DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Mcinha
HEP je veliki problem, i prvi put smo ,sa Caliskanom bili blizu pokretanja proizvodnje međutom nismo imala isporuku struje. Sada bi HEP po Zakonu o predstečajnoj nagodbi trebao prihvatiti plan restrukturiranja, sada ćemo vidjeti hoće li se ispoštovati zakon, rekao je Mihaljević.
Vaš link … [google.hr]
————————————————

Mislim da su uskladili mišljenje.

TAP dovodi kaspijski plin u Hrvatsku

@Mister
Ima veze jer si ti tu izjavu protumačio kak tebi odgovara i onda još na.rao 100 postova kao da je to gotova stvar, a nije jer uopće tako nije bilo izjavljeno.

Bila je najava i za 1.6. pa se prebacilo na 1.9. S obzirom da je PSN 20. 8. šanse da krene proizvodnja u dini 1.9. se mjere u promilima. Pa nije to dućan da ćeš ga otoriti tjedan dana nakon višegodišnjeg stajanja.

————————————————

Gradonačelnica i strateški partner su najavili taj datum ,a ne ja , stoga nepotrebna rasprava, kada počinje jesen, i proizvodnja ,
a da PSN za ovu firmu i nije uopće potrebna ,više je nego jasno ,uz sve ponude i zainteresiranost.

———————————————————-
Ima veze jer si ti tu izjavu protumačio kak tebi odgovara i onda još na.rao 100 postova kao da je to gotova stvar, a nije jer uopće tako nije bilo izjavljeno.

Bila je najava i za 1.6. pa se prebacilo na 1.9. S obzirom da je PSN 20. 8. šanse da krene proizvodnja u dini 1.9. se mjere u promilima. Pa nije to dućan da ćeš ga otoriti tjedan dana nakon višegodišnjeg stajanja.
——————————————————-

TAP dovodi kaspijski plin u Hrvatsku

Evo ovdje imaš sliku i tekst.

@mister
uzalud lacosteu10 nešto objašnjavati jer njega objašnjenja niti istina ne zanimaju. njegov jedini cilj je spamati ovu temu do besvijesti sve dok ne proda dionice, iako je već velik broj forumaša javno izrazio negodovanje zbog toga što radi

@lacoste10

Prestani više lagat ovaj napaćeni narod![emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_plazi]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Zbog takvih “pojava” trebao bi poslovni uvest limit broja postova po korisniku dnevno…tjedno ili mjesecno..kako god..a preko toga da naplacuje…Pa tko voli nek izvoli. Lakse bi im bilo sve skupa moderirat a i kvaliteta pisanja i argumentiranja bi vjerujem porasla.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Zbog takvih "pojava" trebao bi poslovni uvest limit broja postova po korisniku dnevno…tjedno ili mjesecno..kako god..a preko toga da naplacuje…Pa tko voli nek izvoli. Lakse bi im bilo sve skupa moderirat a i kvaliteta pisanja i argumentiranja bi vjerujem porasla.
Pozdrav

Apsolutno podržavam limitiranje postova po korisniku i to na svakoj pojedinoj temi jer realno nema nikakvog razloga da bilo koji forumaš ne napiše ono što misli u 3-4 posta na dan nego to ponavlja u beskonačnost kroz 15-20 postova. Takvom spamanju treba konačno stati na kraj. [emo_palacg]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@ajkulazg
@lacoste10

Prestani više lagat ovaj napaćeni narod!
———————————————————-
[emo_smijeh][emo_namigusa]

Da baš napaćen (trese ih groznica promašenih investicija), nema se što radit ,nego se uhvatilo ovu temu spamat , a što da se radi kada su pozicije zaglavljene u nekim bespućima .

Treba ekipu i razumjet , evo neću pisat poruku idućih sat vremena.[emo_smijeh]

Ma lacoste10 vam je dvostruki druker: roleplaya, i to često posve karikirano, da druka za rast, a ustvari priziva pad kako bi mogao dokupiti. [emo_smijeh]

@ajkulazg
@lacoste10

Prestani više lagat ovaj napaćeni narod!
———————————————————-
[emo_smijeh][emo_namigusa]

Da baš napaćen (trese ih groznica promašenih investicija), nema se što radit ,nego se uhvatilo ovu temu spamat , a što da se radi kada su pozicije zaglavljene u nekim bespućima .

Treba ekipu i razumjet , evo neću pisat poruku idućih sat vremena.[emo_smijeh]

ma samo ti piši… meni je razumljivije čitat postove nekoga ko ima dionicu i druka na njezin rast nego postove ljudi koji nemaju i neće kupovati dionicu a drukaju na pad… ja sebe ne mogu zamisliti da odem na neku dionicu koju nemam i tamo pišem danima mjesecima a ta dionica me ne zanima i neću je nikad kupiti!!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

@costa
Samo drukaj ne daj se!
Meni se sve vise dopada ideja da je Adria LNG ustvari Dina!
Tako treba shvatiti poruku gradonacelnice!

@costa
Samo drukaj ne daj se!

@sava

@costa

Samo drukaj ne daj se!
————————————————
Ma ne brini kolega , nebrinu mene ovi što spamaju temu i liječe svoje frustracije,neka kupe bar jednu dionicu da imaju vjerodostojnost.

Nego sam morao do grada zato sam naveo da neću pisati poruku idućih sat vremena[emo_smijeh].

Poruka gradonačelnice je bila jasna i razumljiva,isto tako i gos:strateškog partnera, a i ova slika o LNG-Adria i DINA, pristižu pozitivne informacije sa svih strana od petka, slijedi rast iznad 3x kn.

New Report

Close