Pise da je rocista zakazano danas u 9sati.
I to je clanak iz 24.7.???ja mislio da si stavio nest novog
@ajkulazg
Pise da je rocista zakazano danas u 9sati.
——————————————————-
Da gospodine piše, u današnjem novom listu.
Ovaj drugi članak je objavljen ,i naveden termin održavanja PSN.
E ekipa,jel ima tko koga na ročištu!?Da nam da neki info(ma kakav on bio) prije ovih klošara
pozdrav
Rješava se?Jesu li šta rješili!?!
Dana 24. srpnja 2013. g. društvo DIOKI d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Čulinečka cesta 252 (u daljem tekstu:
Izdavatelj), dostavilo je Burzi Zaključak Nagodbenog vijeća (Klasa: UP-I/110/07/12-01/679, Urbroj: 04-06-
13-679-405) od dana 23. srpnja 2013. g. kojim je zakazano ročište za glasovanje o planu financijskog
restrukturiranja društva Izdavatelja, za dan 20. kolovoza 2013. godine s početkom u 09:00 sati.
S obzirom da informacija o ishodu ročišta za glasovanje o planu financijskog restrukturiranja predstavlja
informaciju za koju je razumno očekivati da u značajnoj mjeri može utjecati na cijenu financijskih
instrumenata Izdavatelja, nastala je situacija u kojoj je potrebno zaštititi ulagatelje na način da se trgovina
predmetnim financijskim instrumentima obustavi do trenutka kada javnost bude potpuno i točno
informirana o navedenim okolnostima.
Slijedom iznesenog, trgovina dionicama Izdavatelja obustavlja se dok Izdavatelj ne dostavi Burzi
informaciju o ishodu ročišta za glasovanje o planu financijskog restrukturiranja, što je prema ocjeni Burze
uvjet da se omogući fer i pravično trgovanje jer se može pretpostaviti da će objavom navedene
informacije ulagatelji raspolagati informacijama potrebnim za donošenje investicijskih odluka.
A koga da tužim onda što sam izgubio velike novce kod izjava gospodina Čačića da DIOKI ide u stečaj, ili da su došli investitori, ili recimo za posljedne PSN.
Da tužim Upravu ili HANFU.
Da li će neko završiti u zatvoru što nitko nije blokirao trgovinu dionicom.
Pa sam Ja prodao 12.000 dionica po dest kuna, da bi9 drugi dan nakon izjave gosp. Linića otiŠLA NA 35 KN, PA je Čačić opet objasnio da DIOKI NIŠT ne vredi i da ide u stečaj. Opet na 10 kn
To je bilo prošle godine u prvom mesecu.
Meni je 20.000 EURA puno novaca, a bio sam nekoliko puta doveden u zabludu.
O Turskim i AZERO investitorima da ne govorim.
koga onda da tužim za naknadu?
Jer su me kao investitora PREVARILI?
lp, hasenfefer[emo_cool]
ps bilo bi lijepo da administrator BAR ovaj put ne obriše post
Neka vide ljudi kako OVFCE gube novce kad žele uložiti u Hrvatsku tvrtku.
Al nije fora kad ovi rade svoj posao…recimo kad u ovakvim sitaucijama obustave trgovanje!nije zanimljivo[emo_funta][emo_zacudjen][emo_ooooo][emo_naivan]