DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam da previše očekujem, ali…

Molim stručnjake da odgovore na sljedeće:
Kad će DIOKI početi izbacivati dobit? Što nedostaje? U čemu je kvaka?

Tko (pro)pjeva, zlo ne misli!

nisam stručnjak ali…
možda nije problem u tome što nedostaje već u tome čega ima puno odnosno previše- razni nameti od strane grada,naslijeđeni gubitci od prošle uprave, sindikati, radnici i sl

Znam da previše očekujem, ali…

Molim stručnjake da odgovore na sljedeće:
Kad će DIOKI početi izbacivati dobit? Što nedostaje? U čemu je kvaka?

A cuj… po meni ima dva scenarija kada ce poceti prikazivati dobit. Prvi je ako se odluci za ovaj IPO ili SPO ili sta vec, sto se sreamezljivo navjescuje ili kada zavrsi sa ulaganjima i krene raditi punom parom. Ja ne vjerujem da ce prije pokazati ikakvu dobit.

Kupnja Cijena

77 601,00
25 600,01
95 600,00
84 590,00
7 585,03

Cijena Prodaja

618,00 81
620,02 75
621,00 252
631,92 12
631,99 76

Cisto da se nade…

[i][b]Carpe Diem[/b][/i]

ljudi hoćemo li napokon krenuti gore ili će mo tonuti i dalje prema dolje[huh]

pixma

Teško da se za DIOKi može reći da tone. Tko je u ovoj dionici sada taj je veliki sretnik. Dok sve ide dole 20%pa čak i do 40% DIOKI manje više stoji čvrsto.
Ovo je dodatni dokaz da ovi koji drže u rukama DIOKI stvarno očekuju puno. Teško je sada odoliti i ne prodati DIOKI i ući u neku kvalitetnu posrnulu dionicu, a ima masa takvih.
Onaj tko ima DIOKI ili cash je sretnik i ima u rukama bez problema 30-40% u narednih 6 mj, jer ovo ludilo će sigurno proći i stvari će doći na svoje.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Mislim da poslije ovoga polako krećemo UP, ipak se je strpljenje isplatilo![cool]Reuters:

Projekt LNG-a mogao bi se ubrzati
Autor/izvor: Siniša Malus
“Izvrše li se sve neophodne pripreme u idućim mjesecima, što je moguće, mogli bismo investicijsku odluku donijeti do kraja godine”, rekao je neimenovani izvor.
Realizacija projekta LNG terminala mogla bi se uskoro ubrzati, potvrdili su izvori bliski industriji Reutersu poslijepodne.

“Izvrše li se sve neophodne pripreme u idućim mjesecima, što je moguće, mogli bismo investicijsku odluku donijeti do kraja godine”, rekao je neimenovani izvor.

Prema prvobitnim planovima, LNG terminal trebao je biti operativan potkraj 2011. ili još vjerojatnije 2012. godine.

“Nikakva odgađanja više ne bi trebala biti dozvoljena jer bi, u tom slučaju, vremenski plan bio ugrožen”, rekao je izvor.

Konzorcij Adria LNG stvoren samo za ovaj projekt sastoji se od njemačkog E.ON Ruhrgasa i RWE-a, francuskog Totala, austrijskog OMV-a i slovenskog Geoplina. Hrvatske kompanije – Ina, HEP i Plinacro – u konzorciju imaju 25-postotni udjel.

“Hrvatski partneri očekuju kako će i formalno ući u konzorcij u prvom tromjesečju, možda već i u veljači”,. rekao je izvor. I Vlada bi se, uskoro, mogla očitovati o ovom pitanju nakon što posljednjih mjeseci ništa nije poduzimala zbog predizborne kampanje.

Sigurno ste mislili na ovo.Ajde neka baremjedna inzvaredna vijest koju smo dugo cekali a potvrdu vlade mozemo ocekivati vrlo brzo.[thumbsup]http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/reuters-projekt-lng-a-mogao-bi-se-ubrzati,7051.html[thumbsup][lol] [lol] [lol]

U crvenilu koje vlada zadnjih dana jedino me održavanje diokija na ovim razinama veseli.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Ovo će biti godina Diokija! [thumbsup]

La vita e bella!

you bet it!
[cool]

hate red

you bet it!
[cool]

Poseban pozdrav za kolegu kamenca,baš nam je nedostajao ovih mjeseci.Nadam se da će se nastaviti javljati i biti izvor informacija kao i prije![thumbsup]

pixma

New Report

Close