jesam li polupismen[cry]kako pisem na brzinu pola slova preskocim a tekst i ne pogledam[lol]
Nema ti to veze kolega! [smiley]
Znaš da ljudsko oko (tj. mozak) čita cijele riječi a ne slovo po slovo. Važno je samo da prvo i zadnje slovo u riječi budu na prvom mjestu. To je več dovoljno da se ljudi uspješno sporazume, a to nam je najvažnije, zar ne? [thumbsup]
U Nacionalnom pristupnom programu za ulazak u EU stoji slijedeće:
B) SHORT-TERM PRIORITIES – ACTIVITIES PLANNED FOR 2007
The adoption of the new Gas Market Act is planned for the beginning of 2007, regulating, among other things, issues concerning storage and provisions regarding an LNG terminal, and establishing the basis for the full alignment of the Croatian legislation with the acquis communautaire, which will be carried out through the adoption of relevant subordinate legislation. On 1 July 2007, the electricity market will be open for all enterprises, regardless of their levels of consumption.
The process of strengthening administrative capacity in all relevant institutions will continue.
The commencement of the construction of the LeπÊe Hydroelectric Power Plant, a project to increase the security of electricity supply, has also been envisaged for 2007. Preparatory activities regarding new natural gas supply routes and the construction of an LNG terminal in the northern part of the Adriatic will also begin. The planned new storage facilities (Okoli II and BeniËanci) are additional important factors. Increased security of supply is also expected through the strengthening of market relations.The adoption of the Strategy of mineral raw material management of the Republic of Croatia is also planned for 2007.
The drafting of the Ordinance on submission of data on crude oil and petroleum product prices is planned for 2007, as well as the Ordinance on reporting on produced, imported, processed and delivered quantities of oil and petroleum products. A draft Intervention Plan in the event of domestic market disturbance is also foreseen
Plinska energetska konferencija 2007.
Radni dio prvog dana
završio je cjelinom pod nazivom ‘Terminal za ukapljeni prirodni plin (LNG) u Republici Hrvatskoj’, pri čemu se doc. Tomšić najprije osvrnuo na cijelu problematiku izgradnje LNG-terminala, a potom je dr. sc. Michael MERTL, dipl. ing. iz tvrtke Adria LNG ukratko prikazao razvojne pravce iz područja ukapljenog prirodnog plina u Europi i svijetu. Konačno, utjecaj budućeg terminala za LNG na lokalno gospodarstvo u ime skupine autora iz Primorsko-goranske županije prikazao je mr. sc. Ljudevit KRPAN, dipl. ing. iz Županijskog zavoda za održivi razvoj i prostorno planiranje
Posejdone, vala što si rekao ono gore. Ja sam iz Zg-a, baš bi i mogli i mene angažirati za dobru plaćicu…
Pozicija npr. – predsjenik komisije za realizaciju LNG-a na otoku Krku[lol]
Posejdone, vala što si rekao ono gore. Ja sam iz Zg-a, baš bi i mogli i mene angažirati za dobru plaćicu…
Pozicija npr. – predsjenik komisije za realizaciju LNG-a na otoku Krku[lol]
Ima nas ovdje iz DIOKI-a pa ne moraju “vanjske”zapošljavati![bye]
Plinska energetska konferencija 2007.
Radni dio prvog dana
završio je cjelinom pod nazivom ‘Terminal za ukapljeni prirodni plin (LNG) u Republici Hrvatskoj’, pri čemu se doc. Tomšić najprije osvrnuo na cijelu problematiku izgradnje LNG-terminala, a potom je dr. sc. Michael MERTL, dipl. ing. iz tvrtke Adria LNG ukratko prikazao razvojne pravce iz područja ukapljenog prirodnog plina u Europi i svijetu. Konačno, utjecaj budućeg terminala za LNG na lokalno gospodarstvo u ime skupine autora iz Primorsko-goranske županije prikazao je mr. sc. Ljudevit KRPAN, dipl. ing. iz Županijskog zavoda za održivi razvoj i prostorno planiranje
Ljudevit Krpan!!!!!!! [smiley] He-he-he
Mislim da će kavica u ponedjeljak biti zanimljiva!
Ljude Krpo, imaš kavicu!
sava, po količina postova u zadnja dva-tri dana i stvarima koje obrađuješ u njima,
čini mi se da se spremaš ovih dana za istovar…
[tongue]
Po ovim cijenama be trebalo biti jos utovara a za istovar, polako. [proud] Ima jos,mada ne jos puno dana [thumbsup]
sava, po količina postova u zadnja dva-tri dana i stvarima koje obrađuješ u njima, čini mi se da se spremaš ovih dana za istovar… [tongue]
Pa zar se svi mi ne spremamo na istovar!
Samo nam cijena ne odgovara, zar ne.
kamenac: ” sava, po količina postova u zadnja dva-tri dana i stvarima koje obrađuješ u njima, čini mi se da se spremaš ovih dana za istovar… [tongue] ” Pa zar se svi mi ne spremamo na istovar! Samo nam cijena ne odgovara, zar ne.
da, ali nemoj sad pumpat, pliz..
nisam završio s dokupom[rolleyes]