DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Otvorene su PSN za Kijac dd i Piros doo s 1.8. i 31.07.
Ćuf nije tražio PSN – vjerojatno je razlog što su prethodne dvije dovoljne da se namire razlučni vjerovnici ali i zbog LNG terminala – možda baš u tome leži razlog jer se čini da je to 100% riješeno tj PRODATO pa i nije više u Dioki Grupi!

Sve se sada može obaviti u rokovima!

Moš mislit.
[/quote]

Gotovo s sjedenjem na 2 stolice!
Ili jedno ili drugo – ne i jedno i drugo.

Ako se odluče npr za zemljište na Žitnjaku onda slijedi skidanje hipoteka s Kijca i Pirosa, a onda ih mi možemo dresirati s parcelacijskim elaboratom.
Ako se odluče za Kijac i Piros skidaju se hipoteke s Diokija i Dine.

Svakako da je važno kroz ovaj proces uvidjeti vrijednost neoperativne imovine, a posebise u svezi Azerbajdžanskog plina i LNG-a!

I Ćuf nije u PSN-u iz više no očitog razloga a ni PSN Dine nije upisan u Trgovačkom?

ako smijem primjetiti…prodaja se opasno prorjedila i povukla…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

To je bilo i za očekivati. Još tri dana do odluke. Lupati će se po asku pošto više ne ide po bidu.

Mala ispravka kolega koc,PSN za Dioki je 20.08.201. ili za sedam dana.BY the way upravo sam pročitao na Index-u da Čačić dobiva plaću za rad u iznosu od 500 do 900kn.Moram primjetiti da je to znatno više od onoga što npr. ima šef vatrogasaca Dine.Žalosno ali istinito.

@Traper
kolega koc je mislio radnih dana , neračunaju se praznici i vikend jer burza ne radi tim danima.

nerazumjem ovu usporedbu ,ali budući da je nestalo argumenata za drukanje , neka se i ovo navede,pogledaj ask do 30 kn i uživaj u praćenju trgovanja.

I potvrdu PSN u utorak u jutro.

Mala ispravka kolega koc,PSN za Dioki je 20.08.201. ili za sedam dana.BY the way upravo sam pročitao na Index-u da Čačić dobiva plaću za rad u iznosu od 500 do 900kn.Moram primjetiti da je to znatno više od onoga što npr. ima šef vatrogasaca Dine.Žalosno ali istinito.

Mislio sam na tri radna dana burze( srijeda, petak i ponedjeljak).

Posljednji isparaćaj gospodina Ivana Stepanića je u ponedjeljak u 10.50 ispred mrtvaćnice na Mirogoju.

Otvorene su PSN za Kijac dd i Piros doo s 1.8. i 31.07.
Ćuf nije tražio PSN – vjerojatno je razlog što su prethodne dvije dovoljne da se namire razlučni vjerovnici ali i zbog LNG terminala – možda baš u tome leži razlog jer se čini da je to 100% riješeno tj PRODATO pa i nije više u Dioki Grupi!

Sve se sada može obaviti u rokovima!

Moš mislit.
[/quote]

To sa Ćufom jest pretpostavka ali mislim da je utemeljena bar na osnovu izjava Antunvića prije 20-ak dana!

Preliminary agreements have been signed by a number of prospective offtakers in targeted land-locked countries, such as Hungary, Austria, Slovenia, Slovakia and the Czech Republic, Antunovic said. Potential offtakers
in northeastern Italy and Ukraine have also expressed firm interest.
While these appear to be the first tier of targeted countries, there is also interest from Balkan states such as Serbia to the southeast of Croatia, but buyers here are less certain given the lack of infrastructure and their low natural gas demand forecasts, Antunovic said.

It is too early to give timelines on the project, Antunovic said, but LNG Croatia has held a series of talks with exporters from the Middle East, the US Gulf Coast and within the Mediterranean.
Previous sources, however, have said preliminary estimates of first gas from the project are in late 2015 or 2016.

Vaš link …

Poslije ovakvih izjava i to za ICIS ispada da je sve to riješeno a i ZEMLJIŠTE za terminal bi trebalo biti riješeno!

raznorazne izjave slušamo već skoro otkad je hr samostalna, pa ništa od “rješavanja” samo se akteri mijenjaju a neki i ponavljaju uludo besmislice ,kada bi to mogli pretvoriti u nešto pametno imali bi i terminal i drugih realiziranih investicija..kada odgovorni prestanu koristiti poštapalicu :”mi se nadamo…” kad je riječ o investiranju,bdp itd,a počnu navoditi pozitivne brojke onda će puno toga doći na svoje mjesto.nadi nije mjesto u ekonomiji i politici!

Dok je Step vedrio i oblačio u firmi bila su to neka druga vremena…
Step je krao ali je i nama dao,
ovi sada kradu ali nama ništa ne dadu
RIP

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

@vgboy
Istina, ali sto drugo preostaje hrv narodu nego da se nada, sami nismo sposobni izaci na ulicu, preuzeti stvar u svoje ruke, a sve i da zelimo odabrati trecu opciju – nje nema. Tako da se vecina ljudi jednostavno pomirila sa postojecim stanjem, a neki su potpuno ravnodusni i na moguce pogorsanje stanja. Kriza nije samo financijska vec i psiholoska, ljudi su potpuno nezainteresirani za bilo sto i nastoje sto duze odrzati kakvo-takvo stanje. Obistine li se bar upola najoptimisticnije prognoze znamo kojih forumasa sa ove teme, to bi mogli biti prvi koraci u dizanju hrv gospodarstva iz pepela. Zato se nadam da ce od toga nesto i biti jer nam je to sad najpotrebnije.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

@Roroxnet
Idete previše u širinu , to je više za temu ,VLADA-HR, a što se tiče DIOKI-a ,DINA,LNG- to su strateške investicije i ogroman izvoz ,koji se mora pokrenuti, u utorak je riješenje PSN ,u 9 sati u jutro, ispratimo još dva radna dana i vidimo rezultate .

New Report

Close