kakvi su to pa sad bezvezni tekstovi….kolega sava se nikada ne vraća u prošlost on samo budućnost gleda( a bome je i zna)….kolega ravenus Vi morate znati da su kolega lacoste i sava najupućeniji u psn diokija i pošto je psn dine prošla za njih je dioki spašen….blago njima što samo oni to znaju,mi obični smrtnici to možemo samo pretpostavljati…
ravenus i ti laprdaš besmislice. Imaš na stranicama fine, žalba zabe je odbijena, nisi u toku drugar.
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/mol-dobavlja-naftu-i-preko-luke-omisalj/
sada je i na redu plin preko LNG.
I meni tako izgleda, da podsjetim:
Speaking on the occasion, Millossy said: “The proposed Croatian LNG terminal can play a key role in Hungary- Qatar partnership.
Negotiations are on with Qatari and Croatian partners in this regard. We want to buy LNG from Qatar. Energy secretary of Hungry is in Qatar to hold talks with officials concerned in Qatar to import LNG through Croatian terminal”.
Hungary’s oil and gas company MOL had signed an agreement with Qatar Petroleum (QP) in 2006 for technology transfer to the latter. Hungary, which imports 80 percent of its LNG requirements from Russia, is also eyeing Qatari gas to diversify its sources.
Vaš link …
Ovo mi izgleda i ključno u pregovorima INA MOL
Što je ovo one man glasilo? 🙂
ravenus i ti laprdaš besmislice. Imaš na stranicama fine, žalba zabe je odbijena, nisi u toku drugar.
Drugar , prvo pročitaj tekst koji komentiraš jer inaće ti LAPRDAŠ besmislice. Ja sam samo prokomentirao text od save “koji je inače jako dobro upućen”, i prenio izjavu rukovoditelja Dine sa zadnjeg sastanka. A da nisam u toku sa stranicama fine , tu si u pravu. Više pratim stvarno stanje na terenu , sory (nitko nije savršen).Bar ne lažem i ne izmišljam kao neki.
Ima li razloga za paniku? U Dini u Omišlju više nema ni vode Kada bi došlo do potrebe za hlađenjem pogona, to se ne bi moglo učiniti jer vode nema, a i u podatke koji se o stanju postrojenja mogu iščitati s monitora više nitko nije siguran, jer već dvije godine nitko od onih koji su zaduženi za njihovo servisiranje i održavanje nije stavio »ruku na njih« sto rece kad krece proizvodnja?
——————————————
Može link za nas neupućene?
Kolko ja znam,inspekcija je prošla u redu.
——————————————
u banana državi su mogući i naručeni članci kako kome odgovara[emo_bijesan]i bez odgovornosti pa me nebi ni čudilo da to objavi bilo koji dnevno-političke novine[emo_bijesan]
[/quote]
Ako je nešto u ovom slučaju "naručeno" onda je to svakako izjava DA JE INSPEKCIJA IZVRŠILA NADZOR , I DA JE SVE U REDU. PROBLEMI SE OPET GURAJU POD TEPIH DA BI SE UMIRILA JAVNOST , I DA BI TURISTIČKA SEZONA PROŠLA U MIRU .
[/quote]
Aj si samo procitaj prvu rečenicu tko je naložio da se izvrši inspekcija. Zašto bi netko zataškavao,naručivao članke u novinama i gurao pod tepih nešto što je sam naložio? Meni nema logike,a tebi?
[/quote]
————————————————————–
htio sam reći da novinama ne vjerujem ni zareza[emo_zloban]pa ma kako god pisali o dioki-ju!ja sam inn i ne izlazim van dok ne bude 4 cifre na zse!a nisam siguran da ću i tada[emo_novac][emo_novac]
Drugar , prvo pročitaj tekst koji komentiraš jer inaće ti LAPRDAŠ besmislice. Ja sam samo prokomentirao text od save "koji je inače jako dobro upućen", i prenio izjavu rukovoditelja Dine sa zadnjeg sastanka. A da nisam u toku sa stranicama fine , tu si u pravu. Više pratim stvarno stanje na terenu , sory (nitko nije savršen).Bar ne lažem i ne izmišljam kao neki.
[/quote]
Ja doista ne znam što se događa u firmama izlistanim na Zse, ali čnijenica je žalba Zabe na PSN Dinae odbačena. Rukovoditelj Dine nije bio u pravu, iako sumnjam da je to gospodin ikada i izjavio.
Drugar , prvo pročitaj tekst koji komentiraš jer inaće ti LAPRDAŠ besmislice. Ja sam samo prokomentirao text od save "koji je inače jako dobro upućen", i prenio izjavu rukovoditelja Dine sa zadnjeg sastanka. A da nisam u toku sa stranicama fine , tu si u pravu. Više pratim stvarno stanje na terenu , sory (nitko nije savršen).Bar ne lažem i ne izmišljam kao neki.
[/quote]
Ja doista ne znam što se događa u firmama izlistanim na Zse, ali čnijenica je žalba Zabe na PSN Dinae odbačena. Rukovoditelj Dine nije bio u pravu, iako sumnjam da je to gospodin ikada i izjavio.
[/quote]
Upravni proces je zavrsio a tuzbi i nece biti jer se osim ZABA-e nije nitko ni zalio!
Ocito je jedan jak respect i pozadinska priprema odradila Dinu.
Vaš link …
Ako Linic zeli odraditi MOL ima olujne snage iza sebe?
I ja sam bio od onih koji su pljuckali po lacosti, a gle sad, nema ga i baš ništa se ne događa.
Molim nekog dobrovoljca da skine onaj 1 komad na asku po 23,74 jer mi jako ide na živce.
Ja ne mogu jer mi je minimalna provizija 25 kuna, a znam da ponegdje imaju proviziju na postotak, pe ako se nađe koja dobra duša, zahvaljujem.
I ja sam bio od onih koji su pljuckali po lacosti, a gle sad, nema ga i baš ništa se ne događa.
Molim nekog dobrovoljca da skine onaj 1 komad na asku po 23,74 jer mi jako ide na živce.
Ja ne mogu jer mi je minimalna provizija 25 kuna, a znam da ponegdje imaju proviziju na postotak, pe ako se nađe koja dobra duša, zahvaljujem.
a ja se eto s lacostom i savicom slažem u nekim gledištima dosta, samo se pitam kako im se da pisati na forumu toliko 🙂