Kijac je do pola izgrađeno naselje – u gruntovnici je oko 40.000 m2 apartmana!
Što se tiče okoliša pa RN Rijeka i TE Urinj su 10x opasnije za okoliš pa se eto ne postavlja pitanje utjecaja!
Kada Adriaoil SpA PRODA ZEMLJIŠTE to je kraj AGONIJE za Dioki!
Ostaje nam da vidimo koja je varijanta u igri – A ili B – tj nekom izvana za što postoji ponuda ili nekom u HR!
Nisu mi jasni ovi iz HEP-a, kupnjom zemljišta i ulaskom u vlasništvo DIOKI grupe postaju djelomični vlasnici ovog turističkog zemljišta sa kojeg se onda skidaju založna prava. Pa sama vrijednost tog zemljišta je preko 100 Kn po dionici. Mislite da će General to ispustiti?
ako je to zemljište toliko vrijedno koliko tvrdiš (u što sumnjam), misliš li da će ga onda ispustiti iz ruku onaj tko na njemu ima založna prava? jer taj se ima odakle naplatiti i nema nikakvog interesa prihvatiti PSN koja mu donosi dionice obračunate po 100 kn dok je cijena na burzi 20 kn. iskreno, bi li ti prihvatila tako nešto?
@grgas
Cijena na burzi je 20 ak kuna ali u uvjetima male trgovine gotovo nikakve. Ako bi bilo tko isao zesce kupovati dionice na burzi ne bi ih dobio po 20, a vjerojatno niti po 100 nego jos i vise.
Kolika je prosjecna cijena kompletnog aska u ovom trenutku?
Zato je 100 kn dobra cijena.
@Mister
Da, no pitanje je koliko je uopće realno da tamo bude turisička aktivnost, uz kemijsku industriju i LNG? Ne znam, ljudi koji žive tamo vjerojatno su upoznatiji s tematikom. Pa to povlači i pitanje cijene, ako bi se dao usprkos svemu tamo organizirati turizam, koja je relna cijena te zemlje za turističku namjenu na toj lokaciji. 600 mil kuna je jako veliki iznos, treba biti top destinacija da netko samo upuca lovu za zemlju pa onda još ide nešto graditi. Ne znam koliko je to realno.
No sve ima svoju cijenu i isplativost pa bi po nekim nižim/niskim cijenama možda i imalo smisla. Ne znam.
————————————————————-
Lijepo bi bilo da pogladaš iz bliza zemljište i da se raspitaš za cjenu m2.
@grgas12
ako je to zemljište toliko vrijedno koliko tvrdiš (u što sumnjam), misliš li da će ga onda ispustiti iz ruku onaj tko na njemu ima založna prava? jer taj se ima odakle naplatiti i nema nikakvog interesa prihvatiti PSN koja mu donosi dionice obračunate po 100 kn dok je cijena na burzi 20 kn. iskreno, bi li ti prihvatila tako nešto?
—————————————————————–
normalno da sumljaš ,kada nisi ni vidio navedeno zemljište i lokaciju.
Ako si toliko radoznao za budućnost firme čije dionice ne posijeduješ , nazovi VL da ti daju pojedinosti ponude od Kanađana ,pa sam izračunaj vrijednost DIOKI-a i vrijednost ulaganja u NLG .
Ponuda je poslana na sve adrese kako piše u očitovanju-demantiju u VL, i navedeno je da je VL posjeduje navedenu ponudu .
nazovi VL da ti daju pojedinosti ponude od Kanađana ,pa sam izračunaj vrijednost DIOKI-a i vrijednost ulaganja u NLG .
da nazovem VL da mi daju navodne pojedinosti navodne ponude kanađana?!?
je li VL nekakvo službeno tijelo u postupku PSN? jesu li možda oni nekakva državna agencija koja procjenjuje pristigle ponude? koja rješava žalbe? jesu li oni neka sudska instanca u postupku?
daj se malo koncentriraj i ostavi se providnog drukanja koje je ispod svakog nivoa….
@grgas12
Onda ne spamaj temu bez veze i ne okrivljuj druge za spamanje.
