DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako se pregovara s Gazprom Neftom i ako Čermak želi prodati OMV crpke- sve jasno u kojem pravcu ide.
ako se pregovara s Gazprom Nefom a ne žele se prodati OMV crpke opet sve jasno i jasnije – pregovara se o Dini petrokemiji.

A što sada???

U Večernjem intervju sa Čermakom, u kojem odlučno opovrgava bilo kakve pregovore.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

U Večernjem intervju sa Čermakom, u kojem odlučno opovrgava bilo kakve pregovore.

A pouzdani izvori iz Ine – što oni kažu?
Dva neovisna izvora od toga je jedan iz Ine!
Moraju znati što im konkurencija radi.

Nisu li važnije ove vijesti oko HEP-a (zbog kojih se čini da bi mogli podržati predstečajnu nagodbu) nego špekulacije oko Čermakove prodaje OMV-a? Čermak je već iskazao svoj interes i on ne ovisi o možebitnoj prodaji OMV-a.

Koji pouzdani izvori iz INE? Čermak je objasnio da nema namjeru prodavati benzinske koje je kupio prije 6 mjeseci. Pa ne mjeri se njegov ulog u par stotina kuna, pa da se samo tako prebacuje sa projekta na projekt. Možda griješim, ali mislim da Čermak ispada iz ove igre.

‘Diokijev stečaj bio bi brzo gotov jer je cijela imovina pod Hypo bankom’
4.7.2013. 12:39

A jedini pouzdani izvor u zadnje vrijeme koji sam je vidio, je onaj dioničar što je nekidan prodao par tisuća komada u dva navrata.

Koji pouzdani izvori iz INE? Čermak je objasnio da nema namjeru prodavati benzinske koje je kupio prije 6 mjeseci. Pa ne mjeri se njegov ulog u par stotina kuna, pa da se samo tako prebacuje sa projekta na projekt. Možda griješim, ali mislim da Čermak ispada iz ove igre.

A o čemu onda pregovara – da nije o Dini?
Teško je nešto prodati ako nisi na dobitnu, a obzirom da su rusi zapeli lova neće biti prepreka.
Posebice što se namjerava proširiti koncesija na luku, izgraditi pruga do Dine i plinovod kako je zamišljeno u planu do 2015(2020)
To su neki novi elementi koji Omišalj stavlja u fokus pa ako s rusima direktno ne razgovara o OMV crpkama nego o Dini doći će i na tu temu, a s obzirom na promjenjene okolnosti i cijena će biti veća.

Formulacija zahtjeva za nagodbom upućivala je na to da je dodatno vrijeme potrebno Hypo banci (možda baš zbog nedavnih promjena na vrhu). Mislim da Hypo banci ipak više odgovara prihvaćanje plana nego stečaj.

Najbitnije je u članku da će odnose sa HYPO bankom sam rješiti naš General. Tako da možda glasanje ipak bude 11.7.?

A o čemu onda pregovara – da nije o Dini?
Teško je nešto prodati ako nisi na dobitnu, a obzirom da su rusi zapeli lova neće biti prepreka.

Posebice što se namjerava proširiti koncesija na luku, izgraditi pruga do Dine i plinovod kako je zamišljeno u planu do 2015(2020)
To su neki novi elementi koji Omišalj stavlja u fokus pa ako s rusima direktno ne razgovara o OMV crpkama nego o Dini doći će i na tu temu, a s obzirom na promjenjene okolnosti i cijena će biti veća.

[/quote]

Pišeš nebuloze,isprva si mi bio ok jer si se trudio oko ove dionice izvući što više podataka. Redom si navodio samo pozitivne vijesti, a loše izbjegavao. Ovdje je situacija daleko od dobre. Današnji članci te demantiraju. Držte gaće ako se hypo odluči naplatiti.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/najveci-vjerovnik-diokija-pored-zivog-i-zdravog-linica-nije-ministarstvo-financija-nego-grad-zagreb-i-holding/686992.aspx

To je vec procitano i absorbirano. Sad je na potezu Liniceva komisija i Hypo matica.

New Report

Close