Izčekujemo objavu ponuda i njihove fin -težine(ponuda koje su pristigle) od zaiteresiranih strana.
Ne razumijem to isčekivanje ovih ponuda. PSN se radi sa Croduxom kao strateskim partnerom, ako prođe, Crodux ulazi u vlasništvo. Ti si uvjeren da će proći, ja se nadam da će proći.
Ako ne – tada vjerojatno ide u stečaj ili ponovo neke muljaže kao zadnje dvije godine.
Ne vidim gdje se tu točno uklapaju eventualne nove ponude?
nema povlačenja sa bida naloga u zadnjem satu trgovanja.dobar znak.mišljenja sam da su razina od 21-23kn potrošene.pozdrav
Nema , ovdje je jaka kupnja na 22-23-24 kn,u petak do 24,23 kn(7000 komada) i danas se vidjelo i koje količine i kolika želja za kupnjom na 23-24 kn, očito su neki upućeniji od nas malih , da nešto slijedi ,vidjeti ćemo sutra ,tisam,portale ,očito slijedi kakva pozitivna vjest.
Izčekujemo objavu ponuda i njihove fin -težine(ponuda koje su pristigle) od zaiteresiranih strana.
Ne razumijem to isčekivanje ovih ponuda. PSN se radi sa Croduxom kao strateskim partnerom, ako prođe, Crodux ulazi u vlasništvo. Ti si uvjeren da će proći, ja se nadam da će proći.
Ako ne – tada vjerojatno ide u stečaj ili ponovo neke muljaže kao zadnje dvije godine.
Ne vidim gdje se tu točno uklapaju eventualne nove ponude?
[/quote]
Uz dužno štovanje gospodine ,u ponudama se vidi Fin -iznos novaca koji se ulažu ,zašto skrivati informacije o pristiglim ponudama,interesu ,razgovoru ,i mogućim ulagačima , koje su potvrdile odgovorne osobe ,poneki su čak i reagirali objavom demantija u VL-zbog neobjave,i potvrdili njenu postojanost, da su ponude bile objavljene u trenutku kada su i zaprimljene ,PSN bi prošla i prvi put, stoga nema bojazi za PSN ,to su materijalne činjenice koje bi po prirodi stvari već odavno trebale biti objavljene na ZSE,a ne da vodimo razgovor o tome dali trebaju biti objavljene ili ne.
1)sto se tiče zazivanja stečaja ,to su stvari koje se plasiraju od strane onih koji su ostali zatečeni rastom cjene i nemogućnošću kupnje na nižim razinama -obični spam i nepotrebno je to komentirati.
Ako si pratio danas tokom dana gledalicu i u petak proteklog tijedna ,onda se može zaključiti samo jedna stvar -velika želja za kupnjom dionica DIOKI-a na razini od 23-24 kn i slijedi rast do 3x kn.
2)Što se tiče Croduxa – ili nekog drugog , meni je svejedno tko ulaže i pokreće proizvodnju ,bitno je da se radi o strateškoj firmi i izvozu od 80% proizvodnje , koja će ubrzo postaviti vrijednost DIOKI-a na realne osnove i rast cjene dionica u idućih godinu dana na 80-100 kn.
@lacoste
s obzirom da željno iščekuješ ponude, nisi mi odgovorio gdje se tu točno uklapaju te ponude ako se PSN radi za Crodux?
Ja iz tvojih postova isčitavam da će PSN sigurno proći jer su se pojavile nove ponude koje se sad iščekuju da se objave. Ali kako se one uklapaju?
I zašto bi PSN prošla prvi put da su ponude objavljene kad se PSN radi za Crodux? Kako bi to išta izmjenilo? Inače, u demantiju VL se spominje samo jedna ponuda, a ti ovdje konstantno pričaš u množini – ponude.
U PSN ,koliko je meni znano se mogu svi uključiti,mislim na zainteresirane strane,investitore,moguće investitore,ulagače,strateške partnere itd da ne nabrajam
-poslati ponudu-vrijednost finacijske ponude,i plan ulaganja.
Ako gledaš na HTV- emisiju sa ministrom- onda znaš o čemu pričam.
Vidim da gos:Sanja dobro vodi emisiju.
U VL-se spominje neobjavljena ponuda od kanađana koja je dostavljena za vrijeme prvog ročišta PSN ,i trebalo se znati za nju.
Druga ponuda je od Croduxa za koju se znalo i koja je prezentirana u javnosti od gospodina Čermaka i iznosi 27 milijuna eura.
I zašto nisu objavljene pojedinosti razgovora sa iznenadnim posjetima i sastancima sa Rusima i Qatarcima,što misliš da su došli na more par dana da se brčkaju u plićaku, u pitanju je DIOKI-DINA,LNG.
Onda ih i objavimo,čemu tajnovitost ,da vidimo tko ima najbolju ponudu ,plan oporavka ,oživljavanje firme i proizvodnje i njegova ponuda se potvrđuje.
Ne razumjem što je u tome nejasno.
Linic spominje dioki…[emo_kuna]
Linic spominje dioki…[emo_kuna]
Normalno da spominje,a što drugo -strateški smijer i program vlade.
Ulaganja mjerena stotinama milijuna eura , a mi vodimop raspravu dali je cjena 20 ili 30 kn,cijena bi trebala biti minimalno duplo veća od trenutne 24 x 2 x 3 =????
Ulaganja mjerena stotinama milijuna eura
Ma da? Cijelo vrijeme pišeš o 27 milijuna EUR, a sad je preko noći naraslo na stotine milijuna EUR??
cijena bi trebala biti minimalno duplo veća od trenutne 24 x 2 x 3 =????
Super! Daj sad stavi ovdje fundamentalnu računicu da dokažeš ljudima da nisi običan druker koji lupa na pamet brojke! [emo_zloban]
27 milijuna eura je iznos koji ti je i javno objavljen i potvrđen od strane strateškog partnera ,prije dva mjeseca, a prošli tijedan je u vjestima RTL-a javno rekao da je postojeća ponuda i uvjeti poboljšani, sve to možeš vrlo lako pročitati i uvjeriti se .
Kada govorim o stotinama milijuna onda je to LNG- to i ptice više znaju da je vrijednost ulaganja oko 600 milijuna eura.
Nerazumjem čemu čuđenje,??????
A kada se objave pristigle ponude , vidjeti ćemo i moguća iznenađenja u iznosima za Dioki,koja bi mogla biti 20% i veća .
Da vidimo ,što će reći za strateške projekte,ponude vezano za LNG, strateške investicije , navedeni program i ciljeve.
Vrijeme im je da konkretno objave pojedinosti o ponudama pristiglim za DIOKI-DINA-LNG.
I pojedinosti razgovora sa RUSI-QATARCI, i o ponudi KANAĐANA.
July 30th, 2013 12:20am
Posted In: Shale Gas , Pipelines, Natural Gas, (SEEP) South East Europe Pipeline
EBRD: Deep Pockets
Vaš link …
EBRD racuna na LNG u Omislju!