DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mozda je blizak diokiju, ali ne i fini !!!

@gruba
A što je TTT123
napisao???

Neki spam od ekipe ili???

@apothekar
Lacoste10 danas je na DIOKIU naspamao već 13 postova, smiješi li mu se to novi rekord?
————————————————————————-

lijepo je znati da si toliko pozoran, počeo si i postove brojati jedan za drugim, ostavi inspiraciju za ujutro kada dobiješ pozitivno riješenje PSN-za DIOKI.

14 postova,,,ispratimo trgovanje i PSN 3x-4x

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@lcoste10

Napisao je da se psn odgadja,i da fina kasni s objavom iz neznam kojeg razloga.

cash je cash,a sve ostalo je sex!

A stecaj diokija?

evo jedna za laku noć. [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/sve-veca-ulaganja-u-lng-projekte-17317

ne spuštajte glave. meni ništa osobno ne znaći da PSN bude sutra ili za 10-20 dana. šanse za neuspjeh PSN su minamalne i što vrijeme ide dalje skoro nikakve.
pozdrav svima

Moguća odgoda me nebi ni čudila ni zabrinjavala koji dan (najviše 15-20, nikaako 90 ko na Optimi)ipak su gospoda bankari danas došli sa godišnjeg, nisu svi radoholičari ko Slavko Linić.

vid'la žaba...

ako opet dođe odgoda, ide pad prema 20 kn, a moguće da ode sve do 18 kn! tko će im više vjerovati kad lažu preko godina dana i vuku za nos, kako dioničare tako i radnike!!! [emo_ljut]

Treba gospodi vremena da prouce skripte, da dozive prosvjetljenje. Kao da nisu na godisnjem mogli proucavati, Diokija, njegov Novi Plan i ostale svete skripte. I pohoditi malo diokijeva svetista – Dinu Peteokemiju za pocetak.

A sada gospodo pročitajte ovo, sačekao sam da vam je pri ruci ,uživajte u spamanju teme.

http://novine.novilist.hr/default.asp?WCI=Pretrazivac&WCU=28592861286328602863285A28582859285B286328632863285E285F285C2860285F285B28632863286328592863M

Što to ovdje piše?????

Al će biti sutra u jutro u 10 sati gužve u čišćenju aska.

Ročište za Dioki zakazano 20. kolovoza

New Report

Close