DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@nina1

Reakcija kanađana je na članak Večernjeg u kojem su pisali o nesplativosti ulaganja u LNG terminal, kasnije je postao isplativ, prestrašno

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Još jedna ideja mi je sinula. Možda general odradi PSN i nakon toga samo skuplje proda DIOKI sa očišćenom bilancom.

Još jedna ideja mi je sinula. Možda general odradi PSN i nakon toga samo skuplje proda DIOKI sa očišćenom bilancom.

Sa očišćenom bilancom će za Dioki pripetavati njih 30

@nina1

——————————————————
Ne mislim da će se to dogoditi u bližoj budućnosti,posebno ako se sam zauzeo za riješavanje dogovora sa HYPO, ovdje prolazi PSN, u biti trebala je proći i zadnja,sada kada je sve jasno , budimo strpljivi do objave na portalima i večernjem, slijedi malo je reći eksplozija cjene dionica, pratimo trgovanje.

Evo nešto zanimljivo:
Iz ministarstva također napominju da se prema Zakonu o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi svaki zainteresirani investitor može uključiti u postupak predstečajne nagodbe, no po svemu sudeći to je u slučaju ZRC-a malo vjerojatno.
Vaš link …

Meni ovo pomalo “smrdi” na još jednu navlakušu..[emo_beztona]

@tute
Meni ovo pomalo “smrdi” na još jednu navlakušu

——————————————————-

Na kakvu navlakušu misliš??
1)što se ova informacija skrivala od javnosti i nije objavljena na vrjeme u lipnju mjesecu 2013 godine-da se dionica sruši od 31 kn do 19-20 kn radi dokupa.

2)ili što je konačno objavljena i čekamo pojedinosti ponude i visine ponude u milijunima eura, gdje bi cjena trebala rast .

Ako je ovo istina, pitanje je zašto VL nije objavio ponudu koja im je dostupna? Postavlja se pitanje odgovornosti ministra koji je još jučer u NL govorio da projekt nije u toj fazi? Otvaraju se i pitanja o farsi zvanoj strateške investicije, ili je u pitanju puka nesposobnost ili pogodovanje, ja ne nalazim druga objašnjenja.

Nadam se da će drugostupanjsko vijeće MFIN-a a u svezi žalbe ZABA-e tražiti očitovanje HEP-a da li su za PSN ili su protiv PSN-a Dine!

Ako su protiv onda im pada DtoE A Dioki ima otvorene ruke za prodaju zemljišta.
Ako su ZA onda MORAJU otkupiti zemljište.

Obzirom da interesa itekako ima dioničarima više odgovara prva solucija, no domoljubi smo pa neka i oni nešto zarade.

Nevjerojatno je kako VL krši osnovna pravila i postulate novinarske profesije!
Gdje je sada HND – neka sada malo kukuriču, neka vide tko to blokira milijarde investicija i s kojim cilje ako se jedna takva info ne daje u javnost!

Meni ovo pomalo "smrdi" na još jednu navlakušu..[emo_beztona]

Po meni navlakuša je članak koji je objavljen 24.6. Iz izjave min. Vrdjaka vidljivo je dal HEP nije odustao od odkupa zemlje za LNG terminal nego ucjenjuje DINU i Generala. Drugo redakcija VL sramotno se ponijela jer je prikrila njoj dostupne a ulagačkoj javnosti zanimljive informacije o postojanju ponude i za DIOKI i za lng terminal. Sada se u drugom svjetlu gleda spuštanje cijene nakon prvog ročišta. Samo u ovom demantiju VL ima materijala za kaznene prijave i prema VL i prema Vladi i prema ministru. Naravno ukoliko ovo nije još jedna navlakuša.

@nina1

Ovu objavu su zatražili kanađani, da nisu tražili ne bi se niti saznalo za njihovu ponudu. Isto tako piše da su ponude poslali na različite adrese ministarstava kao i da dokumentaciju ima i VL, znači nije ju samo VL zatajio

Pa nije VL jedina novina u RH…Neka investitori pošalju info o ponudi NL ili bilo kome drugom pa ti ce ih odmah objavit. A uostalom kome su oni dali ponudu..vladi..?..ministarstvu ?..Jezicu.?…ili upravi Diokia. Ako je upravi Diokia od njih smo trebali dobit obavijest preko zse o postojanju iste a i na osnovu ovih natpisa zse bi mogao sad poslat upit Dolezilu da se ocituje…tek tako reda radi.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

U svakom slučaju ovaj VL kupujem i pohranjujem za svaki slučaj,ako nešto slučajno pođe po krivu i tako već imam odvjetnika za jednu drugu dionicu.

New Report

Close