Strpimo se do objave pojedinosti vezano za ponudu Kanađana, nemislim da je VL bez razloga naveo tekst-demanti , vezano za njihovu objavu od 26.06.2013 ,na dan kad se sa vjerovnicima trebao usuglasit izmjenjeni plan PSN, objaviti dogovor i da se PSN riješi 11.07.2013
Ako te zanimaju pojedinosti ,provjeri , potroši par 100 kn i pogledaj zemljište , ne razumjem tvoju bojazan za firmu čije dionice ne posijeduješ, nemislim ništa loše protiv vas, ali ne razumjem tvoju zainteresiranost .
S štovanjem
@grgas12
http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/c3/c3950cc51a65371e8a01d6ca9063cb4f.jpg
Ovdje ti se lijepo piše pa pročitaj, kome se trebaš obratiti za pojedinosti..
I kome je poslano .
Članak -demanti u VL.
nemislim da je VL bez razloga naveo tekst-demanti
tebi su takvi novinski članci osnova za ulaganje i spamanje teme s 15 postova na dan?!? nevjerojatno [emo_zacudjen]
postoje službena priopćenja i ona su jedino relevantna pravim ulagačima, a špekulantima i lovcima u mutnome osnova su novinska nagađanja [emo_smijeh]
Da taj demantij je obavio svoje digao je cijenu sa 21 na 22.5 i idemo dalje. Demantij je iscrpljen.
To je ta voda u pustinji kad je Mojsije zalupio stapom i potekla voda iz kamena. U ovom slucaju Linic.
@grgas12
Onda ne spamaj temu bez veze i ne okrivljuj druge za spamanje.
Strpimo se do objave pojedinosti vezano za ponudu Kanađana, nemislim da je VL bez razloga naveo tekst-demanti , vezano za njihovu objavu od 26.06.2013 ,na dan kad se sa vjerovnicima trebao usuglasit izmjenjeni plan PSN, objaviti dogovor i da se PSN riješi 11.07.2013
Ako te zanimaju pojedinosti ,provjeri , potroši par 100 kn i pogledaj zemljište , ne razumjem tvoju bojazan za firmu čije dionice ne posijeduješ, nemislim ništa loše protiv vas, ali ne razumjem tvoju zainteresiranost .
S štovanjem
Zašto trošiti vrijeme i novac – pa imaš Google maps ili Geoportal pa lijepo na Kijac!
A imš i u gruntovnici – posebice je interesantna ova čestica –
4000/70 5 ZGRADA 38911m2
Vlasništvo je 100% od kijca dd.
Pa neka je 1000 eur/m2 što je stvarno veli poklon!
Naravno sve ceste putevi javne površine je i dalje grntovno na Kijcu dd!
Ako se toliko zalažeš za činjenice zašto se lijepiš za ono što je dvojbeno?
Evo prilike da nam odjasniš dvije varijante PSN-a – s Adriaoilom i bez Adriaoila ili da nam onako iz ruke procjeniš vrijednost Kijca po onome što ima u gruntovnici!
Ako se toliko zalažeš za činjenice zašto se lijepiš za ono što je dvojbeno?
upravo zato komentiram jer ti i ekipa bukača ono što je dvojbeno prezentirate kao činjenice!
Evo prilike da nam odjasniš dvije varijante PSN-a – s Adriaoilom i bez Adriaoila
nemam ja što o tome objašnjavati, o tome će se očitovati službena tijela u postupku PSN, sve ostalo je mlaćenje prazne slame da bi se tema na silu održavala na vrhu topika
da nam onako iz ruke procjeniš vrijednost Kijca po onome što ima u gruntovnici!
ja ne dajem “procjene iz ruke”, to je rezervirano za tebe i ekipu koja mjesecima piskara jedno te iste stvari bez ikakvog konkretnog rezultata, tako da je to preraslo u spamanje
a sad sorry, ali ne mislim se ovdje natezati s tobom jer za mene nisi ozbiljan i vjerodostojan sugovornik kao ni lacoste10. lijep pozdrav