Do 10 mjeseca bojim se za radnike nista. Ostaje nam cekat i vjerovat u Dioki. Danas bi trebala biti Objava. Oni koji ga istresaju po 21.30 bit ce im zao.
@dado001
Do 10 mjeseca bojim se za radnike nista. Ostaje nam cekat i vjerovat u Dioki. Danas bi trebala biti Objava. Oni koji ga istresaju po 21.30 bit ce im zao.
————————————————————
Biti će za radnike dva mjeseca prije ,krajem ovog mjeseca,ili 01.08 ili 02.08 .ako je vjerovati pričama i informacijama od radnika i sindikalista.
A ekipa sa aska će ubrzo krenut u povlačenje na veće razine.
@yeosol
Trendovi na ovoj dionici u posljednjih par mjeseci pokazuju da nekakve pozitivne najave i vijesti (Linićeve riječi, na primjer, ne može se protumačiti nego pozitivno) podižu cijenu dionice, ali da takav učinak ipak najviše ovisi o blizini “dana D”.
————————————————–
[emo_kuna][emo_novac][emo_palacg]
Upravo danas se očekuju pozitivne najave i vjesti(Linićeve riječi koje će biti pozitivne)
Dan D je sutra, neglede na odgodu ročišta za PSN.
Dolezil je rekao sindikalcima da očekuje ročište početkom kolovoza.
Je li bilo govora o Čermaku i njegovim planovima?
Obzirom da je HEP ponovno u LNG Hrvatska s 50% ima li ta najava veze s potezima HEP-a u smjeru stjecanja zemljišta – čini mi se da je odluka o gradnji već donesena jer se u Qataru najavljuje potpisivanje ugovora?
Zar je uopće više potrebno što rasčlaniti i objašnjavati na temi DIOKI,pored svega što se javno objavilo.
Ispratimo trgovanje i razvoj situacije prema rješenju PSN i pozitivni vjesti o dogovoru i pokretanju proizvodnje.
@sava
je li bilo govora o Čermaku i njegovim planovima?
Obzirom da je HEP ponovno u LNG Hrvatska s 50% ima li ta najava veze s potezima HEP-a u smjeru stjecanja zemljišta – čini mi se da je odluka o gradnji već donesena jer se u Qataru najavljuje potpisivanje ugovora?
———————————————————-
Svakodnevno ima govora i razgovora o svemu,o svim mogućim informacijama,o HEp-u ,LNG, gos:Čermaku , pokretanju proizvodnje i PSN.
To bar nije nikakva tajna.
danas vjerovatno udaraju po asku.
a zašto?
npr. danas na asku do 25kn je skoro trostruko manje dionica , negoli zadnjih par dana.
da prevedem : kupci stavljaju svoje naloge na asku da pritisnu prodaju.
dioki će ići debelo gore, jer za koji dan ćemo i zaboraviti da smo uopće bili na ovim razinama.
pozdrav
Prvi službeni info koji se ovdje čeka je datum ročišta radi sklapanja PSN za DINU, rok za prijedlog dužniku je istekao 3+15 dana, no kako informacije kasne to je vjerojatno odrađeno. Sud zakazuje ročište, u narednih 7-10 dana i po meni to ročište bi trebalo biti između 18. i 25. srpnja. Tjedan dana iza toga bit će objavljen poziv za glasovanje o FR DIOKI-ja, datum 02.-09. kolovoz. Sklapanje PSN za DIOKI na TS u Zagrebu 05.-12. rujna.
ovi što su udrili sa par stotina komada na asku su “nestpljivci” ili “igrači koji su sami sebi preprodali”.
vidjet ćemo stanje tokom dana da li sam bio u pravu ili ne.
pozdrav
danas vjerovatno udaraju po asku.
a zašto?
npr. danas na asku do 25kn je skoro trostruko manje dionica , negoli zadnjih par dana.
da prevedem : kupci stavljaju svoje naloge na asku da pritisnu prodaju.
dioki će ići debelo gore, jer za koji dan ćemo i zaboraviti da smo uopće bili na ovim razinama.
pozdrav
Polako gruba – nema žurbe!
Ovo je ipak situacija gdje se određuje 30-ak godina unaprijed i treba oprezno i sve po Zakonu!
Sve odluke su uvezane jedna s drugom – jedno povlači drugo, treće, peto i sl…
Dok smo pod nadzorom povjerenika i dok on upravlja neće se nikakva šteta dogoditi!
Ni nama ne odgovara da se npr raspravlja o zemljištu a nije još 100% sve POTPISANO s onima koje interesira LNG terminal.
HEP ima informacije – ili ministar što će se potpisati s Qatarom – poslije toga je druga priča!