Svi znamo da će ročište za psn biti za otprilike 10 dana osim pojedinaca koji bi htjeli kupiti po nižim cijenama. Čak više nije ni upitan prolaz psn. Nema stečaja, a ide i proizvodnja. Čak je i Lng u planu. Sve samo dobre vijesti. Dok se nije znalo da li će psn proći cijena dionice je bila veća nego sada pa Vi onda vidite da li ćemo ići gore ili ne.
Zaba, Hypo i HEP dogovorili se oko Diokija.
Suzana, kraj naslova teksta trebalo je staviti veliki upitnik, jer kad se detaljno pročita sadržaj ostaju mnogobrojna otvorena pitanja, od promjene plana, vremenskog roka, pa do usaglašavanja vjerovnika. Spominjanje GO i neimanje prava na pogrešku, to je za malu djecu.
Ovo je sve jako dobro za DIOKI, ne bi me sutra začudilo probijanje 30 kn….
Suzana, kraj naslova teksta trebalo je staviti veliki upitnik, jer kad se detaljno pročita sadržaj ostaju mnogobrojna otvorena pitanja, od promjene plana, vremenskog roka, pa do usaglašavanja vjerovnika. Spominjanje GO i neimanje prava na pogrešku, to je za malu djecu.
mislim da je poviše tvoje glave veliki upitnik !!!
Sutra na otvaranju odmah pozitivna blokada i idemo na +30kn. Šta će sada reći lažni dušebrižnici? Danas su mogli kupiti čak i po 26kn. Umjesto da su pisali nebuloze bolje da su danas kupovali.
[/quote
nema više upitnika
Drhtave rućice su prodale, tako im i treba. Nije burza za svakoga. Tko ne riskira ne profitira. Bolje da su pametnije utrošili vrijeme dok su negativno pisali o Diokiju. Laku noć imaocima dionice jer ovi što ih nemaju neće im biti lako.
[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg][emo_novac][emo_novac]
Ne bi se složio da nema veze s Gnjevnim Ovnom.
Uglavnom nije mi se dalo na GO delati, ali sad ću stavit sve na papir.
Pa ako ZABU i ERSTE zanima.
Jedino što izgleda da neću ostat u HRvatskoj (više me ništa ovdje ne drži) pa će te morati naći nekog tkoće to provesti.
Uz moje Savjete ne bi trebao biti problem.
Jedino sam ljut na sebe što nisam stigao provest ostavinu i prodat Zemlju.
Moja glasnogovornica LO me iznevjerila.
Nema veze. Nije joj to posao.
Po meni 45 kn, onda i ja neznam više pisati.[emo_namigusa][emo_palacg]
Onda ak budete dobri možemo na 15 kn, prije 100 kn.
Pospan sam a nemrem spavat.
Hebem ti petak, i post godišnju depresiju.
znači stečaj, oko 800 kn.
bez stečaja, pokretanja planova i proizvodnje, za 3 do godina stižemo INU cca 7-8000 kn, dividenda postojana.
E da, bilo bi Vrlo pametno da se INA uključi, zbog veće profitabilnosti a i sama INA će imati veeeeeeeeeelike financijske koristi.
Ovaj post g. ADMIN molim te izbriši.
Hvala.[emo_cool]
Baš sam loše volje, tak da će se to malo osjetiti na pisanje CRNO.
@dodo001
Nije vrag da lacoste okrece plocu?
——————————————————-
ne razumjem vaš post gospodine ,zašto bi okretao ploču.
ispratimo sutrašnje trgovanje u miru, jedino što ne želim ići ispod nekih svojih mišljenja,po meni je bilo i prije mjesec-dva po grafu i TA 3x-ostajem pri svom mišljenju..