DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iz vlade se više puta isticlo da ima zainteresiranih za lng terminal, ali službena ponuda to je već druga priča.

Iz vlade se više puta isticlo da ima zainteresiranih za lng terminal, ali službena ponuda to je već druga priča.

U VL lijepo piše u ovom demantiju da je tvrtka član konzorcija poslala službenu ponudu za kupnju Diokija i to je objavljeno i ja danas povečavam tiražu VL-u.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

pardon prodaju

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@Lucijan
Pa nije VL jedina novina u RH…Neka investitori pošalju info o ponudi NL ili bilo kome drugom pa ti ce ih odmah objavit. A uostalom kome su oni dali ponudu..vladi..?..ministarstvu ?..Jezicu.?…ili upravi Diokia. Ako je upravi Diokia od njih smo trebali dobit obavijest preko zse o postojanju iste a i na osnovu ovih natpisa zse bi mogao sad poslat upit Dolezilu da se ocituje…tek tako reda radi.

Pozdrav
—————————————————

tokom poslijepodneva i u jutro će sve novine objaviti informaciju ,ne brini,ovdje se radi o strateškim investicijama i investitore na burzi treba obavjestiti o pojedinostima ponude za DIOKI-NLG koju je poslala navedena kompanija.

@nina

———————————————————

Upravo zbog toga se i trebala objaviti,a ne sakrivati.

Malo mi je čudno ponašanje VL, ako je sve točno u navedenom tekstu.

što je sa našim novinarima sa poslovnog.hr-koji pozorno prate ovu temu….

Ne zanimaju ih detalji ponude o kojoj se danas razovaralo na temi ,ili su na godišnjem.

http://www.business.hr/dogadjaji/hrvatska-delegacija-obisla-lng-terminal-u-poljskoj-kako-bi-izvukla-i-neke-vrijedne-pouke-od-domacina

Nek se ne zahebavaju više. LNG nam treba ima godina već a nikako da to pokrenu. Glavno da pokreću turističke mega – projekte, žderače jedinog čime još raspolažemo a to je prostor.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Da li je netkome palo na pamet zasto je dioki bas danas skoro otisao u pozitivnu blokadu?! Demant u VL?
Trejderi?!mislim da nisu,jer su u pitanju jaci igraci.
Uvijek isto, spuste nisko naloge na bidu i kupe po asku.
Nesto sto mi neznamo i sto ce uskoro objaviti?!

Da li je netkome palo na pamet zasto je dioki bas danas skoro otisao u pozitivnu blokadu?! Demant u VL?
Trejderi?!mislim da nisu,jer su u pitanju jaci igraci.
Uvijek isto, spuste nisko naloge na bidu i kupe po asku.
Nesto sto mi neznamo i sto ce uskoro objaviti?!

Danas se pokrenulo dosta toga,razgovori se završavaju i stižu ponude,nema ovdje više trejdanja nego samo udari po asku,možemo sutra očekivati dvije pozitivne blokada, a i čekamo detalje ponude vezano za VL- što se mora objaviti u jutro.

Nek se ne zahebavaju više. LNG nam treba ima godina već a nikako da to pokrenu. Glavno da pokreću turističke mega – projekte, žderače jedinog čime još raspolažemo a to je prostor.

Od zaključno sa danas , i objave detalja u VL ,nema više zajebancije , već sam naveo prije dvadesetak dana da mi se čini da imamo još jednog strateškog partnera,i bio u pravu , navedena kompanija i gos: Čermak ,u jutro bi trebali znati i visinu ponude za DIOKI ,i visinu ponude za NLG,a o ekploziji cjene dionice DIOKI-a neć ni trošit riječi.

Svima puno uspijeha , biti će za dva tri dana negdje za pivo .

@gruba

Od danas su ovdje prisutni jači igrači ,koji će pokupiti velike količine dionica ,nema ovdje više nas malih koji skupljamo po 100-200 dionica

New Report

Close