DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ja sam bio od onih koji su pljuckali po lacosti, a gle sad, nema ga i baš ništa se ne događa.

Ništa se ne događa jer nitko ne želi kupiti dionice DIOKI-a po niti 23,xx kn, a kamo li po 30,xx koje lacoste mjesecima najavljuje, iz dana u dan! Napokon je ova tema postala normalnija, bez svakodnevnog spamanja dotičnog. Ako nekome fali spamanje neka pročita malo unazad desetine njegovih istovjetnih postova koji su slični kao jaje jajetu, klasični copy/paste…

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Hvala dobročinitelju na dobroj volji.

@tictac13

Ako ce biti produzenja, za novo produzenje moraju dobiti novo odobrenje od Linica, jer im je odobreno dodatnih 40 dana od 13.7. To istijece 23.7.
Sa novom odgodom to bi probilo taj rok zato moraju zatraziti jos jedno produzenje psn postupka koje moze biti max jos 50 dana.

Kad se Linic vraca sa godisnjeg?

kakva je situacija sa predstecajnom nagodbom?

http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/crna-gora-definirala-trasu-plinovoda-iap-17293

Opa…….izgleda da ipak ima budnih prodavača koji dežuraju.
Ovaj je ocijenio da mu je oportuno iskrcati se sad, dok je još vrijeme. [emo_palacg]

Opa…….izgleda da ipak ima budnih prodavača koji dežuraju.
Ovaj je ocijenio da mu je oportuno iskrcati se sad, dok je još vrijeme. [emo_palacg]

da a kupac je zaključio da je oportuno kupiti dok je još vrijeme… koje se na ovom forumu gluposti pišu.. druk za drukom užas! [emo_palacd]

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Loše se vibracije osjećaju približavanjem ročišta. Ne volim taj grop u želucu.

zato si vjerovatno ti lupao danas po bidu.
burza nije za takve kao što si ti. ali nažalost po “nas” ima vas i previše.
smiješno mi je gledat ask do otprilke 24kn,kako stavljaju svoje skrivene naloge,kako bi stvarali pritiska,te skupljali sa svojim nalozima na bidu.ha,ha,ha,..
svaki od ovih skrivenih naloga ima isti broj dionica kao što je prikazano.

jesi se iskipo? u nadi da ceš jeftinije uletit

@ gruba

Nemam ja šta lupati po bidu. Kolege i ja čekamo plaću, a kako čujem u najboljem slučaju možda u 10 mjesecu.

@ivanIII

———————————————–
na što misliš ???

New Report

Close