DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajkulazg
Znao sam da nemaš dionice.

Tko kaze da nemam?rekoh cekam Utorak za dokup,a ako nebude od utorka sta se ocekuje spasavam sta se spasiti da…naravno da imam,e sad hocu li povevat kolicinu od utorka ili cu popusit kao i ostali,to cemo vidjet!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Lacoste10

Ma to je postapalice za nagle dizace i spustace cijena na burzi,i to uvijek na nesluzbenim informacijama….gle sto se tice dokupa fakat cu se strpit iz razloga koji se neplanirano desio na proslom rocistu a sve je vec bilo kao rijeseno i onda,kad nije psn prosla ,mislim to je cinjenica koju nitko nemoze pobiti…a sto se cijene tice nek ode onda u nebesa,u supronom da se opet ponovi prosli scenarij ne zelim ni razmisljat!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

@ajkulazg

Cijenim mišljenje , svatko po svom odabiru.

lacoste 10,molim te objavi taj članak iz Novog lista

http://www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/investicije-vrijedne-10-milijardi-kuna-na-cekanju-420081

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

apothekar
bolje pogledaj semafor
semafor sve govori
26,99kn

http://www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/investicije-vrijedne-10-milijardi-kuna-na-cekanju-420081

To je u suprotnosti s činjenicama koje je iznio Antunović u intervjuu prije 20-ak dana!!!
Vaš link …

Da ti je jedan ovakav naslov izašao …….
UPDATE 1-Vitol signs preliminary LNG contract with Rosneft
Vaš link …

Je li da bi pjevao drugu pjesmu????

Zašto bi Antunović iznosio netočne detalje, mislim da nema razloga a s obzirom na veliku gužvu na Krku i u Zagrebu glede jakih energetskih igrača jasno je da se tu odmaklo puno dalje no što se predočava javnosti.
Također i činjenica da će HR imati udio do 25% u terminalu-pa to opet nešto znači a znači da su kapaciteti rasprodani!

apothekar
bolje pogledaj semafor
semafor sve govori
26,99kn

U čemu je problem? Stavio sam samo 1 link bez ikakvog komentara…ali kad me vučeš za jezik, ajde da pogledamo taj tvoj semafor:

protrgovano je samo 2898 komada u 24 transakcije, tj.120 komada po transakciji ili jadnih oko 3200 kn po transakciji. Iz toga je vidljivo da kupuju samo mali koji onda ovdje na forumu jedni druge uvjeravaju da rade pametnu stvar [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Inace trgovinu na zse odlikuje veliki promet i sudjelovanje “velikih igraca” !!??..Htjeli vi to ili ne dioki je spekulativno zanimljiva dionica i ako nista bar je mozete uvijek kupit i prodat jer je i ask i bid poprilicno popunjen…a za dugorocna ulaganja..?..a o tome je vec jako puno receno pa se necemo ponavljat.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

apothekar
bolje pogledaj semafor
semafor sve govori
26,99kn

U čemu je problem? Stavio sam samo 1 link bez ikakvog komentara…ali kad me vučeš za jezik, ajde da pogledamo taj tvoj semafor:

protrgovano je samo 2898 komada u 24 transakcije, tj.120 komada po transakciji ili jadnih oko 3200 kn po transakciji. Iz toga je vidljivo da kupuju samo mali koji onda ovdje na forumu jedni druge uvjeravaju da rade pametnu stvar [emo_smijeh]
[/quote]

A zašto izbjegavaš observirati link koji sam ti stavio u svezi tvog negativnog opserviranja budućnosti LNG terminala natpisom u glasu istre?
Tko je tu relevantniji – Antunović tvrdi da su preliminarni ugovori potpisani!
I to s pola Europe glede kupnje LNG-a a s Amerima i Qatarcima glede dobave LNG-a?

apothekar
bolje pogledaj semafor
semafor sve govori
26,99kn

[/quote]
Upravo tako.I tim “smješnim količinama” sami sebe “hrane” u uvjerenju da “će to gore”.
Pozdrav

New Report

Close