DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@OPORTUNIST
Indikativno, odgodu donesenu u rekordnom roku potpisuje Šegon, Linićev posilni.

——————————————————

Zar je bitno tko potpisuje, ako se ide prema riješenju i pokretanju proizvodnje,zapošljavanju radnika i ulasku strateškog partnera u vlasničku strukturu ,ulaganja 27 milijuna eura.

Vidim da su drukeri za stecaj postali sve nervozniji jer su se iskrcali, a situacija se razvija suprotno njihovim predvidanjima. Jal ih sve vise savladava.
grgas12
Ti si prvi poceo zabranjivat drugima da pozitivno pisu o raspletu.
Nema potrebe za jalom i nervozom, jednostavno kupite dionice i nece biti jala. A ako ispusimo- jbg.a ispusili smo.

@OPORTUNIST

——————————————————

Zar je bitno tko potpisuje, ako se ide prema riješenju i pokretanju proizvodnje,zapošljavanju radnika i ulasku strateškog partnera u vlasničku strukturu ,ulaganja 27 milijuna eura.

____________________________________-

@lacoste10

Pa starteške stvari ovakvog tipa gdje se ulaganja kreću prema cifri od 1 milijarde eura vole potpisivati ministri, no Linić je bio široke ruke….

nema više vremena za bilo šta što bi reko pokojni delić
pametnom dosta

@OPORTUNIST

——————————————————

____________________________________-

@lacoste10

Pa starteške stvari ovakvog tipa gdje se ulaganja kreću prema cifri od 1 milijarde eura vole potpisivati ministri, no Linić je bio široke ruke….

———————————————————-

@sava

Da slažem se,konačno je sve posloženo i uređeno, samo čekamo taj trenutak da se objavi pozitivno riješenja PSN, a koliko je kapitala i ozbiljnosti u ovom pristupu je svima jasno.

Zaključno su se svi sudionici sastanka složili kako je ovo jedan od najvažnijih energetskih objekata u RH koji svojim učincima te posrednim koristima može značajno utjecati na gospodarski razvoj šire regij
Tema sastanka bila je dinamika i aktivnosti na realizaciji gradnje LNG terminala na otoku Krku. Na sastanku je bilo riječi o trenutnim aktivnostima na provođenju projekta pripreme gradnje LNG terminala. Osobito se razgovaralo o ulozi LNG terminala na ukupnoj energetskoj karti Europe te koristima koje bi od istoga mogle imati kako RH tako i lokalna zajednica.
Vaš link …

LNG izgleda definitivno ide, ovo se jako intenziviralo

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Osnovno je pitanje na čijem zemljištu i kako tvrtka LNG Hrvatska može graditi LNG ako sa zemljištem još ništa nije rješeno? Ili je rješeno samo još nije objavljeno?[emo_cool]

grgas12
Ti si prvi poceo zabranjivat drugima da pozitivno pisu o raspletu.

O čemu ti pobogu lupetaš?
Ja sam “počeo zabranjivat” drugima da pišu pozitivno?!? Što sam ja ovdje, moderator?!?

Ono što mene i mnoge druge smeta je zatrpavanje ovog topika bezveznim poluinformacijama i izmišljotinama s jedinim ciljem da dionica malo poraste pa da se autori iskipaju i onda novi krug!

Vi još nemate zemljište za projekt na Krku, ono je u vlasništvu Diokija.

To je pitanje pomalo zamršeno. Zemljište je u vlasništvu nekoliko tvrtki iz Dioki Grupe, no s obzirom da Hypo banka to zemljište drži kao hipoteku, sada o zemljištu pregovaramo s bankom. Pristane li banka na tržišnu cijenu, problem zemljišta bit će riješen, no u krajnjem slučaju, pomaknut ćemo se stotinjak metara dalje i po tržišnoj cijeni otkupiti neka od zemljišta u susjedstvu. U svakom slučaju, rješavanje zemljišta za budući LNG-terminal u nadležnosti je našeg partnera HEP-a.
Vaš link …

Da podjetim:

Nakon svih dvojbi predviđa se gradnja kopnenog terminala kapaciteta 6 milijardi m3 godišnje, a gradio bi se na rtu Zaglav, u industrijskoj zoni Dina Petrokemije.
Vaš link …

@Mcinha

Graditi će ga KONZORCIJ!

Kako TAP utječe – mislim da nam za to ne treba nikakvo objašnjenje do ovog ispod!

…The shareholder structure of the Trans Adriatic Pipeline project comprises of Swiss Axpo (42.5%), Norwegian Statoil (42.5%) and German E.ON (15%)….

A vlasnik Diokija je Dioki Holding AG – TAKOĐER ŠVICARSKA!

Misle stratezi i 10-20 godina unaprijed!

….DINA-Petrokemilja d.d. is a production company with a large petrochemical facility in Omisalj at the KrK Island. This facility is the second of Dioki’s two production sites, and is producing low density polyethylene (DINALEN) (70.000 t/g), starting back in 1984 with a license from Dow Chemical. It employs approximately 350 people and operated under the name of API before 2005. Dina has established a company in relation to the planned LNG terminal facility at KrK Island, expected to be in operation from 2014 and established by 8 foreign and Croatian partners in the energy sector, including INA……

Prospekt Orkla Finans!

GRADITI ĆE GA konzorcij – STOGA DAJMO MALO VREMENA ČERMAKU I OSTALIMA DA IZNAĐU NAJBOLJE RJEŠENJE ZA KOMAPNIJU!

puno se dionica kupilo po prosjeku od 20 kuna
e sad hočemo li mi ostvariti nekom opet zaradu pa nazad pljas
ili se očekuju pozitivne info i stabilan porast vrijednosti dionice na duži period
sve ovisi o raspletu
ja ipak mislim da če biti pozitivan
puno se veze okolo da bi sve uspjelo

grgas12
Šta si zapeo toliko za Dioki kad nemaš ni dionice. Tebi bi bilo najviše krivo da psn prođe i da dioničari nešto zarade. To se zove hrvatski jal. S tobom definitivno nešto nije u redu.

New Report

Close