Dioki 19kn![emo_naivan][emo_zacudjen][emo_zacudjen][emo_zacudjen][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Sada je jasno da će to sve proći – čeka se provedba PSN-a za Dinu na trgovačkom te provedbe PSN-a za Kijac i Piros ( HYPO ) i rješenje LNG s DUUDI kako je neki dan najavljeno. To su važne činjenice i naravno da treba odgoditi glasovanje.
Provedbem gore navedenog stvara se sasvim nova situacija s Diokijem do toga da mu i ne treba PSN!
Možda je i Čermak našao kupca za neka strana ulaganja ( Slovačka )????
Po koji put ista prića?Pa dajte ljudi,bar vi koji ste godinama na ovoj našoj burzi
znate da je opasna igra u pitanju tamo gdje se spominje stečaj,ima te niz primjera
nažalost.Pa te su dionice čista špekulacija di puno njih ostane bez gaća.Ako već nemože čovjek odoliti onda kupi neku kolićinu koja te neće unazadit ako sve propadne.Da se razumijemo,ništa protiv Diokija,dao Bog da odleti na 50kn.
Pozdrav,
Ima li što logičnije – još nije provedena PSN za Dinu a otvoreni su PSN za Kijac i Piros dok se za Ćuf tj LNG vode razgovori su DUUDI!
Uostalom Kijac Piros Ćuf i Dina su zbirno najveći vjerovnici s oko 33% potraživanja i to osiguranog – šta se god odluči 33% minimalno je u rukama Diokija!
ma tebi je uvijek sve logično, jasno i upravo onako kako treba biti ma kako se situacija razvijala. Povezujes dioki sa svim kontinentima i svakom energetskom firmom na svijetu, svi su ludi za njim i cekaju u redu
Da mi je znati na kojim si ti supstancama…
[/quote]
Trenutno uživam pijući kavu a ti razmisli ZAŠTO Dioki nije otišao u stečaj – odgovor je jednostavan – zato što NEĆE!!!
Lijepo pise u rijesenju…odgodjeno rociste “ns zahtjev duznika “…sam Dioki…uprava..vlasnik su trazili odgodu jer imaju neki jaci razlog ili se bas i ne slazu vise s tim da ih preuzme Crodux vec netko drugi.
Pozdrav
da nema dogovora ne bi bilo odgode ročišta. pregovori su u tijeku sa HEP-om, i to je glavni razlog odgode ( radi otkuma zemljišta za LNG ).
http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/rjesava-se-pitanje-zemljista-za-krcki-lng-terminal-17314
da li će dionica diokija do usvajanja PSN biti 20kn ili 26kn je manje bitno, već koliko će biti nakon usvajanja PSN, gradnjom LNG,te početkom proizvodnje.pozdrav
Lijepo pise u rijesenju…odgodjeno rociste "ns zahtjev duznika "…sam Dioki…uprava..
meni izgleda da je to zato jer nisu postigli dogovor s vjerovnicima a to onda znači stečaj, pa su radije opet tražili odgodu da pokušaju slomiti vjerovnike da pristanu na plan inače im stečaj ne gine [emo_ooooo]
@Mister
Dakle kolega lacoste10 (ili costa kako ti sava umiljato tepa) kreće li proizvodnja 1.9.? Mislim ipak je to gotova stvar kako si napomenuo jedno 117 puta na ovom forumu, a tko nije vjerovao slao si ga da se informira u upravi ili među sindikalcima.
U kojoj si se ti to upravi informirao? U diokievoj sigurno ne. A šta je sa onim ostalim investitorima, kad očekuješ objavljivanje njihovih ponuda?
Ja se kladim da taj lik (lacoste) nema više od 100 dionica…
——————————————————-
Uz dužno štovanje,ispadate presmiješni sa svojim komentarima.
Isprati trgovanje..
Trenutno uživam pijući kavu a ti razmisli ZAŠTO Dioki nije otišao u stečaj – odgovor je jednostavan – zato što NEĆE!!!
Prva stvar – iskreno se nadam da ni neće u stečaj.
Ma neda mi se ni pisati dalje, besmisleno je…
Lijepo pise u rijesenju…odgodjeno rociste "ns zahtjev duznika "…sam Dioki…uprava..vlasnik su trazili odgodu jer imaju neki jaci razlog ili se bas i ne slazu vise s tim da ih preuzme Crodux vec netko drugi.
Pozdrav
IMO ako još nisu našli zajednički jezik s Hypom (a očigledno nisu), nemaju šta drugo nego odgodu i u daljnje pregovore.
idealnija situacija ne može biti. nešto se raspetljava, jer trebaju dobiti na vremenu.pozdrav