@OPORTUNIST
Indikativno, odgodu donesenu u rekordnom roku potpisuje Šegon, Linićev posilni.
——————————————————
Zar je bitno tko potpisuje, ako se ide prema riješenju i pokretanju proizvodnje,zapošljavanju radnika i ulasku strateškog partnera u vlasničku strukturu ,ulaganja 27 milijuna eura.
Vidim da su drukeri za stecaj postali sve nervozniji jer su se iskrcali, a situacija se razvija suprotno njihovim predvidanjima. Jal ih sve vise savladava.
grgas12
Ti si prvi poceo zabranjivat drugima da pozitivno pisu o raspletu.
Nema potrebe za jalom i nervozom, jednostavno kupite dionice i nece biti jala. A ako ispusimo- jbg.a ispusili smo.
@OPORTUNIST
——————————————————
Zar je bitno tko potpisuje, ako se ide prema riješenju i pokretanju proizvodnje,zapošljavanju radnika i ulasku strateškog partnera u vlasničku strukturu ,ulaganja 27 milijuna eura.
____________________________________-
@lacoste10
Pa starteške stvari ovakvog tipa gdje se ulaganja kreću prema cifri od 1 milijarde eura vole potpisivati ministri, no Linić je bio široke ruke….
@OPORTUNIST
——————————————————
____________________________________-
@lacoste10
Pa starteške stvari ovakvog tipa gdje se ulaganja kreću prema cifri od 1 milijarde eura vole potpisivati ministri, no Linić je bio široke ruke….
———————————————————-
@sava
Da slažem se,konačno je sve posloženo i uređeno, samo čekamo taj trenutak da se objavi pozitivno riješenja PSN, a koliko je kapitala i ozbiljnosti u ovom pristupu je svima jasno.
Zaključno su se svi sudionici sastanka složili kako je ovo jedan od najvažnijih energetskih objekata u RH koji svojim učincima te posrednim koristima može značajno utjecati na gospodarski razvoj šire regij
Tema sastanka bila je dinamika i aktivnosti na realizaciji gradnje LNG terminala na otoku Krku. Na sastanku je bilo riječi o trenutnim aktivnostima na provođenju projekta pripreme gradnje LNG terminala. Osobito se razgovaralo o ulozi LNG terminala na ukupnoj energetskoj karti Europe te koristima koje bi od istoga mogle imati kako RH tako i lokalna zajednica.
Vaš link …
LNG izgleda definitivno ide, ovo se jako intenziviralo
Osnovno je pitanje na čijem zemljištu i kako tvrtka LNG Hrvatska može graditi LNG ako sa zemljištem još ništa nije rješeno? Ili je rješeno samo još nije objavljeno?[emo_cool]
grgas12
Ti si prvi poceo zabranjivat drugima da pozitivno pisu o raspletu.
O čemu ti pobogu lupetaš?
Ja sam “počeo zabranjivat” drugima da pišu pozitivno?!? Što sam ja ovdje, moderator?!?
Ono što mene i mnoge druge smeta je zatrpavanje ovog topika bezveznim poluinformacijama i izmišljotinama s jedinim ciljem da dionica malo poraste pa da se autori iskipaju i onda novi krug!
Vi još nemate zemljište za projekt na Krku, ono je u vlasništvu Diokija.
To je pitanje pomalo zamršeno. Zemljište je u vlasništvu nekoliko tvrtki iz Dioki Grupe, no s obzirom da Hypo banka to zemljište drži kao hipoteku, sada o zemljištu pregovaramo s bankom. Pristane li banka na tržišnu cijenu, problem zemljišta bit će riješen, no u krajnjem slučaju, pomaknut ćemo se stotinjak metara dalje i po tržišnoj cijeni otkupiti neka od zemljišta u susjedstvu. U svakom slučaju, rješavanje zemljišta za budući LNG-terminal u nadležnosti je našeg partnera HEP-a.
Vaš link …
Da podjetim:
Nakon svih dvojbi predviđa se gradnja kopnenog terminala kapaciteta 6 milijardi m3 godišnje, a gradio bi se na rtu Zaglav, u industrijskoj zoni Dina Petrokemije.
Vaš link …
Graditi će ga KONZORCIJ!
Kako TAP utječe – mislim da nam za to ne treba nikakvo objašnjenje do ovog ispod!
…The shareholder structure of the Trans Adriatic Pipeline project comprises of Swiss Axpo (42.5%), Norwegian Statoil (42.5%) and German E.ON (15%)….
A vlasnik Diokija je Dioki Holding AG – TAKOĐER ŠVICARSKA!
Misle stratezi i 10-20 godina unaprijed!
….DINA-Petrokemilja d.d. is a production company with a large petrochemical facility in Omisalj at the KrK Island. This facility is the second of Dioki’s two production sites, and is producing low density polyethylene (DINALEN) (70.000 t/g), starting back in 1984 with a license from Dow Chemical. It employs approximately 350 people and operated under the name of API before 2005. Dina has established a company in relation to the planned LNG terminal facility at KrK Island, expected to be in operation from 2014 and established by 8 foreign and Croatian partners in the energy sector, including INA……
Prospekt Orkla Finans!
GRADITI ĆE GA konzorcij – STOGA DAJMO MALO VREMENA ČERMAKU I OSTALIMA DA IZNAĐU NAJBOLJE RJEŠENJE ZA KOMAPNIJU!
puno se dionica kupilo po prosjeku od 20 kuna
e sad hočemo li mi ostvariti nekom opet zaradu pa nazad pljas
ili se očekuju pozitivne info i stabilan porast vrijednosti dionice na duži period
sve ovisi o raspletu
ja ipak mislim da če biti pozitivan
puno se veze okolo da bi sve uspjelo