DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Link za cijeli danasnji clanak u nl.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Zmajlovic-Nema-indicija-da-je-Dina-opasna-za-gradane

Pozdrav

Baš sam začuđen, pogotovo nakon ovoga
Vaš link …

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Englezi su jako zainteresirani – BP je u Shah Denizu u IAP-u ekipa iz South Hooka bila u Omislju nedavno nas posjetio i ministar VP pa sada Lord Green…
???

Englezi su jako zainteresirani

Ooooo, evo i Engleza! Odvalit ću od smjeha [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

@apothekar
Ooooo, evo i Engleza! Odvalit ću od smjeha

—————————-
samo prati trgovanje ,i gledalicu, biti će visoko cjena,a i količine koje će biti pokupljene sa aska impozantne.
Čekaj 20.08.2013 biti će DIOKIA po 40 kn.

Kaj se nešto dešava?Jel ima kakava službnea obavijest?!išta?ili je opet rekla ,kazala…?

sava,lacoste10,joka14 da čujem…

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Ajde ljudi dajte se skulirajte. Lacoste previše pišeš.
Rađe se primi pisanja nadležnim da ne upropaste ovu PS.
Vjerujem da ste svi svjesni da bi ovo mogla biti zlatna koka. Z….e li ovo država, well, then is time to go out from these country, coruptions in our guverment is still there.

Petak je.Dan kao stvoren za “burekdžije”.Gospodo nemojte zavaravati prvo sebe a onda i sve ostale.Ročište za PSN je 20.08.2013.Strpite se do tada a onda u napad.Inače priča se da razni investitori stoje u radu ispred porte Dini i da je došlo čak i do naguravanja investitora koji je prvi u redu.

Upotrijebit ću jedan Buffettov vic koji ponajbolje objašnjava cjelokupnu situaciju oko DIOK. Riječ je o tragaču nafte koji je došao u raj.
“Vidjevši tragača, sv. Petar mu kaže: Provjerili smo vas, imate sve preduvjete za ulazak u raj. No ima jedan problem. Pridržavamo se nekih strogih pravila smještaja pa sve tragače za naftom držimo u ovom ograđenom prostoru. Vidite i sami kako je krcato. Za vas više nema mjesta.
Tragač mu kaže: Smijem li im uputiti samo četiri riječi?
Nema problema, odgovori mu sv. Petar.
Tragač savije dlanove u trubu u vikne: U paklu pronađena nafta.
Tada ostali tragači probiju ogradu i krenu dolje.
Lukav vam je taj trik, reče sv. Petar. Sada imate sav prostor samo za sebe – izvolite unutra.
Tragač se malo zamisli, pa odgovori: Ne, ja ću radije poći dolje s dečkima. Znate, možda u tim glasinama ima istine.

Tako vam se ljudi odnose prema dionicama. Na kraju uvijek povjeruju da u tim glasinama ima istine”

@abc1
Lacoste je trader jednostavne taktike.
Toliko je dosadan drukanjem da je uspio rastjerati dosta zainteresiranih, pa sada može u jeftinji dokup.

————————————————-

nema potrebe mene stavljati u kontekst ,ne kupujem ništa ,ja sam to odradio, možda vam je netko od jačih igrača .
Joka14 – kakvo je stanje sa TOP-10??

25.07.2013
1.DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2.ZAGREBAČKA BANKA D.D. FILIPOVIĆ MARIJAN130.705 3,23 Skrb. račun
3.FILIPOVIĆ MARIJAN 28.809 0,71 Osnovni račun
4.JANTOLEK DAMIR (97590186739) 24.064 0,60 Osnovni račun
5.PRIMORSKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO RIJEKA 23.760 0,59 Skrb. račun
6.POŠTEK GORANA (45157779873) 19.922 0,49 Osnovni račun
7.ŠMUK ZDRAVKA (72809430258) 17.001 0,42 Osnovni račun
8.MARJANOVIĆ DARIO (89736377267)15.090 0,37 Osnovni račun
9.KNEŽEVIĆ JOZO (02897108333) 12.720 0,31 Osnovni račun
10.PIETRI ROK (70199075506) 12.310 0,30 Osnovni račun

Skriveni nalog koji je bio na 25kn je pobjegao. Do 30kn ima 13000 dionica. Prorijedio se ask i to gadno.

@koc
taj nalog je pobjegao prije sat i pol, a što se tiče aska do 30 kn ,prorijediti će se dodatno tokom dana ili u ponedjeljak kad krene ponovni udar po asku.

New Report

Close