DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sklapanje PSN-a na Trgovačkom sudu u Rijeci mora se održati unutar 15 dana dakle najdalje do konca mjeseca!

Isti ili i bolji efekt nego prodaja zemljišta za LNG je PSN za Kijac i Piros!
Brisanjem založnih prava na 900.000m2 zemljišta tih dviju kompanija zemljište se stavlja u funkciju po tržišnim cijenama.

A Ćuf – šećer za kraj!

Zanimljivo ,kako se sve slaže sa datumom 01.09.2013,a što se tiče brisanja založnih prava ,može se samo reći da kreće i prodaja navedenog zemljišta , i da slijedi transakcija -Hypo / HEP..

Evo sad ce to sve bit rijeseno kad je "On" odlucio apelirat…

""Župan Komadina obećao je da će apelirati prema resornom ministarstvu gospodarstva i Skupštini HEP-a da ubrzaju odlučivanje o kojem ovisi sudbina ove važne izvozne tvrtke. Imamo jedinstvenu priliku da obnovimo proizvodnju koja je važna za hrvatski izvoz, da se isplati dug prema radnicima i praktički, uz minimalne napore, pokrenu pogoni.""

http://www.24sata.hr/biznis/zlatko-komadina-se-sastao-s-upravom-i-sindikatom-dine-327948

Pozdrav

Zašto ne, što se tiče gos:Komadine ,mogu reći da je uredu , i da njegovo značenje kao župana ima određenu težinu ,po meni provodi odluku vlade i ministarstava da se stvar ubrza i riješi do 01.09.2013 .

Sada se da primjetiti da su priče sa Omišlja o isplatama plaće početkom rujna 2013 o kojim se razgovarala (prije tjedan-dva)na ovom forumu istinite i točne.

Stoga gospodo,više osluškujte vjesti koje dolaze od strane radnika,sindikata ,uprave ,a manje voditi debate po forumu ,jer je to mjesto razmjene mišljenja a ne temelj za odluke i ulaganje.

lacoste10

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

dobro rečeno,priče o plaćama i startu proizvodnje,ništa drugo

@zez

Ne budi slijep pored očiju – otvori PSN Pirosa ( nažalost FINA ne dopušta pristup PSN-u Kijca ) i skupa s ostalim PSN Dioki i Dine!
Vidjeti ćeš da su se vlasnički odnosi formirali kreditima HYPO Klagenfurt i da su ti krediti služili za otkup dionica od fondova, kupnju Kemikalija i sl!

Stoga ti se u PSN-u Piros pojavljuje kao vjerovnik prema Dioki Holding AG koji je matica i koji drži 75,92% dionica Diokija koje su kupljne kreditom a garancije je dao Piros i ostali iz Dioki grupe.

Pa onda – čije su dionice u Dioki Holding AG???

Čudno da još nema nikakve obavijesti na ZSE??

Čudno da još nema nikakve obavijesti na ZSE??

Čudno – NIMALO!
Veo tajni se dijelom razotkriva s PSN Piros!
S koliko se love financiralo preuzimanje Diokija – jamci su kompanije unutar Dioki Grupe.
Ako Piros ima potraživanja prema Dioki Holding AG onda polaže i određena prava na imovinu u Švicrskoj a jedina imovina su DIONICE Diokija!

Ma na krivo ciljaš, uvjeravali su me, doduše neslužbeno o važnoj odluci uprave kroz ovaj tjedan. Ukoliko je točno, kako je sindikat digao cijenu, još brže će je spustiti. Ponavljam neslužbeno .

Ma na krivo ciljaš, uvjeravali su me, doduše neslužbeno o važnoj odluci uprave kroz ovaj tjedan. Ukoliko je točno, kako je sindikat digao cijenu, još brže će je spustiti. Ponavljam neslužbeno .

Ovo što ti iznosiš su neslužbena uvjeravanja iz tko zna kakvih izvora!
Ja sam ti naveo ČINJENICU koja je u PSN-u Pirosa – Piros je JAMAC za kredit koji je uzeo Dioki Holding AG!
To je činjenica a koja direktno utječe i na vlasničke odnose.

@OPORTUNIST

Pročitaj lijepo u dabnašnjem novom listu tekst i saberi činjenice, SDP-HNS zajednički nastupaju prema HEP-u da se stvar ubrza , preuzme zemljište i krene isplata plaća i proizvodnja , a to je win situacija.

@gruba
Nema ovdje više trejdera, ovde se skuplja sve po asku ,kako u srijedu tako i danas i ponedjeljak.

Di je sluzbena obavijest zse?sindikat do utorka moze raditi sta hoce…sretno onima koji su usli na nesluzbene vijesti.

P.s.sjetimo se proslog rocista,sve je bilo 1000%sigurno pa smo vidjeli kak je zavrsilo,ja cekam utorak….pozz

cash je cash,a sve ostalo je sex!

New Report

Close