_plazi]
Ovak.
Na ovoj dionici sam izgubio 30.000 Eura.
ako sam uspio da firma nastavi raditi nije mi žao
Istina BOG, bilo bi mi bolje da sam kupil BMW pa na Zrću ulovil koju forumašicu.
Bar bi mi Auto ostal.
Bar privremeno.[emo_namigusa]
Ovak. Osim svoga ponosa (a i tu malo štekam u zadnje vrijeme) nijemi baš puno ostalo.
moram vidjeti jer mi se prijatelj napokon vratil s GO.[emo_naivan]
nemojte se nikad oslanjati na prijatelje, već samo na sebe.
Prijatelji ti nešto prvo obećaju (da te buju slušali), a onda počnu filozifirati kad treba samo pokupit profi[emo_ljut]
HBeni filozofi.
njih naročito ne Volim.
Radije čekaju da ih Vlak pregazi, nego da nešto poduzmu.[emo_palacd]
lp[emo_cool]
BAN.KROTIRANI Hrvat u EU
@sava
Radije stavi cijeli tekst, a ne segment tako da se može dobiti prava slika, promjena plana za desetak dana pa nakon toga usaglašavanje itd. Sinoć je na portalu bio cjelokupan tekst, a danas je skračena verzija dok je cijeli tekst dostupan preplatnicima.
Gle…..ja NISAM pisao tekst u Poslovnom listu koji je proteklih godina bio OPAKO kontra nagodbe u Diokiju – u svemu što ide prema nagodbi vidjeli su UROTU!
No ispalo je suprotno.
ZABA i HEP će na Trgovačkom potpisati PSN za Dinu i to je VIJEST!
Tako će biti i na Diokiju i to je VIJEST!
A imati ćemo veće udjele od planiranih i to je VIJEST!
koc..znas da ja ne kupujem skupo..a sto se tice 3x ,to ide malo teze..neznam dali sidikati imaju toliko novaca za pogurati
ispratimo trgovanje !!!
Zmajki
Ako ti je sada skupo što će tek biti kada se pokrene proizvodnja? Onda ćeš ove razine moći samo sanjati, a to će biti još ove godine. Znaš ovu poslovicu? Čekaj magare da trava naraste, trava narasla, a magare krepalo.[emo_ooooo]
ljudi,daj se opustite…chill!kaj ste nabrijani tak?!