DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji pritisak ,ako ne ode na 18 nisu ništa napravili.

vid'la žaba...

Vaš link …

Razlog odgode današnjeg ročišta sezona je godišnjih odmora, koja je spriječila vjerovnike da se okupe na današnjem ročištu na Zagrebačkom velesajmu, doznaje Hina.

U Diokiju se nadaju da će iduće ročište biti sazvano u roku od dva tjedna, te podsjećaju da je zadnji rok za predstečajnu nagodbu 13. listopada.

Meni je ovo dovoljno,a vi i dalje trkeljajte…razlog ovaj-razlog onaj

evo šanse ko oče dokupit.. 10000 komada na prodaji.. ali mislim da su to samo strašljivci.. jer da imaju namjer prodat sigurno se nebi tako postavili… vjerovatnije je da dokupljuju s druge strane…

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

U Diokiju se “nadaju”,vidjeli smo puno puta do sada a neki i osjetili po svom đepu,a neki upravo osjećaju taj osjećaj,da nije bitno šta u “Diokiju” priželjkuju,nego šta vjerovnici i ekipa kažu!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Čeka se upis u sudski registar Centra za restrukturiranje i prodaju kako bi se moglo preuzeti zemljište za LNG terminal!
Nema tu velike filozofije jer odgode se ne dopuštaju zbog GO – uostalom može se glasovati i dopisno.

DUUDI preko Centra kupuje zemljište a HEP i MFIN brišu ovrhe i zabilježbe ali i POTRAŽIVANJA koja su oko 200 milijuna kuna!

kako će ovi nalozi sa aska (2101kom,3393kom i 3500kom) nestati nakon današnjeg dana.[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

Gladaj sava, ne samo da pišeš gluposti, već iznosiš lažne činjenice i na taj način namjerno manipuliraš sadašnjim i potencijalnim dioničarima što je svakako slučaj za hanfu.

Apsolutno podržavam da HANFA ispita manipuliranje inoformacijama od strane save i lacoste10 i da prema potrebi pokrene prema njima odgovarajuće postupke!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

jesu možda naveli negdje, tko nije mogao doći na ročište jer je na GO , ne znam zašto se sa tom objavom čekalo do zadnjeg trena.. pa to sigurno znaju već duže vrijeme…. Sve same manipulacije na ovoj našoj burzi!!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Novi plan. Nije za potcijenjivati sve prisutniju verziju, kako iza kulisa Ježić sa Hypo radi opstrukciju nagodbe, jer navodno puno bolje prolazi u stečaju.

Bojim se da nisi daleko od istine i da je stečaj također prilično moguća opcija jer je u interesu pojedinih većih igrača [emo_vrtimise]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Gladaj sava, ne samo da pišeš gluposti, već iznosiš lažne činjenice i na taj način namjerno manipuliraš sadašnjim i potencijalnim dioničarima što je svakako slučaj za hanfu.

Apsolutno podržavam da HANFA ispita manipuliranje inoformacijama od strane save i lacoste10 i da prema potrebi pokrene prema njima odgovarajuće postupke!

[/quote]

Apsolutno se slažem s svime izrečenim!

Eto ja sam izmislio DUUDI i iuzjavu gosp. ministra da DUUDI pregovara o otkupu zemljišta!!!!
I da se posao ne može realizirati dok se ne registrira Centar za restrukturiranje i prodaju!
I da HEP i MFIN imaju ovršne isprave i potraživanja od cca 200 milijuna!
I da je Vlada davno donijela Odluku!
I da je Antunović izjavio da je za LNG potpisano niz preliminarnih ugovora ia da taj posao više nije sporan i upitan!
Šta još…

U čemu je problem s vama???
Prodajte dionice i OK svi zadovoljni – po što nižoj cijeni po mogućnosti!

@apothekar
na čemu si ti,???

Prati trgovanje i posveti se praćenju informacija objavljenih na službenim stranicama.

New Report

Close