Svi znamo zašto pojedinci iskrivljuju činjenice. Žele jeftinije kupiti iako znaju da se samo po asku kupuje. Kroz dva tjedna je novo ročište i pozitivna Psn. Sutra smo na +30kn.
OPORORTUNIST
trebalo mi je poprilicno dosta vremena iz tvojih postova da shvatim tvoj profil. Ali sad sa sigurnoscu mogu reci da si jak igrac pojedinacno ili u skupini.
Otkrio si se u zadnja dva posta. Uvijek si na forumu diokija kad se nesto zbiva.
Da ti pojasnim,a siguran sam da ti to dobro znas,da rok nije produzem 50 dana,vec je 12.10. zadnji rok za prihvacanje PSN na trgovackom sudu.pozdrav
Na stranicama FINA-e u 16:14 objelodanjen zahtjev za produženjem roka nagodbe za 50 dana.
50 dana odgode?!?!
Auuuu, sutra idemo nazad na 22 kn [emo_ooooo]
Ajde si sad još jednom lijepo pročitajte i shvatite da li PSN sada prolazi ili ne? U međuvremenu se nadam da će se pojaviti neki jači igrač koji će pomesti što ima do bar 40 kuna, pa da možete kasnije osigurati likvidnost, jer skupa je po 28, a nije loša na 50,živili[emo_palacg]
Kakva količina drukanja s obje strane.
Ovdje se pruža prilika za kratkoročnu zaradu. Postoje oni koji će učiniti sve da na ovoj dionici u još par gore-dolje ciklusa zarade čim više. S druge strane, što ako nagodba prođe i ako se pokrene proizvodnja? Nije nemoguće da ova dionica dugoročno donese popriličnu zaradu (kakvu nije moguće postići na dionicama tvrtki koje nisu o ovakvim problemima, ali vjerojatno svatko dio love ulaže u manje riskantne, a dio u nešto riskantnije dionice).
😀
Lolčina
Vama koji pišete da danas ide na 22 kn… jer je max rok 50 dana koliko je zakonski max… A ček imam ideju da vam ja svoje tisuće prodam po 18 po koliko sam kupio jer me jako strah da neće proći predstečajna? 😉
Na stranicama FINA-e u 16:14 objelodanjen zahtjev za produženjem roka nagodbe za 50 dana.
50 dana odgode?!?!
Auuuu, sutra idemo nazad na 22 kn [emo_ooooo]
[/quote]
Meni je na 22 bio skup,čekao sam nešto niže.
Danas će se ponoviti isto,ali trebalo bi biti TILT,TILT na suprotnu stranu.
I opet neću ući.Bojim se Diokija ko đava tamjana.
čestitke sindikatu koji je isprovocirao ovakav tsunami
kapa do zemlje
Vaš link …
Ajde si sad još jednom lijepo pročitajte i shvatite da li PSN sada prolazi ili ne? U međuvremenu se nadam da će se pojaviti neki jači igrač koji će pomesti što ima do bar 40 kuna, pa da možete kasnije osigurati likvidnost, jer skupa je po 28, a nije loša na 50,živili[emo_palacg]
Tri ključna vjerovnika iz grupe Tijela javne uprave etc… su:
1. MFIN – oko 57 milijuna
2. HEP – oko 120 milijuna
3. Grad Zagreb i Holding – oko 80 milijuna
Obzirom da je MFIN već na prvom glasovao ZA preostala 2 ključna su HEP i Zagreb s Holdingom.
Ako su oni dali pristanak mislim da je sve POZITIVNO riješeno i to s vrlo visokim postotkom ZA!
To su činjenice i s tim činjenicama se treba poistovjetiti.
Pitanje u kojem će smjeru danas DIOKI!?
Činjenica je da je do 20 kn oko 22.000 komada na kupnji, jesu li šminkeri ili ozbiljni kupci prosudite sami…
Kupnja je fiiinoooo ojačala,nek aneka zdravo je to…![emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg]
samo nek se iskrcaju drhtavi prstići.
[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]
ovo danas ide na 40 kn[emo_smijesak]
Ja bi preporučio zmajki da se tam istreseš jer kad otiđe na 100 kn, posle toga ispod 30 kn neće ići.
Pa onda da ipak ne kupiš po istoj cijeni kak si kupil. Da si zaradiš bar 10 %.
JOKE jel sam naručio Japanke.[emo_bijesan]
Koji h.ac će mi kineske KONORSICE.
znaš da s stim dila ona SSulentička.
Hočeš mi još nju na vrat natovarit.
Kajm mi SOVA , CIA I MOSAD nisu dovoljni.[emo_mrgud]
Idu mi na onu st.VAR.
@ SAVA o čemu ti pričaš
Dogovora NEMA. Ako dogovora nema NOMINALA je 240 kn.
nEMOJ DEZINFORMIRATI javnost.
Druga je stvar kaj ja ne želim stečaj, već nekaj napraviti od ove tvrtke.
ali o tome sutra više.
Nisam noćas dobro spavao.
imam nekih srčanih problema
lp,[emo_cool]