Tko dolazi!?Azeri?
kolege pobogu…[emo_smijeh] pa ispratimo trgovanje….[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
tako ..ISPRATIMO TRGOVANJE u miru i cekajmo novu odgodu [emo_ooooo]
tako ..ISPRATIMO TRGOVANJE u miru i cekajmo novu odgodu [emo_ooooo]
Koliko si izgubio ovdje do sada?
Koliko si izgubio ovdje do sada?
[/quote] joooj ,nemoj i ovdje pliz…ispratimo trgovanje
“ovi” što dokupljuju,njima nije toliko bitno da li će dokupit po 22-23kn ili 26-27kn.jer su to veliki ulagači, i bitno da dokupe što više. po mojoj procjeni prosjek ulaza im je 20-tak kn. jer ako ne dokupe po 23kn,dignut će ljestvicu više 24,25,…
pozdrav
@ZMAJKI
dolazi azerbejdzan izaslanstvo..ispratimo trgovanje nakon niza odgoda.. 1x-2x-3x
————————————————————-
Kada dolaze???
@nina
Potraživanja HYPO-a su bila oko 460 milijuna kuna po 1. PSN-U A SADA IH VIŠE NEMA NA LISTI vjerovnika s razlučnim pravima. To bi se moglo prevesti kao da će se naplatiti s Pirosom i Kijcem koji su prije 20-ak u postupku PSN-a!
Kijac i Piros imaju oko 900.000m2 zemljišta i vrlo vrijednih nekretnina – Kijac ima oko 40.000 m2 apartmana, imaju ceste i sl. pa mislim da je to dovoljno za HYPO!
Čuf če odraditi DUUDI po odluci Vlade.
Nadam se da će u Zagrebu proći parcelacijski a što bi onda omogućilo da se i ostali namire – posebice Grad Zagreb i Holding jer sve prometnice su na Diokijevoj zemlji!
Ako negoga interesira može provjeriti i katastar u Zagrebu – nešto se mijenja a to bi moglo značiti da se provodi parcelacijski elaborat koji je vrlo visoko na ljestvici prioriteta PSN-a!!!
@ZMAJKI
dolazi azerbejdzan izaslanstvo..ispratimo trgovanje nakon niza odgoda.. 1x-2x-3x
————————————————————-
Kada dolaze???
već su bili bar tri put.
JOKE jel si onda napokon izašao iz recesije?[emo_smijeh]
Nadam se da si napokon u pozitivi….[emo_namigusa]
Mene uhvatila post morska depresija.
Inaće Dinamo Austrija= 3:0.
Samo da se imam na koga kladit na LP.
idemo na nove rekorde.
lp[emo_smijesak]
ps: ak Jurčić stavi STOPER obrambenu taktiku s jednim napadačem, onda se ograđujem od prognoze.
Inače Austrija će od prve minute napast, da ne bi rekli…..da Vas iznenadilo.
Ja bi igrao s tri napadača.
Dinamo zagrebbb!![emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg]