DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@lacoste

Kolika bi cijena danas bila da je umjesto obavijesti koju je dostavio Dioki objavljen Zapisnik?
E to se zove MANIIIIIIPULIRANJE!
A svi oni koju su sudjelovali u tome pa i putem ovoga foruma te iskoristili takvo ZLONAMJERNO INFORMIRANJE nisu ništa do MANIPULANTI TRŽIŠTEM!

A za MANIPULANTE postoje određene mjere prisile i primjene pozitivnih hrvatskih Zakona!

tko o čemu, sava o manipuliranju. đizs, ša još neću pročitati na forumu…

Sutra idemo na +30 iako su neki tvrdili da ide na 1x.xx! Pozdrav imateljima dionice.

@sava
Neka rade što žele, ide sve na svoje mjesto ,ispratimo trgovanje u miru.
Mene nemogu sblesirati sa svojim spamovima i iskrivljenim slikama manipulacije , po meni će se cjena formirati na 35-38 kn, na mjesto gdje je proizvodnaja ustavljena.
Bez nagovora na kupnju ili prodaju -da ne ispadne ponovno neki problem..

Izgleda da i danas idemo na +30. jupiiiii.

tko o čemu, sava o manipuliranju. đizs, ša još neću pročitati na forumu…

Kolika bi cijena danas bila da je umjesto obavijesti koju je dostavio Dioki objavljen Zapisnik?
E to se zove MANIIIIIIPULIRANJE!
A svi oni koju su sudjelovali u tome pa i putem ovoga foruma te iskoristili takvo ZLONAMJERNO INFORMIRANJE nisu ništa do MANIPULANTI TRŽIŠTEM!

A za MANIPULANTE postoje određene mjere prisile i primjene pozitivnih hrvatskih Zakona!

Po običaju nisi pročitao ni riječi a komentiraš!
Ja sam JEDINI rekao istinu glede odgode ali nije se slušalo zbog čega se odgađa!
Pročitaj koji su forumaši pisali da je odgoda zbog GO!

Ajmo “burekdžije” malo veselja.Stvari su daleko od riješenja ali dobro je da se pojedinci vesle kao djeca kad im baciš bobmone.Biti će još kukanja i plakanja.

Nemam pojma gdje će dionica kratkoročno,ali ja svoje ne prodajem, čak ozbiljno razmišljam da li da ju ikada prodam

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ko je uhvatio dobro, opet tobogan.[emo_namigusa]

Možda, samo kolika je realna vrjednost Diokija ako prođe PSN, a sada mi se to čini zaista izvjesno? Da li je 26 ili 35 to u ovom trenutku izgleda ljep postotak +-,ali dugoročno je kikiriki

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

još uvijek je ovo dobra cijena za ulaz, pričat ćemo za 5 god kada cijena bude 350kn uz isplatu dividende…

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

@Mcinha

Pa PSN po svoj prilici prolazi.
Dakle ostaje nam največi dio Dine i popriličite mogućnosti koje pruža LNG projekt na Omišlju – posebice u pogledu koncesije.
Odnos imovine i dugova bit će oko 5:1!

Mislim da nešto takvo nikada više neće biti!

New Report

Close