DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučer niste htjeli po 22kn, a danas se trgate po 29kn. Tako Vam i treba. Kada niste htjeli slušati. Samo ste pisali crnjake.

@koc
Nema potrebe za time,razvoj situacije će ih demantirati ,ispratimo zadnjih 12 minuta trgovanja.

Da vidimo dali pada kota 30-32 kn.

Lacoste10
Sutra ide preko 32kn.[emo_smijeh][emo_palacg][emo_novac]

@koc
Ako padne 32 kn, onda je otvoren put do 36-38 kn, kako kaže graf i TA.

Evo manipulatorske potpore na 5 kn (9500 komada) [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Po običaju nisi pročitao ni riječi a komentiraš!
Ja sam JEDINI rekao istinu glede odgode ali nije se slušalo zbog čega se odgađa!
Pročitaj koji su forumaši pisali da je odgoda zbog GO!

Po običaju, imaš problema s razumijevanjem. Moj post se referirao na tvoje višegodišnje pisanje koje je uključivalo najmanje 100 raznorazih scenarija od kojih se ni jedan nije ostvario.

A što se tiče GO, normalno da su to priče za malu djecu. Moje mišljenje je da se usklađuju stavovi s hypom (prvenstveno) a moguće i zabom. Nadajmo se da će se riješiti pozitivno.

Apothekar
Da nije to tvoja potpora?[emo_ooooo][emo_ooooo][emo_ooooo]

@Mcinha

Pa PSN po svoj prilici prolazi.
Dakle ostaje nam največi dio Dine i popriličite mogućnosti koje pruža LNG projekt na Omišlju – posebice u pogledu koncesije.
Odnos imovine i dugova bit će oko 5:1!

Mislim da nešto takvo nikada više neće biti!

60% Dinae po PSN drži Dioki[emo_namigusa]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Evo manipulatorske potpore na 5 kn (9500 komada) [emo_smijeh]

To svatko može staviti i na kupnju i na prodaju, ako ne valja ne kupuj nego prodaj, meni valja, živio

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Mister

Kako je i kada nastao dug prema ZABA?

Mister

Kako je i kada nastao dug prema ZABA?

Nisam podizao kredite u zabi u ime diokia pa ne znam, a istrazivati mi se neda jer je to ionako sada nebitno. Situacija je takva kakva je i treba se prilagoditi i riješiti ju.

Gdje je sada Zmajki, Manica i ostala ekipa lažnih dušebrižnika. Mogli su kupiti po 22kn, a sada će morati po +26kn.
danas puuuno bureka ,,hvala lijepo

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close