Nestrpljivo čekam početak trgovine da prodam ovih 8xx dionica DIOK po cijeni kolika bude i da prestane biti sudionik ove agonije. Postaje mi sve smiješno.
joj al neko trlja ruke na ovakav razvoj događaja , naravno i znao je to, zato se i nije sumanuto skidalo s aska ovih dana
tako je kolega sava normalno da neće u stečaj……jer je ovoj državi užasno važno da spasi tih 100 radnika koji nisu dobili plaću godinu dana iz jednostavnog razloga… jer im je stalo za svako radno mjesto u ovoj zemlji…pa pobogu pogledjta seljake samo….ma za.li njih da ne kažem šta, i za dioki i varteks i seljake itd. da ne nabrajam
odgoda smeta jedino onima koji su nestrpljivi i kojima novci trebaju još jučer…
takvi i nisu investitori već špekulanti…
ja osobno imam vremena čekati koliko treba…
Zacijelo su neki znali. Sad će se opet ukrcavati po 17 – 20 kn i kasnije lagano prodavati po 22 – 24 kn.
ispratimo trgovanje …-14% lakost pakiras kofere ?
Lijepo pise u rijesenju…odgodjeno rociste "ns zahtjev duznika "…sam Dioki…uprava..vlasnik su trazili odgodu jer imaju neki jaci razlog ili se bas i ne slazu vise s tim da ih preuzme Crodux vec netko drugi.
Pozdrav
IMO ako još nisu našli zajednički jezik s Hypom (a očigledno nisu), nemaju šta drugo nego odgodu i u daljnje pregovore.
[/quote]
S HYPOM je postignut dogovor jer HYPO nije na listi vjerovnika!
Ostaje riješiti LNG s DUUDI i provesti PSN Dine i ostalih kompanija.
Ma kako god okreneš 33% duga Diokija drže komapnije iz Dioki Grupe!
Uz dužno štovanje,ispadate presmiješni sa svojim komentarima.
Isprati trgovanje..
Pa s obzirom da sam samo sažeo tvojih 16 000 postova u 2-3 rečenice, jasno je tko je ispao smješan i drago mi je da to priznaš.
Frende,tih 6000 kom je tek početak…znaž zašto?!jer ljudi na trenutnu situaciju znaju zbrojat 2+2 i šta ovo znači,za razliku od drugih ljudi!
S HYPOM je postignut dogovor jer HYPO nije na listi vjerovnika!
Ostaje riješiti LNG s DUUDI i provesti PSN Dine i ostalih kompanija.
Ma kako god okreneš 33% duga Diokija drže komapnije iz Dioki Grupe!
Gladaj sava, ne samo da pišeš gluposti, već iznosiš lažne činjenice i na taj način namjerno manipuliraš sadašnjim i potencijalnim dioničarima što je svakako slučaj za hanfu.
To može biti samo tvoje nagađanje, a onda to moraš i napisati, a ne tvrditi da je riješeno.
Da je postignut dogovor s hypom nije apsolutno nigdje objavljeno, a i činjenice ukazuju na to – odgoda. Hypo hoće novce i/ili čvrste garancije da će uskoro dobiti novce. Hypu ne treba ta zemlja ako neće biti otkupljena bilo od hepa ili nekog drugog jer u protivnom nema nikakve koristi od nje. Ovo je moje mišljenje.