DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@traper

lacoste 10,molim te objavi taj članak iz Novog lista

————————————————————-

Nemam novi list kod sebe , tekst se nalazi na 3ili 4 stranici .
Ako netko ima pristup on-line neka posta tekst.

A zašto izbjegavaš observirati link koji sam ti stavio u svezi tvog negativnog opserviranja budućnosti LNG terminala natpisom u glasu istre?

Mog “negativnog opserviranja”?!? Imaš li ti problema s razumijevanjem? Jesi li ti u stanju shvatiti da sam samo postavio link bez i jednog slova komentara, a to što taj link tebi drukeru ne odgovara, to je već tvoj problem, a ne moj [emo_palacd]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

A zašto izbjegavaš observirati link koji sam ti stavio u svezi tvog negativnog opserviranja budućnosti LNG terminala natpisom u glasu istre?

Mog "negativnog opserviranja"?!? Imaš li ti problema s razumijevanjem? Jesi li ti u stanju shvatiti da sam samo postavio link bez i jednog slova komentara, a to što taj link tebi drukeru ne odgovara, to je već tvoj problem, a ne moj [emo_palacd]
[/quote]

Zašto si ga stavio ako nemaš stav – imaš stav slažeš se i zato je bez komentara!
Stavi moj link i ne komentiraj!
NEĆEŠ jer ti ne odgovara činjenica da su već potpisani preliminrni ugovoru o dobavi i prodaju LNG-a!
A to znači da se može odrediti cijena nekretnina na Krku na temelju takve činjenice – naravno na višu cijenu od prethodne jer terminal pozitivno djeluje na vrijednost nekretnine koja je BTW u bilanci Diokija s 30-ak milijuna kuna.
A otići će za cca 7x veću cijenu.

Zašto si ga stavio ako nemaš stav – imaš stav slažeš se i zato je bez komentara!
NEĆEŠ jer ti ne odgovara činjenica da su već potpisani preliminrni ugovoru o dobavi i prodaju LNG-a!

Smiješan si….običan druker koji je još pred 5 godina navlačio ljude da kupuju DIOKI po 500 kn jer je to kao odlična prilika, a sad dionica vrijedi 20 kn….Tko si ti uopće da bih ja tebi odgovarao ovdje kad ti to poželiš!?! Pisat ću kad i koliko hoću, a ti nemoj čitati ako ti smeta! Komentare od mene nećeš više dobiti jer mi je komunikacija s navlakačima – mrska!

Ukoliko krene tobogan, bit će krvi do koljena!!!

Smiješan si….običan druker koji je još pred 5 godina navlačio ljude da kupuju DIOKI po 500 kn jer je to kao odlična prilika, a sad dionica vrijedi 20 kn….Tko si ti uopće da bih ja tebi odgovarao ovdje kad ti to poželiš!?! Pisat ću kad i koliko hoću, a ti nemoj čitati ako ti smeta! Komentare od mene nećeš više dobiti jer mi je komunikacija s navlakačima – mrska!
[/quote]

Ne zbog mene nego zbog ostalih ukoliko ih interesira materija!
Vaš link …

Sve ostalo što želim reći je da neoperativna imovina vrijedi višestruko više no što je u bilanci a dijelom je i vezana na LNG terminal.
Ja to vidim – ti ne ili ne želiš vidjeti.
I stoga sam ja po tvojem sudu druker a ti si realan.

Di su nestali mnogobrojni H nalozi, naguranci s bida??

Di su nestali mnogobrojni H nalozi, naguranci s bida??

I odmah kreće pad!! Čak ni drukanja više ne pomažu [emo_ooooo]

Da je FINA OTVORILA A NE ODBACILA, prije 3-4 mjeseca, PSN za Kijac dd sve bi se završilo ranije!
Pa su se predomislili i eto otvorili PSN i za Piros i za Kijac!
Ali zašto su odbacili pa odobrili PSN za Kijac….e to je malo teže pitanje!

A i zašto ga FINA skriva – e i to je malo zaguljeno!

@ivanIII
Što se priča na radničkom vjeću,sindikatima,tokom jučerašnjeg i današnjeg dana , tko je bio prisutan na Krku.???
Vođeni neki razgovori u Omišlju ili???

@ivanIII

Što se priča na radničkom vjeću,sindikatima,tokom jučerašnjeg i današnjeg dana , tko je bio prisutan na Krku.???
Vođeni neki razgovori u Omišlju ili???

Čekamo kada će novo ročište, valjda će se jednom i ova agonija razriješiti za nas radnike jer profiteri mogu i kroz stečaj naći svoj interes. Nadamo se.

u top 10 nema promjene

New Report

Close