Ovi iz Canade su dali ponudu jer se priča i piše da NEMA ponuda!
Da su objavili ministar bi morao demantirati sam sebe ali i otkriti detalje koji još očito nisu za javnost.
No žalba ZABA-e i drugostupanjsko vijeće MORAJU zatražiti očitovanje HEP-a – da li podržava ili ne DtoE a u svakom slučaju to pokreće priču i zemljište za LNG ali i sav ostali višak zemljišta Dioki Grupe postaje prava atrakcija.
Zamisli spremnike na Žitnjaku i sav teški i dostavni promet u ZG-u na tekući plin!
Mnogi su se usrali od budućnosti koja je neminovna!
Da li je netkome palo na pamet zasto je dioki bas danas skoro otisao u pozitivnu blokadu?! Demant u VL?
Trejderi?!mislim da nisu,jer su u pitanju jaci igraci.
Uvijek isto, spuste nisko naloge na bidu i kupe po asku.
Nesto sto mi neznamo i sto ce uskoro objaviti?!
Jaki igrači sa cijelih 80 tisuća kuna.
Da li je netkome palo na pamet zasto je dioki bas danas skoro otisao u pozitivnu blokadu?! Demant u VL?
[/quote]
Prati sutra i prekosutra promete , možda bude 10x ili 15x 80 000 tisuća kuna.
[/quote]
U prvih 6 mjeseci po prometu Dioki je 10-a dionica s preko 42 milijuna kuna prometa!
http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/kanadski-fondovi-zainteresirani-za-lng-u-plocama-16943
Mislim da je u tekstu lokacija spin, obzirom da se za Omišalj već pripremaju, da ne kažem, završavaju studije (utjecaja na okoliš i izvodljivosti) mislim da je demantij iz VL indikativan i utemeljen na činjenicama. Pitanje tko je od članova konzorcija dao ponudu za DIOKI?
U prvih 6 mjeseci po prometu Dioki je 10-a dionica s preko 42 milijuna kuna prometa!
o čemu ti pobogu pričaš?!? gdje su te promjene i ti veliki kupci u top10!??? NIGDJE, NEMA IH! a nema ih zato što su su to stalno jedno te iste dionice koje špekulanti vrte u krug i uvaljuju ih naivcima koje navuku pričicama po forumu pa onda novi krug i to tako traje mjesecima!
dosta više tih manipulacija radi vlastitog probitka!!
@nina1
http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/kanadski-fondovi-zainteresirani-za-lng-u-plocama-16943 [energetika-net.com]
Mislim da je u tekstu lokacija spin, obzirom da se za Omišalj već pripremaju, da ne kažem, završavaju studije (utjecaja na okoliš i izvodljivosti) mislim da je demantij iz VL indikativan i utemeljen na činjenicama. Pitanje tko je od članova konzorcija dao ponudu za DIOKI?
…………………………………………………
Strpimo se do ujutro ,kada informacija mora ugledati svjetlo dana, vidjeti ćemo tko je dao ponude za DIOKI-NLG , o kojoj visini ponude se radi ,ako se pokažu istinite priče onda bi za DIOKI mogla biti iznenađenje iznad 30 i više .
@grgas12
Strpi se jos malo. Imaj Vjere i Objava ce ugledati Svjetlo.
Zrtve su prinesene za Dioki na Diokijevom Oltaru da bi sve sada palo u vodu.
LNG u plocama?a sta je s omisljom?cini mi se da price o lng cijelo vrijeme nisu o onom na krku nego ovom u plocama!!ccc [emo_palacd] da li su ljudi koji su danas kupovali krivo navuceni i dezinformirani od strane kolega koji imaju dionice diokija?vidit cemo sutra…
U večernjem lijepo piše da je jedna tvrtka iz članova kanadskog konzorcija dala SLUŽBENU ponudu za Dioki. Da li se tu radi o LNG-u, po meni da,ali bi opet trebalo linkat svježe članke o LNG-u na Krku,u krajnjem slučaju nije ni bitno, oni su dali ponudu za Dioki.
U izdanju VL na dan 16.07., u rubrici demanti i ispravci, u svezi diokija, nigdje se ne spominje luka ploce.
Citiram:
Iz GryphonCapitalDCI-a reagirali su na članak “Nitko ne želi uložiti u LNG terminal u Omišlju” objavljen 24 lipnja na 5 stranici. U reagiranju piše:
“Objavljivanjem netočne i nepotpune informacije povrijeđena su prava i interesi kanadske tvtke GryphonCapitalDCi konzorcija uglednih tvrtki okupljenih na izvedbi projekata u Hrvatskoj. Naša je tvrtka poslala ponudu Vladi resornim ministarstvima za gradnju LNG terminala u RH, o čemu je redakcija Večernjeg Lista bila informirana. Također tvrtka ,član našeg konzorcija poslala je službenu ponudu za kupnju tbrtke Dioki. Unatoč činjenici da u redakciji postoje dokumenti koji dokumentiraju navedeno, vaša ih redakcija ignorira. Bez želje da analiziramo komentare autora teksta o svjetskoj situaciji na tržišti plina, ipak ističemo da tvrtke članovi našeg konzorcija koje imaju i znanje i finacijske mogućnosti procjenjuju drugačije.”