DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sta nije neko pokretanje proizvodnje 01.09.?

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

formirao se identični ask kao i prije ovog ročišta.. od 30kn dalje opet svakih 10 lipa postavljen je po jedan nalog, broj dionica na prodaji opet na 44k .. ja bih prije reko da ovdje netko nastavlja skupljati jer da prodaje nebi mu bilo u interesu postvaviti tolike naloge na prodaju i ne pustiti cijeni da raste!!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

optimist1
Sve se to vidi i iz aviona.

Izgleda da je završila panika i da su drhtave rućice prodale. Sada opet lupanje po asku.[emo_palacg][emo_smijeh]

@OPTIMIST1

kao što rekoh:neznam zašto,ali ovaj način trgovanja me[emo_smijeh][emo_smijesak] tako podsjeća na utorak…

cash je cash,a sve ostalo je sex!

ajkulazg
ne znam se piše odvojeno.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Izgleda da je završila panika i da su drhtave rućice prodale. Sada opet lupanje po asku.[emo_palacg][emo_smijeh]

Panika zbog čega? Međutim ne čudi me, ovdje je prisutno mnogo investitora koji kupuju po 28, a prodaju po 25 da bi uletilo negdje dalje, ne znam gdje ili da bi pokušali shortat, svatko ima svoj plan

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

A tek kad krene po 15.

Danas i sutra neće, ali moguće da hoće već idući tjedan jer 50 dana je jako dugo za čekanje i može sve propasti, a DIOKI završiti u stečaju. Zato pratimo trgovanje idućih 50 dana pa ćemo vidjeti hoće li naš DIOKI opstati….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Panika jer su krivo zabrijali. [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Sta nije neko pokretanje proizvodnje 01.09.?

Ovaj modalitet rada – namira vjerovnika neoperativnom imovinom trenutno je puuuuno profitabilniji.
I tko bi to pokrenuo proizvodnju dok se sve ne rasčisti – nitko!

Ovako ćemo se riješiti gomile dugova – neoperativna imovina je u bilanci višestruko niža od tržišne cijene pa se može slobodno reći da trenutno UGOVARAMO poslove koji su visokoprofitabilni!
Nakon toga kreće proizvodnja.

@koc

neznam neznam neznam zašto to uopće primjećuješ!?![emo_smijesak][emo_namigusa]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Bode me u oči. Bitno da lažeš kako si fulao zbog pisanja na mobu. Na šta su ljudi sve spali.[emo_mrgud]

New Report

Close