1.DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2.ZAGREBAČKA BANKA D.D. FILIPOVIĆ MARIJAN 130.705 3,23 Skrb. račun
3.FILIPOVIĆ MARIJAN 28.809 0,71 Osnovni račun
4.JANTOLEK DAMIR (97590186739) 24.064 0,60 Osnovni račun
5.PRIMORSKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO RIJEKA 23.7600,59 Skrb. račun
6.POŠTEK GORANA (45157779873)19.922 0,49 Osnovni račun
7.ŠMUK ZDRAVKA (72809430258)17.001 0,42 Osnovni račun
8.MARJANOVIĆ DARIO (89736377267)15.090 0,37 Osnovni račun
9.KNEŽEVIĆ JOZO (02897108333)12.563 0,31 Osnovni račun -157
10.PIETRI ROK (70199075506)12.310 0,30 Osnovni račun
grgas12
I šta ćemo sada? Stvarno će ga to jako pogoditi.
kad je jedan,dobro poznat investitor u americi kupovao željeznicu tada su mu govorili kakava loša investicija!danas mu ti isti skidaju kapu!stvar vizije!rabi se riječ vizionar!kroki ima viziju[emo_novac][emo_palacg]
grgas12
Ti ovdje spamaš svaki dan. Niti imaš dionice, niti si napisao ništa pametno.
1. najprije mi reci kako si ti odgovorio na moj post prije nego je odmoderiran kad mi nisi na listi prijatelja? [emo_smijeh]
2. kako ti možeš tvrditi da nemam dionice DIOKI-a?
3. o “pametnosti” tvojih i lacosteovih postova ne treba uopće trošiti riječi [emo_smijeh]
Financijski prihodi veci od financijskih rashoda ( koji nisu mali !)!
Cime se to bavimo dok postrojenja stoje????
Kao prvo izgleda da imam povlastice kada mogu pročitati sve postove. Kao drugo ne bi imao dionice neke firme i po njoj pljuvao nego bi ih davno prodao. Da imaš pametnijeg posla ne bi pisao svaki dan na temi čije dionice ne posjeduješ.
…Kao drugo ne bi imao dionice neke firme i po njoj pljuvao nego bi ih davno prodao. Da imaš pametnijeg posla ne bi pisao svaki dan na temi čije dionice ne posjeduješ.
kao prvo, ne pljujem po firmi nego po spamerima na ovom topiku, a da te ne svrbi ne bi se češao!
drugo, odakle ti pravo opet tvrditi da nemam dionice DIOKI-a? ajde ovako, ako se ustanovi da ih nemam, neka se moj nick zatvori, a ako ih imam neka se zatvori tvoj! je li to OK???
ako prihvaćaš reci na koju razinu (iznad 25 kn) želiš da stavim prodajni nalog s MOJIM dionicama DIOKI-a???
@sava
Financijski prihodi veci od financijskih rashoda ( koji nisu mali !)!
Cime se to bavimo dok postrojenja stoje????
———————————————————
pripremom pokretanja proizvodnje i uređenju vlasničkih odnosa.
što treba više.
pripremom pokretanja proizvodnje i uređenju vlasničkih odnosa.
što treba više.
a čuj ovoga?! znači po tebi financijski prihodi rastu zbog “pripreme pokretanja proizvodnje i uređenja vlasničkih odnosa”??? u svim firmama to donosi trošak i rashod, samo po tebi to donosi izravan rast prihoda??? [emo_smijeh] [emo_zloban]
According to Ms. Orbán, the Romania-Hungary, Croatia-Hungary interconnections have been implemented, while the Slovakia-Hungary should be up and running in 2015
Because of the inter-connectivity,” says Anita Orbán, “access to Baumgarten as well as the Slovak-Hungarian pipeline, we have access to other hubs in western Europe as well. We are also pushing a project together with Croatia on the island of Krk, an LNG terminal, and we have an interconnector with Croatia with a capacity of 6BCM.
Kome se ne cita sve,nek si prevede samo ovo.
posložena situacija i projekti