DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@costa

Samo drukaj ne daj se!
Meni se sve vise dopada ideja da je Adria LNG ustvari Dina!
Tako treba shvatiti poruku gradonacelnice!

hahaha, druker brani spamera [emo_smijeh]

@gismund
apsolutno podržavam ideju ograničavanja broja postova… na temu dioki gospon sava i lacoste10 napišu oko dvdesetak postova dnevno i svaki post je “važan” i vezan za sudbinu diokija kao npr. ide na 30kn,danas probijamo blokadu,drukaju na 18,dušmani su protiv nas,sindikat se udružio itd….i da ne nabrajam više…smiješno

@manica

Neću valjda pisati na temi VARTEKS i MAGMA ,kad me te dionice uopće nezanimaju ,niti me zanima da objaviš 100 postova dnevno na temi,piši koliko očeš i što oćeš,a nepotrebno spamanje teme pustite na miru , nema vam od toga ništa dečki fulali ste dionicu , imate PUNT,Magma itd da ne nabrajam pa udarajte do mile volje.

aha, vi ste dugoročni investitor pa vam je toliko stalo za dioki… ili vam je prosjek ulaza oko 100kn…jarane da si ubo 50% na vart ili mgm raspisao bi se ti itekako…baš si pogodio dionicu….looool

@costa

Samo drukaj ne daj se!
Meni se sve vise dopada ideja da je Adria LNG ustvari Dina!
Tako treba shvatiti poruku gradonacelnice!

hahaha, druker brani spamera [emo_smijeh]
[/quote]

dečki imaju udjele u zlatnoj koki i naravno da trebaju da objavljuju vjesti vezane uz istu[emo_palacg]!nemaš udjele i ocrnjuješ!to je spamanje i drukanje ali u suprotnom smjeru![emo_palacd]

Ne bih o drukanju i spajanju samo o činjenicama. Postao sam RTL Danas od 22.7., reportaža iz DINE pogotovo kadar iz kontrolne sobe nije odavao dojam da je “pacijent mrtav” dapače kontrolnog pulta se ni NASA ne no posramila. Da je u planu stečaj-likvidacija, pa isključili bi oni i struju, ispraznili kemikalije i krenuli s bagrima. Međutim jedina slakma spasa za ovaj napaćeni narod je ENERGETSKI sektor! Dugoročno postajemo izvoznici struje koja će se proizvoditi u plinskim elektranama, a jeftini plin dolazit će preko lng terminala u OMIŠLJU !

Meni se čini suludo ne omogućiti da opstane tvrtka koja može nešto proizvoditi i prodavati. Ne mogu vjerovati da bi itko u Hrvatskoj (kojoj kronično nedostaje proizvodnje) to želio, uključujući i domaće filijale stranih banaka. Tragično bi bilo da nagodbu onemoguće javna poduzeća ili tvrtke u državnom vlasništvu.

Nisam stručnjak, ali po izrečenom u posljednjih par dana oko ovog nadobudnog suca, čini se da su predstečajne nagodbe daleko elegantnija i brža rješenja od stečajeva (za koje kažu da se znaju razvući na dugi vremenski period). Spominjalo se i kako stečajevi možda odgovaraju nekim partikularnim interesima, ali, kako nam je voda došla do grla, nadam se da bi konačno trebao početi prevladavati javni interes.

Kad se jedno i drugo uzme u obzir, vjerojatnijim se čini prolazak predstečajne nagodbe.

ovaj H nalog je sakupljač,koji želi ask nagurati što više ispod 22,00kn ili je onaj koji je prodavao prije nekoliko tjedana na 22,00kn sa H nalogom od 400kom,te će uskoro biti počišćen,ako ne danas,tada narednih dana.

http://zse.hr/default.aspx?id=46919

Ročište za Dioki zakazano 20. kolovoza

Ima netko informaciju kao izgleda ovaj izmjenjeni plan PSN ,koji je zaprimljen 28.06.2013,što je izmjenjeno i koji detalji????

Grupa Dioki -da
Hypo -da
Hep -da
Zagreb -da
Holding -da
Min-Fin -da
itd- da ne nabrajam , koliko je to ukupno u postotku ???

ovaj H nalog je sakupljač,koji želi ask nagurati što više ispod 22,00kn ili je onaj koji je prodavao prije nekoliko tjedana na 22,00kn sa H nalogom od 400kom,te će uskoro biti počišćen,ako ne danas,tada narednih dana.

Izgleda da je sam sakupljen pred kraj , i nalozi koji su bili ispod njega na 22 kn.
U jutro nastavak , počistiti će se u nekoliko prvih minuta.

ne znam jeli netko gledao vijesti na kanal ri , bilo je dosta o dini i diokiu, među ostalom čermak je rekao da je ponudio vjerovnicima bolje uvjete i sad je na njima oče li to prihvatiti ili ne..

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close