Reakcija kanađana je na članak Večernjeg u kojem su pisali o nesplativosti ulaganja u LNG terminal, kasnije je postao isplativ, prestrašno
Još jedna ideja mi je sinula. Možda general odradi PSN i nakon toga samo skuplje proda DIOKI sa očišćenom bilancom.
Još jedna ideja mi je sinula. Možda general odradi PSN i nakon toga samo skuplje proda DIOKI sa očišćenom bilancom.
Sa očišćenom bilancom će za Dioki pripetavati njih 30
@nina1
——————————————————
Ne mislim da će se to dogoditi u bližoj budućnosti,posebno ako se sam zauzeo za riješavanje dogovora sa HYPO, ovdje prolazi PSN, u biti trebala je proći i zadnja,sada kada je sve jasno , budimo strpljivi do objave na portalima i večernjem, slijedi malo je reći eksplozija cjene dionica, pratimo trgovanje.
Evo nešto zanimljivo:
Iz ministarstva također napominju da se prema Zakonu o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi svaki zainteresirani investitor može uključiti u postupak predstečajne nagodbe, no po svemu sudeći to je u slučaju ZRC-a malo vjerojatno.
Vaš link …
@tute
Meni ovo pomalo “smrdi” na još jednu navlakušu
——————————————————-
Na kakvu navlakušu misliš??
1)što se ova informacija skrivala od javnosti i nije objavljena na vrjeme u lipnju mjesecu 2013 godine-da se dionica sruši od 31 kn do 19-20 kn radi dokupa.
2)ili što je konačno objavljena i čekamo pojedinosti ponude i visine ponude u milijunima eura, gdje bi cjena trebala rast .
Ako je ovo istina, pitanje je zašto VL nije objavio ponudu koja im je dostupna? Postavlja se pitanje odgovornosti ministra koji je još jučer u NL govorio da projekt nije u toj fazi? Otvaraju se i pitanja o farsi zvanoj strateške investicije, ili je u pitanju puka nesposobnost ili pogodovanje, ja ne nalazim druga objašnjenja.
Nadam se da će drugostupanjsko vijeće MFIN-a a u svezi žalbe ZABA-e tražiti očitovanje HEP-a da li su za PSN ili su protiv PSN-a Dine!
Ako su protiv onda im pada DtoE A Dioki ima otvorene ruke za prodaju zemljišta.
Ako su ZA onda MORAJU otkupiti zemljište.
Obzirom da interesa itekako ima dioničarima više odgovara prva solucija, no domoljubi smo pa neka i oni nešto zarade.
Nevjerojatno je kako VL krši osnovna pravila i postulate novinarske profesije!
Gdje je sada HND – neka sada malo kukuriču, neka vide tko to blokira milijarde investicija i s kojim cilje ako se jedna takva info ne daje u javnost!
Meni ovo pomalo "smrdi" na još jednu navlakušu..[emo_beztona]
Po meni navlakuša je članak koji je objavljen 24.6. Iz izjave min. Vrdjaka vidljivo je dal HEP nije odustao od odkupa zemlje za LNG terminal nego ucjenjuje DINU i Generala. Drugo redakcija VL sramotno se ponijela jer je prikrila njoj dostupne a ulagačkoj javnosti zanimljive informacije o postojanju ponude i za DIOKI i za lng terminal. Sada se u drugom svjetlu gleda spuštanje cijene nakon prvog ročišta. Samo u ovom demantiju VL ima materijala za kaznene prijave i prema VL i prema Vladi i prema ministru. Naravno ukoliko ovo nije još jedna navlakuša.
Ovu objavu su zatražili kanađani, da nisu tražili ne bi se niti saznalo za njihovu ponudu. Isto tako piše da su ponude poslali na različite adrese ministarstava kao i da dokumentaciju ima i VL, znači nije ju samo VL zatajio
Pa nije VL jedina novina u RH…Neka investitori pošalju info o ponudi NL ili bilo kome drugom pa ti ce ih odmah objavit. A uostalom kome su oni dali ponudu..vladi..?..ministarstvu ?..Jezicu.?…ili upravi Diokia. Ako je upravi Diokia od njih smo trebali dobit obavijest preko zse o postojanju iste a i na osnovu ovih natpisa zse bi mogao sad poslat upit Dolezilu da se ocituje…tek tako reda radi.
Pozdrav