DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čitam i ne vjerujem. Koji ste vi likovi. Baš bi vas volio vidjeti u zivo.

@gruba
ovi što su udrili sa par stotina komada na asku su “nestpljivci” ili “igrači koji su sami sebi preprodali”.
vidjet ćemo stanje tokom dana da li sam bio u pravu ili ne.
pozdrav

—————————————————

Skužili su oni da je ova razina potrošena i da je stanje takvo da ispod 30 kn ,nema nekih količina za skupljanje ,stoga ubrzo slijedi dizanje ljestvice i skupljanje na 3x.

Šta je sutra?
pa dan D kolega..koji vec traje 15 dana…a potrajat ce i do jeseni

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@ajkulazg

Potrošena je već ,kada krene jače čišćenje po asku , uvjerit ćeš se,sve ispod 30 kn je igra .

@ZMAJKI
pa dan D kolega..koji vec traje 15 dana…a potrajat ce i do jeseni

——————————————————-

Smiješni su ti komentari, jednostavno prati valove ,bez bilo kakvog nagovora.

Ovaj ide iznad 30kn.

do 3x

Danas je na Vladi točka 25. 25.1. Prijedlozi amandmana Vlade Republike Hrvatske na:
a) Konačni prijedlog Zakona o naplati poreznog duga uzrokovanog gospodarskom krizom
Zakon je u Saboru u procedura pa ako se netko pita ZAŠTO MFIN nije glasovao pozitivno odgovor je NIJE SMIO stoga što se po predloženom PSN-u pozitivno očitovanje smatra kao državna potpora i ne može proći EK!

Mislim da po novom Zakonu Dioki ima pravo na reprogram tih 58 milijuna kuna s tim da će se stornirati zatezne kamate i izračunati kamata po novom modelu.
Odobrenje za reprogram bi smanjilo i kamate ali i omogućilo MFIN-u pozitivno očitovanje glede PSN-a!

@ZMAJKI

Čemu nervoza ako nemaš dionice DIOKI-a, i ne razumjem ovo sa 40 postova dnevno,nepotrebno spamaš temu, prati trgovanje,graf i TA.

Ako takvima moraš 40 puta reći da je nominala za Dioki postavljena na 100 kuna i da se NITKO nije tome usprotivio – ZAŠTO NE!

Činjenica je da nićim argumentirano nisu osporili tu činjenicu, a ona itekako govori o tome što će se događati na Krku!

zmajki
Nervoza te hvata da ti cijena na dobru vijest ne ode previše gore, a ti si vani pa ćeš propustiti zaradu.

Prvi službeni info koji se ovdje čeka je datum ročišta radi sklapanja PSN za DINU, rok za prijedlog dužniku je istekao 3+15 dana, no kako informacije kasne to je vjerojatno odrađeno. Sud zakazuje ročište, u narednih 7-10 dana i po meni to ročište bi trebalo biti između 18. i 25. srpnja. Tjedan dana iza toga bit će objavljen poziv za glasovanje o FR DIOKI-ja, datum 02.-09. kolovoz. Sklapanje PSN za DIOKI na TS u Zagrebu 05.-12. rujna.
_________________________________________________________________________________
Definitivno se čeka, danima ovo već nalikuje na “svatko iz svog rova” pogledavanje. [emo_smijesak]

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/hep-se-kod-domacih-banaka-zaduzuje-900-milijuna-kuna-1/

Linić im je odobrio.
[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/hep-se-kod-domacih-banaka-zaduzuje-900-milijuna-kuna-1/

Linić im je odobrio.

Taman za jedno 15% LNG terminala!

Linić im je odobrio.

Taman za jedno 15% LNG terminala!
[/quote]

Ma ja mislim da je to lova za kupnju diokia, procjenili su da im se to najviše isplati [emo_zloban]

New Report

Close